מודעות יומית מייל

עליזה 63

New member
מודעות יומית מייל

יום שני , 05 בפברואר 2007 מה ההבדל בין אדם ובין צורות חיים אחרות? חוץ מהתכונות הגשמיות הנראות לעין, ההבדל העיקרי הוא הבחירה החופשית. כשכלב רעב הוא אוכל. כשהאריה מותקף הוא הורג. אנו, לעומת זאת, יכולים לבחור שלא לאכול למרות שייתכן שאנו רעבים או לא לפגוע למרות שאנו מאוימים. העניין הוא שזה לא קל. לרוב אנו פועלים בצורה לא מודעת. מישהו מעליב אותנו, אנו נכנסים לדיכאון, צועקים, הרגשות שלנו נפגעים. אנו מאבדים את הבחירה החופשית שלנו והופכים לרובוטים. איפה בחייכם אתם רובוטים?

מממאיה35

New member
יש לי מה להגיד על זה ../images/Emo13.gif

אנחנו תוקפים אחרים כי אנחנו מזהים את מחשבות התקיפה בעצמנו.. ולמעשה תוקפים לא את האחר אלא את עצמנו... אנחנו תוקפים כי אנחנו משליכים את העולם הפנימי שלנו, של הפחד, של האגו, על העולם שבחוץ.. ואז זה חוזר כמו בומרנג אלינו.. הרי במציאות, למה שנרגיש מותקפים? יש סיבה שנרגיש שבאים לרעתנו? האם באמת "אדם לאדם זאב"? הכל בפנים, בפחד, בחרדות, בשיפוטיות... לנקות ולנטרל ולהפטר מזה.. אין סיבה.. קל להגיד, קשה ליישם.. לאט לאט, עבודה קשה אבל משתלמת.. מתגלים ברים מדהימים מאחורי או מתחת לפחד ולתקיפה..

אדם לאדם זאב ?

לצערי אני מכירה כמה אנשים שזה המוטו שלהם בחיים.... וזה בההחלט לצערי כי אני יודעת שזה לא יוביל לשום מקום חיובי וטוב, לא להם ולא לאלו שמולם. אני חושבת שבענין הבת שלי אני לעתים רובוטים, פועלת מהמקום של הלביאה המגנה. זה טוב ? לא תמיד, גם כאן אני מנסה להיות במודעות כזו או אחרת שתוביל אותי להורות הנכונה ביותר.

עליזה 63

New member
כל הקטע הוא בחירה חופשית

אבל מניסיון יכולה לבגיד לך שאין הורה שלא עוש טעות עם ילדיו כולל אני. ממאיה שאני משנה בלב ונותנת אהבה חינם הלב מתרחב ונהיה מאושר בהצלחה.

למעלה