מודעות

letayel

New member
דרושים כתבים שטיילו בעולם

יוצא מגזין חדש למטיילים בעולם ודרושים חבר'ה שטיילו בצפון אמריקה ומעוניינים למכור לנו כתבות עם תמונות ומסוללי טיול. נא לשלוח לנו מספר טלפון שלכם וכתובת מייל לאימייל שלנו: [email protected]

perelizer

New member
למכירה כדורי מלורן

ברשותי 3 חפיסות חדשות וסגורות הרמטית של כדורי מלרון (נגד מלריה). מחיר חפיסה אחת המכילה 12 כדורים בבתי המרקחת : 260 ש´´ח אני מוכר חפיסה ב: 180 ש´´ח. הכדורים מומלצים ע"י מרכזי המטיילים משום שהם ללא תופעות ללואי. קניתי את 3 החפיסות לפני חודשיים ולא השתמשתי בהן, כך שהן חדשות לחלוטין ותוקפן: אפריל 2009. מייל: [email protected]

אסף505

New member
../images/Emo91.gifספר חובה לטיול בתאילנד.

"אף מלה על אהבה" מצחיק, סקסי, קריא בטירוף, כתוב נהדר. מתרחש בתאילנד. התגלגלתי מצחוק. על אישה נשואה שטסה לבד לתאילנד ומתאהבת בגבר שיושב לידה בטיסה. כתבה חנה גולדברג.

sela v

New member
טוסקנה, לא בדיוק יעד תרמילאי

אתה עורך בטריפי את הערך של טוסקנה?

kogawa

New member
למה לא יעד תרמילאי??

טיילתי שם כתרמילאי פעמיים בשבע השנים האחרונות וזהו יעד טוב לפחות כמו שאר מערב ארופה, עם ערים, נופים ותרבות שלא מהעולם הזה.. קח בקבוק קיאנטי טוב ובדוק עצמך שנית (-: תרמילאות היא לא רק למקומות זולים בעולם השלישי אלא צורת טיול לכל מקום. ולהסיר ספק, איני מזהה את הממליץ, אבל לתאוריה הנפלאים של אלינער מצורפות (או יצורפו) תמונות רבות שלי.

sela v

New member
זה כזה פופלארי?

כל שבוע לפחות הודעה אחת על מכירת כדורי מלרון. אני לא הייתי קונה תרופות יד שנייה.

Amoureuse

New member
ברור, כולם נתקעים עם זה

אתה קונה את זה לטיול וכנעט אף פעם לא משתמש בזה אז זה מפתה לנסות להחזיר חלק מהכסף. אבל גמני לא הייתי קונה תרופות יד שניה אלא ממישהו שאני מכירה אישית. בכל מקרה שלי גם בתוקף עד 2009 אז אני שומרת אותם, אולי עד אז אני אגיע שוב למקומות מוכי מלריה?

jeshu

New member
בשאיפה שתגיעי שוב למקומות מוכי מלריה. מעניין אם ליחלות במחלה ולהשתמש בתרופה היקרה תצליח לעזור לישראלי שקנה את התרופה להתמודד עם הרגשת ה"פראייר" שלו.

natyh

New member
אני לא מבין

אי אפשר להשתמש בזה נגד שפעת העופות ? לא חבל על הכדורים .... אפשר אולי לקחת פעם בשבוע עם האוכל לפחות שלא ילך לאיבוד .....
אח איפה הכלורוקין המצוינים שלי .... הוסיפו כזה טעם משובח למטעמי עוף .....
חבל שסימתי אותם בקניה .....

ליאורט1

New member
מסכים

וזה גם קצת "מתבל" את החלומות בלילות...(לפחות אצלי זה היה ככה)

natyh

New member
אולי יכול להיות מקור השראה

ואולי מעתה כשימע המשםט אני על כדורים אולי הכונה תהיה לכדורי מלריה ? ולא אקסטזי ושאר ירקות ....

natyh

New member
כשישמע המשפט

כנראה שגם שעת לילה מאוחרת שקולה לכדורי מלרון ....

jeshu

New member
חלומות שלא ישכחו ../images/Emo153.gif../images/Emo98.gif../images/Emo99.gif../images/Emo178.gif../images/Emo5.gif../images/Emo12.gif

Amoureuse

New member
אבל עם מלרון זה לא ככה

כי לא צריך לקחת מראש, רק במקרה חרום פותר את הבעיות המגעילות האלה

למעלה