מודעות

lorda

New member
מטה הנוער מציג:

מטה מאבק הנוער מכריז: הפגנת הספרים ומאהל התיכוניסטים הראשון יוצאים לדרך! ביום ראשון ה25.11 תצא צעדת מחאה ענקית של הנוער מקניון רמת אביב לכיוון ביתה של שרת החינוך הגב' יולי תמיר-רחוב יהודה הנשיא מס' 37. בהפגנה זו נביא את ספרי הלימוד שלנו לפתח ביתה של שרת החינוך שם נניח אותם בטענה כי אין לנו כל צורך בהם שכן אנחנו לא לומדים ואנחנו כבר למעלה מחודש בבית. צעדת המחאה הזו היא אקט מחאתי כנגד העובדה ששרת החינוך אינה מצליחה לפתור את המשבר למעלה מחודש וחצי. אנחנו קוראים לשרת החינוך יולי תמיר, לפתור את המשבר או להתפטר! ההפגנה תצא מקניון רמת אביב ביום א' ה25.11 בשעה 12:00!! בסוף ההפגנה יפתח אוהל מחאה מחוץ לביתה של שרת החינוך , אתם מוזמנים לבוא עם שקי שינה ולבלות איתנו את הלילה. חשוב מאוד להביא ספרי לימוד!! (שכמובן ויוחזרו אליכם בסוף.) זכרו: כוחנו באחדותנו!! לפרטים נוספים: http://hafgana.txt.co.il/

מפגשי מודעות עצמית לנוערבאילת

בכל יום רביעי - בבית המיסטי אילת - מפגש מודעות עצמית לבני נוער באילת. המפגשים בנושאים רבים ובמטרה לשפר את הביטחון העצמי והערך העצמי של כל אחד מאיתנו. עלות מפגש היא 30 ש"ח כולל שתיה וכיבוד קל. לפרטים נוספים - 050-955-77-83

doresh shalom

New member
ראשון ב-12:00 - הפגנה למען עובדי הקבלן../images/Emo41.gif

האומות המאוחדות מציינות את ה-2.12 כיום הבינ"ל לציון ביטול העבדות. האמנם נגמרה העבדות? 10% מהעובדים בישראל ו-20% מעובדי משרדי הממשלה הם "עובדי קבלן". בתור שכאלה, הם אינם מקבלים את התנאים והזכויות המינמאלים שמקבל כל עובד בישראל, וזכויותיהם הפקר. עובדי הקבלן מהווים עבדים מודרניים לכל דבר ועניין. ב-2.12.07 נציין את היום הבינ"ל לציון ביטול העבדות במפגן מחאה מול משרד האוצר בירושלים למען זכויות עובדי הקבלן. ביום לציון ביטול העבדות - נדאג שהעבדות אכן תבוטל הצטרפו אלינו! יום ראשון - 2.12.07 | 12:00 | מול משרד האוצר בירושלים (קפלן 1)

johnny blade

New member
כנס בנושא עשיה חינוכית לבני נוער

"אי שוויון בחינוך"- כנס בני נוער יום רביעי כ"ה בכסלו תשס"ח 5 בדצמבר 2007 במכון ון ליר בירושלים תוכנית הכנס 16:45-17:00 התכנסות והרשמה לסדנאות 17:00-17:15 פתיחה 17:12-18:20 "פערים חברתיים, אי שיווין ושביתת המורים" הרצאה מפי דוקטור אפריים דוידי 18:20-18:30 הפסקה 18:30-20:00- איך ממשיכים מכאן? סדנאות לבחירה: הפרטת החינוך :חינוך פרטי מול ציבורי פערים בחברה הישראלית מה בין זכויות התלמיד לשביתת המורים חינוך לערכים ולא רק חינוך לציונים האם בית הספר הופך אותנו לאלימים יותר? 20:00-20:20 סיכום וחשיבה משותפת על המשך הדרך לשאלות לפנות אלי במסרים

