מוהל

פרח88

New member
מוהל

בוקר טוב לכולם מישהי מכירה מוהל באיזור נתניה עם המלצה טובה מוהל רופא או מוהל רב העיקר שיהיה עם המלצות טובות תודה

אני ממליצה

על ד"ר קנדליס מבי"ח בני ציון. הוא מגיע (אם אני לא טועה) לאיזור הזה. הוא מל את בני, ובנים של חברים, ויש לי רק דברים טובים לומר עליו..... מזל טוב

gallish

New member
לנו היה מוהל מצויין!

לא רופא אלא מוהל עם נסיון של שנים, עשה עבודה מהירה ומצויינת. הוא מגיע לכל הארץ שמו הרב רוטנברג (נדמה לי) אם תרצי טלפון אוכל לשלוח לך במסר.

ר ע נ נ ה

New member
ההמלצה שלי

ד"ר סטיב ג'קסון מרעננה - לא בטוחה שהוא מגיע לכל מקום. הוא גם מוהל וגם כירורג ילדים ועושה את הברית עם הרדמה והטקס ממש מרגש. אם את רוצה תפני אליי במסר לפרטים

פולספגן

New member
הייתי פעם בכנס בלניאדו ושם היה מוהל רופא

שנתן הרצאה על כך. הבנתי שהוא מאוד מומלץ. לא זוכרת את שמו, אך אולי מישהי כאן תדע על מי אני מתכוונת.

מירי7676

New member
נראה לי שהתכוונת לד"ר אטיאס הוא גם מוהל ורופא

אבל אני לא אהבתי אותו בכלל ,עשה לכמה תינוקות במשפחה שלי ולא היה נראה לי.אבל זו רק דעתי.מירי.

מירי7676

New member
מוהל+רבה של פרדסיה ושמו הרב

הרב המקומי מנשה טיירי הטלפון האישי הלך לי לאיבוד אבל תנסו דרך המועצה הדתית 09-8940878 או 050503718 היה המוהל של בני הבכור וגם הרב שקידש אותנו בחתונה ,ובסה"כ הוא מקסים ,עדין ,מצחיק ואמין וסטרילי. ממליצה בחום רב,הוא מגיע עד לבית גם לנתניה ובאיזור,מגיע למחרת הברית להחליף את התחבושת לתינוק. ולהדריך את האמא על המשך הטיפול.

למעלה