מודעות יומית מייל

עליזה 63

New member
מודעות יומית מייל

יום שלישי , 06 בפברואר 2007 פעמים רבות אני עובד על יכולת הבחירה החופשית שלי, ובכל זאת אני עדיין לא רואה תוצאות. אפילו שאני חי ומלמד קבלה, אני תופס את עצמי לפעמים חושב, "אני פועל על פי החוקים, מדוע הם אינם פועלים עבורי?" האם אי פעם הרגשתם כך? כשאני תופס את עצמי מחכה לגמול החיובי, אני מסיר את ההתמקדות שלי מהתוצאות והציפיות. ברגע שאני מוותר על הציפיות, אני מתרגל בחירה חופשית ומאפשר לאור להיכנס. וותרו על הציפיות שלכם היום. התמקדו בפעולות והתוצאות ימצאו את דרכן אליכם בבוא הזמן

אורי בר

New member
בחירה ../images/Emo114.gif

בחירה זה נושא מאוד מאוד כבד לדעתי. בכעדי להגיע לבחירה אדם צריך להיות משכמו ומעלה כי הבחירה העכשוית שלי משפיעה לא רק עלי אלא גם על הסביבה הבחירה שלי פירושה תחילת יצירה . מה קורה אם הרצונות שלי בתוך הבחירה?????????????? הבחירה שלי על מה ואיך משפיעה עלי ועל הסביבה???????????? אם אני לבד ובוחר אז אני נושא בתוצאה של נכון או לא נכון

orli997

New member
בחירה חופשית?

מה זה בעצם? אני בוחר להעלב אני בוחר לכעוס וכו.. לגבי רצונות זה כבר סיפור אחר, אם אני רוצה משהו אבל הוא לא נכון לי למסלול חיי אז הוא לא יקרה או יקרה ולא נסבע ממנו נחת המסלול שלי הוא המכתיב את חיי ורוב רצונותינו לא מתואמים עם הנכון לנו הבחירה שעשינו ברמת המודעות היותר גבוהה כאשר אני בוחר או רוצה בנכון לי הפידבק מגיע מהר מאוד צריך רק לפתוח את הענים ולראות אור-לי

עליזה 63

New member
כל הכונה

תפסיקי לצפות תזרמי עם החיים ואלוהים בחייך תכניסי . אני יעשה מה שצריך ואלוהים למעלה הוא כבר יסדיר מה שצריך רק לא לצפות שיהיה מה שאני רוצה כי אולי זה לא רצון אלוהים עבורי.

ה מוזה

New member
אני לא חושבת

שהכוונה לוותר על הרצון או על הציפיות אלא ,להשלים עם התוצאות גם אם אינן עולות בקנה אחד עם מה שציפינו לו בבחינת "הכל לטובה".כן לצפות שיהיה מה שאת רוצה ולדעת להשלים כשתוצאה לא תפיק את הציפיה איך אפשר בלי רצון,חלומות,ציפיות? זה מנוע פנימי שמניע אותנו לעשייה את עושה כי את רוצה וחולמת על.. לולא היינו אמורים לרצות ולצפות לא היה נותן לנו אלוהים את הרצון,החלומות ואפילו את הציפייה לבאות

אורי בר

New member
נכון מה שאמרת הרצון

מבטא את הציפיה שלנו בדר"כ על פי מה שהושרש בנו אם מבינים את המיקום הנכון למקם אותו יש הרבה פחות מפח נפש מה גם שלעיתים אנו עושים החלטות אנרגטיות ולא ממש מודעות והן משפיעות ביותר על מימוש הרצון הפיזי שלנו

עליזה 63

New member
מודעות יומית מייל

יום שלישי , 07 בפברואר 2007 אתם זוכרים איך הרגשתם כילדים? אומרים לכם מה לעשות, מה לחשוב, ומה להגיד. נשבענו שלעולם לא נהיה עוד נשלטים. כעת כשאנו בוגרים, עסוקים בעניינים שלנו, אנו תחת האשליה שאנו לא נשלטים יותר על ידי כוחות חיצוניים. האמת היא, שאנו כן. כל פעם שאנו מרשים לאחרים ללחוץ על הכפתורים שלנו, כל רגע בו אנו נותנים למצב שנראה שלילי להטריף את דעתנו, אנו נשלטים על ידי סיבות חיצוניות. כשאנו מודעים לכך, אנו יכולים - אחת ולתמיד - לתפוס פיקוד על חיינו. ידיעה ותשומת לב הם החשובים ביותר לפי הקבלה. היו נוכחים היום. שימו לב לתגובות שלכם לאנשים שבחייכם. באיזו תדירות אתם נותנים למה שאחרים אומרים או חושבים להשפיע עליכם?

עליזה 63

New member
מודעות יומית

יום חמישי , 08 בפברואר 2007 חוכמת הקבלה נותנת לנו מגוון כלים להדליק את האור בחיינו, אך הכלי הטוב ביותר נמצא בין שני אוזנינו. כל פעם שאנו חושבים חיובי, אנו יוצרים אור. אור מושך אור. ככל שנעשה זאת יותר, יהיה קל יותר לסלק את החושך שלנו, להסיר את הבושה, להסיר את רגשות האשמה. היו טובים לעצמכם היום. דברו ברכות במחשבתכם. היו החברים הטובים ביותר שלכם. יהודה ברג

עליזה 63

New member
מודעות יומית

יום שישי , 09 בפברואר 2007 קל לראות מה לא בסדר אצל האחרים, לא קל לראות מה לא בסדר אצלנו. כשאנו עובדים לשפר את הפגמים שלנו, תוך כדי כך שאנו נמנעים מנפילה למלכודת של שנאה עצמית, אחרים רואים אותנו כדוגמא. ברור שזה ניצול טוב יותר של הזמן, מאשר הציפייה שהאחרים ישתנו. ההתנהגות היוזמת שלנו עוזרת יותר לשינוי האחרים מאשר השפיטה השקטה שלנו ונתינה בלתי פוסקות של עצות. אני חושב שאתם יודעים מה עליכם לעשות היום. יהודה ברג

עליזה 63

New member
מודעות יומית

יום ראשון , 11 בפברואר 2007 שמירה על התמקדות רוחנית דורשת שימת לב תמידית. כמו במצלמה, הרצון הרוחני שלנו מתערפל במשך התהליך. זו הסיבה שמקובלים רבים לא נכנסו לדיכאון כאשר הם נפלו מהרמה הרוחנית אליה הגיעו. הם פשוט התחילו מחדש, כאילו זה היה צעדם הראשון בדרך. וזה קורה לעיתים קרובות, אפילו מספר פעמים במשך היום. פרגנו לעצמכם. גם אם לא הייתם לאחרונה האדון והגברת נחמדי, התחילו היום מחדש. מיצאו דרכים קטנות להראות סובלנות, אהבה, רחמים, או כל אחת מהתכונות הנעלות שלכם. יהודה ברג

למעלה