RoNa lovely

New member
צריכה את עזרתכם- מאבק בהשתמטות

כמו שבטח שמעתם בחדשות וכמעט בכל מקום, בשנים האחרונות יש תופעה מדאיגה ומבישה למדי של השתמטות בכוונה, בעיקר מסיבות של "אני מעדיף לקבל 3000 מאשר 300 בחודש" או "אין לי כח למקום המסריח הזה, אני רק אסבול שם, אני רק אצא פראייר לשרת את המדינה הדפוקה הזאת". זה הגיע למצב ש1 מתוך 4 אנשים- משתמטים. נהיינו נוער דפוק, מביש ומתלהב שמעשן בכיתה ה', מזדיין בכיתה ו' ולוקח סמים בכיתה ז'. חשוב לנו להיות עם האגו ההכי גדול ולשים זין על מה שאומרים לו ולעשות מה שאנחנו רוצים. אנחנו אפילו לא חושבים לתת רק 3 שנים מהחיים שלנו למען המדינה הזאת שתאמינו או לא, דווקא נותנת לנו. נותנת ליהודים מקום לגור בו, נותנת אנשים טובים, נותנת נופים מרהיבים [ומי שקורא את זה ולא מבין על איזה נוף אני מדברת, תצאו רק לרגע מת"א לנגב או להרי הצפון]. -אז מה אני בעצם מציעה פה? כידוע לכם, כשאנשים הולכים לצבא, הם מקבלים דיסקית צבאית. הרעיון שלי למאבק הוא שכל אחד ייקח את השרשרת הצבאית של אבא\ אמא\ אח\ שלו עצמו\ דמוי דיסקית שאפשר לקנות [כמו בתמונה], ופשוט- ילבש אותה. כמה שיותר ילבשו אותה- ככה יהיה יותר מודעות. אני לובשת את הדיסקית הצבאית של אבי כבר חודשיים כמחאה נגד ההשתמטות, וכולם הריעו לי על הרעיון ועל הנחישות על המאבק על זה. אני ציונית צברית ישראלית שגאה במדינה שלי, ולעולם לא אתבייש בה. בבקשה, תגידו לי מה דעתכם על הרעיון ואם כדאי לי להתחיל לפעול איתו. אנשים, חייבים לצאת מהאדישות.

סבינה ג

New member
מה בין זכויות התלמיד לשביתת המורים

מי דן בנושאים אלו? האם הזמנתם את המפקחת הארצית לזכויות תלמידים? למי מיועד יום העיון?

nitaig

New member
היי

הסדנאות הם מנוהלות ע"י בני הנוער ויום העיון מיועד לבני הנוער בעיקר אך גם לכל מי שמתעניין. כדי לך לבוא יהיה מעניין מאד!

עִידן

New member
סמינר למתלבטי/ות גיוס - הסופ"ש הקרוב, ת"א

עברת שיעור הכנה לצה"ל בבית הספר? באירועים משפחתיים שואלים אותך מה את רוצה לעשות בצבא? חשת לא בנוח מול כותרת בעיתון על "המשתמטים"? אתה לא לגמרי בטוח שהשלב הבא והברור של חייך זה הצבא? את/ה מוזמנ/ת לסמינר שיוקדש כולו להתלבטות לגבי השירות הצבאי ולסימני השאלה שעולים לך סביב הנושא. בסמינר לא נראה את ההחלטה להתגייס (או לא) כאוטומטית, אלא כהחלטה חשובה ומשמעותית שיש צורך לדבר ולחשוב עליה הסמינר יתקיים בחנוכה, בתאריכים 6-8.12 (מיום חמישי עד מוצ"ש) בת"א. לפרטים והרשמה: רז 052-3730302, [email protected] (נתין גם לפנות אליי במסרים) כדאי להביא: שק שינה, כלי נגינה וחברים.

למעלה