מודעות קיימת לנצח

look out

New member
מודעות קיימת לנצח

תודה למשיבים, בהודעתי התכוונתי שבעזרת מודעות , שהיא נצחית, נוכל לשנות ולהשפיע על כל נושא קיים בעולם. כוח המודעות הוא עצום , חזק, כוח החיים המפעיל הכל. זוהיא כמובן דרך הראיה שלי. מילים משקפות מחשבות שיצרו אותן והן נצחיות, השפעתם יכולה להיות גם אחרי אלפי שנים, כמו סיפור ``קללת המומיה`` או דוגמא נוספת הוא בילדים : לא פעם אנו שואלים את עצמנו :איך יצא ילד ``כזה`` להורים ``כאלה`` , כשהכוונה בשני המובנים : ילד טוב להורים ``לא נחמדים`` , וההיפך. ישנם דוגמאות נוספות, במדע למשל תיאוריית אסאקי, ומחקריפ רפואיים המלמדים שאדם הנתון במצבי כעס תמידי מועד להתקפי לב קטלני פי שבע מבעלי מזג רגוע יותר. ואני חוזרת על כך : מילים משקפות מחשבות שיצרון אותן , הן נצחיות. האנרגיה המובעת במחשבות היא הקובעת. בתגובות של השותפים בפורום, קיימות ספקות, אי וודאות, חוסר אמונה , ואף חשתי בשנאה כל אלו מחלישים אותנו !! ההצעה שלי היא : מודעות , ח י ו בי ת , קולקטיבית ברור לי מי הם אוייבנו , ברור מה רצונם, ברורו שמה שקורה כאן במאה השנים האחרונות אינו מבטיח דבר חיובי, וברור לי כי צריך למצוא דרכים נוספות, ברור שאנו צריכים ללמוד קודם ד ו - ש י ח , שאנו צריכים ללמוד להקשיב, אבל מה אם יכולת ורצון ההשפעה שלנו ? של כל אחד ואחד. בוא נהיה חיובים שעה אחת ביום אחד ! לכוח המודעות הקולקטיבי יש עוצמה בלתי מתוארת. למשל בוא נקווה שנוכל לחיות כאן במדינתו הקטנה והנהדרת לעולמים בשלווה. ננסה לא להיות סקפטים, ומדעים, ורוצים רק הוכחות , בוא ננסה דבר ``פשוט`` לכאורה שאינו דורש מאיתנו מאמץ רציני ונבדוק את ההשפעה , לזאת אנו צריכים רק להחליט שאנו חושבים חיובי ומנצלים את כוח השפעת המודעות לנושא חשוב וחיובי. באור ואהבה l.o.

eliasys

New member
המלים שלך יפות

אבל אני בספק אם כולם יבינו אותך. פילוסופיה זה דבר מצויין, שאני מצדד בו, אך היום האנשים מסתכלים על המציאות ורואים שהפילוסופיה לא עוזרת. תנסה להסביר לנו את מבוקשך במלים שנבין אותן, מלים של אדם לאדם ולא מלים של פסיכולוג לסובייקט שלו.

eliasys

New member
התנצלות

אני מתנצל בפנייך על כך שפניתי אלייך בלשון זכר, לא שמתי לב. אך אחרי שקראתי עוד הודעה שכתבת, עמדתי הל הטעות האיומה שלי, הרי אני פמיניסט יותר מפמניסטית. אז איתך הסליחה

קלייר

New member
ההקשבה היא מחצית הדרך

כתבת יפה אך לא קל להגיד לאדם החי בפחד מתמיד מיפיגועים ,תחשוב חיובי גם אני מאמינה בהדברות וההקשבה לזולת היא מחצית הדרך יש לנסות למרות הקושי לחשוב שאין דרך אחרת אלה לשבת יחדיו ללמוד בעיות האחר ולנסות לשפר את המצב הקיים בארצנו,ולהמשיך כדבריך לחשוב על הצד החיובי

יוסי26.5

New member
ההקשבה היא מחצית הדרך

אכן נכון קלייר ברוב המקרים... במקרים אחרים ההקשבה היא כל הדרך כמעט... אני לא לפני הרבה זמן נראה לי שלא הקשבתי ממש... אז מישהו שאני מאד מאד מאד מעריך החל ללמדני זאת.. אני כל כך שמח היום ברגע הזה שהמישהו הזה היה לו האומץ לעצור אותי ולהגיד לי..``אתה לא מקשיב``.... בבוקר אתקשר אליו...ואגיד לו שוב תודה.....!!!!

B.Shokor

New member
כל הכבוד / הודעה נבחרת..

כל הכבוד לך LOOK OUT על כל מלה נהדרת שאמרת, והאמת שאני לא אוהב להוסיף דברים מיותרים להודעות יפות כאלה, כי אני מסכים עם כל מלה. אני מדגיש במיוחד על העיצה שלך: ``בוא נהיה חיובים בשעה אחת, ביום אחד``. חלק מחברי הפורום למשל עדיין לא מוכנים לקבל את המציאות שנכתב על הערבים והיהודים לחיות יחד במדינה זאת! ואני פונה אליהם שוב במשפט שלעיל. נ.ב. ההודעה שלך תהיה ההודעה הנבחרת ליום ראשון או שני הבא. ;) כל הכבוד ;)

מקסים, אהבתי ביותר!

קוראת לכולם להצטרף לקריאתך, יקירה שלי, להיות חיובים לפחות שעה אחת ביום אחד ! את נפלאה!

למעלה