מודעות יתר

מודעות יתר

שלום. יש לי בעיה שמציקה לי ואני לא מבינה מאיפה היא נפלה עלי ומה המקור שלה. אני חושבת שיש לי הפרעה כזאת של "מודעות יתר " וזה יוצר אצלי מעצורים אדירים. נניח כשאני רוקדת .. פתאום אני מתחילה להרגיש מודעת לכל תנועה שלי .. ואז קול קטן בראש שלי אומר לי לגבי כל תנועה שלי ומזהיר אותי ומשגע אותי .. וככה קורה שאני מתחילה להתבלבל. נניח אתם כותבים משהו .. ופתאום תיהיו מודעים לכתב שלכם .. אז הכתב שלכם יישתנה .קרה לכם דבר כזה ?? כאילו המודעות הזאת היא הורסת ! זה פשוט קללה. זה יימנע ממני להגיע רחוק בכל תחום . כאילו אני מכשילה את עצמי מאיזשהי סיבה. קיימת איזה הפרעה כזאת?? ואיך מתמודדים עם משהו כזה ???

גרא.

New member
מאיה הסגולה,קשה להעריך בדיוק מה קורה לך,בלא

בדיקה כלשהיא.ולכן,מה שאפשר זה להניח,בטעות סבירה למדי כי כנראה שיש לך הפרעה בוויסות חושי מסוג של רגישות יתר "Sensory Regulation Disorder Hypersensibility" בדרך כלל הפרעה כזו מתגלה בילדות,ומוגדרת ככזו על אחרי בדיקה של מרפאה בעסוק.האם את סובת מכך מילדותך,או שהיא נחשפה למודעות שלך,עקב ארוע כלהוא? כדאי לך לחשוב על בדיקה של מרפאה בעיסוק,יתכן גם נוירולוג..באם הנושא חשוב לך,כדאי לקרוא את ספרו של הרוארד קרינגטון "כוחותייך העל חושיים" ראי קשור.

numb77

New member
וואי אני כ"כ מכירה את זה..

זה באמת משגע. ואצלי זה גם בא לידי ביטוי בכך שהגוף שלי מוזר לי ושהקול שלי מוזר לי והדברים הבסיסיים מוזרים. גם לך זה ככה?

כן !

לגמרי !! חח כל כך נדיר שמישהו מבין את זה !!!! זה פשוט בעיה לא מוסברת !!!! סוג של יכולת ניתוק מעצמך.. וכתוצאה מכך איבוד שליטה, כי הדברים כבר לא זורמים בטיבעיות איך מתמודדים עם זה ://

numb77

New member
.....

הלוואי והייתי יודעת איך מתמודדים עם זה.. תקראי קצת על הפרעת דה-פרסונליזציה, ותראי אם זה מדבר אליך..

למעלה