מודעת אימוץ

צנחן 202

New member
מודעת אימוץ

חייל בודד וגלמוד מחפש בחורה חמודה ואוהבת. מחונך ומאולף, אוהב קצת תשומת לב ואהבה, לא דורש יותר מידי. ובעל לב רחב. נא לפנות לעמותת צער שירות קרביים לפרטים נוספים. :)

לילי123456

New member
../images/Emo6.gif

אני חושבת שכל מי שפה היא חברה של מישהו כבר

Heels

New member
לא מדויק..

אני והאדיוט כבר לא ביחד. אולי הוא קיבל ארון חדש ויפה אבל באזרחות הוא עדיין אפס. ובכל מקרה, אני לא מחפשת או משהו.. סתם.. לאדעת למה רשמתי את זה בכלל..

Ray512

New member
האמת

שדווקא לפניי כמה ימים פרסמה פה הודעה מישהי שחלמה על חבר חייל ועל איך היא תפנק אותו בסופשבוע ותפשוט ממנו את המדים או משהו כזה
ולא חסרות בחורות שמחפשות חייל הירואי. צנחנים נחשב הירואי מספיק, נראה לי. בהצלחה בכל מקרה

B o o o o M

New member
צנחנים זה הירואי !! ../images/Emo46.gif

ואני לא אומרת את זה רק כי חבר שלי צנחן

Ray512

New member
אין על החצאית של הצנחנים

פעם ראשונה שראיתי את זה חשבתי לעצמי- WTF?!

B o o o o M

New member
חחחחחחחחחחחח קבלי קטע

פעם ראשונה שראיתי את חבר שלי על מדים שאלתי אותו "למה אתה לא מדוגם" חחחח הוא מזה נעלב

Ray512

New member
../images/Emo6.gif

גם אני בהתחלה חשבתי שהם לא מדוגמים. ולא הבנתי מה הקטע- צנחן יוצא מהבסיס, מסתכל על עצמו, אומר "טוב, זין, אני לא רוצה ללכת ככה, אני רוצה לשים את החגורה שלי באזור המותניים כי זה יגרום לי להרגיש טוב יותר עם עצמי" ?

B o o o o M

New member
צחוקים לגמרי ..

הדיאלוג איתו התנהל ככה: אני: "היי, למה אתה לא מדוגם??! הוא:"את רצינית?! *פרצוף נעלב* אני: "כן.. למה? הוא : "זה אמור להיות ככה.. אני: "לא נכון, החולצה אמורה להיות מוכנסת במכנסיים.. לא? (לרגע חושבת שכל עולמי עומד לקרוס תחת רגליי) הוא: "בחיים שלך לא ראית צנחן , אה?...
אני: "אמ. האמת עכשיו כשאני חושבת על זה... באמת שלא
חחח איזה צעירה אני

חחחחחחחחח

אני הכי אוהבת שהחגורה ככה..הכי יפים בעולם! :] הייתן בטקס של הכומתה?

Clueless Maiden

New member
חחחח

אני תמיד יורדת על חבר שלי על שהוא נראה כמו בובה בחלון הראווה של קסטרו עם החגורה הזאת על המותניים :p

hajbit

New member
זה בסדר... הם נראים יותר מגוכחים עם החצאית

למי מחזור על הכתף לצנחן המעופף

למעלה