מודעת דרושים רצינית

מודעת דרושים רצינית

דרוש פרטנר רציני להליכה יומית באופן רציני וקבוע של שלוש פעמים בשבוע, לא משנה הימים באזור רמת גן. עדיפות לפארק הלאומי בשעות הערב אחרי 20:00 . שלחו מסר או מייל ונתקדם משם. [email protected]

HaloMatok19

New member
שובבי נשמה

הייתי שמח לצעוד איתך ערב ערב בפארק במקום הצעידות בטירונות... למרות שהטירונות הזאת אשכרה שכונה...! יאללה עוד שבועיים ואני מסיים. חג עצמאות שמייייייייייח ל-כ-ו-ל-ם!!! תבלו תהנו תשתו ותשמחו דרך אגב: ראיתי את עברי לידר עכשיו בהופעה פה ליד הבית והיה סבבה! בחיי הוא מחזק אותי ברגעים קשים. יום עצמאות שמח לכולנו!

מתוק מתי אתה מסיים ??????

ויהיה טקס ???????? נבוא כל הפרום שיהיה לנו קצת נחת סוף סוף. ספר קצת מה קורה איתך ? איפה אתה ? מה אחרי הטרונות ? וכו וכו וכו???????????????.

HaloMatok19

New member
אני מסיים ב-27/5

שזה בערך עוד שבועיים וחצי... אצלי הכל סבבה, אני בחופשה עד יום ראשון (ה-11/5), ככה הכל טוב, אני עושה את הטירונות בזיקים (אחרי אשקלון ליד עזה) ואחרי הטירונות אני מקווה ללכת לקורס מעניין ושווה (חיל קשר או אויר). כן יהיה טקס השבעה ב-22/5 באשר לטקס איתכם, אפשר לארגן איזה מפגש אחרי שאני יסיים את הטירונות (או שאני אפילו יבוא לאילת למצעד)

elvit

New member
וואי, הייתי בא, אבל ר\ג רחוק לי

חוצמזה שאני מבלה את יוםהעצמאות עם חום וגריפה :((

stefan10

New member
אני פעם הלכתי בבקרים בפארק הלאומי

היו אלה 3 חודשים צעדנו כמה חברים מהקב' תמיכה הייתי קם ב 5 בבוקר אני גר בת"א והיינו צועדים ב 6 בבוקר .כ 3 ק"מ איך היה לי כח לקום כל כך מוקדם לנסוע 2 אוטובוסים ועוד לצעוד 3 ק"מ .אני זוכר את זאת לטובה אני בספק אם יהיה כח לעשות זאת שוב.אני מתלבט ..אולי אציע לשותפתי לצעוד בטיילת ת"א ביחד..טוב נראה.

יאללה בוא ...

אני הולך הליכה מהירה סביב כפר סבא כל ערב לפעמים אפילו יותר משעה ומשתדל עד כמה שאפשר הרבה אולי נחלק את זה? תבוא חצי מהימים לכפר סבא ואני אבוא חצי מהימים לר"ג, מה אומר?

למעלה