מודעות יומית מייל

עליזה 63

New member
מודעות יומית מייל

יום שלישי , 9 בינואר 2007 אני מקבל מכתבים רבים מתלמידים שאומרים לי שהם עצובים. עצבות היא רגש ערמומי ומטעה. מצד אחד חשוב לחוש את הרגשות שלנו ולבדוק מה הם רוצים ללמד אותנו. אך מצד שני, ללכת לאיבוד בתוכם יכול למנוע מאיתנו לעבוד, להגשים את יעודנו ולחיות עם מטרה. המקובלים מסבירים שעצבות היא שער דרכו נכנסות למוחנו מחשבות רעות, מחשבות שמענות אותנו בכך שהן גורמות לנו להאמין שאנו לא יעילים במה שאנו עושים. המקובלים ממליצים על פיתרון פשוט לעצבות, מוסיקה היא אחת מהם. אם אתם עצובים, או שאי פעם תחוו עצבות בעתיד, הקשיבו למוסיקה קצבית ומעוררת. זה לא קשה כפי שזה נשמע.

עליזה 63

New member
מי אני?

אני יודע מי אני. אני יודע מה אני יכול להיות. לרוע המזל, מדובר בשני אנשים שונים לחלוטין. החדשות הטובות הן שאני יודע היטב איך להפוך שני אנשים אלה לאחד, באמצעות: נתינה כח התנגדות ודאות טכנולוגיה החדשות הרעות הן שאני לא חושב על כלים אלו בהקשר זה. בדרך כלל אני משתמש בכלים כדי לכבות את השרפות בחיי. כשהפחדים מתעוררים אני מנסה לעשות כח התנגדות. כשהספקות מתעוררים אני משתמש בוודאות. כשהמכשולים צצים אני סורק את הזוהר. כשהחושך עוטף אותי אני בנתינה. הדרך היחידה באמצעותה אפשר לקרב את שני סוגי האני שלי היא באמצעות התמדה. הכוונה היא לא להשתמש בכלים של חכמת הקבלה רק כשמוכרחים, אלא ליישם אותם 24 שעות ביממה, 7 ימים בשבוע, כך שהמכשולים יהפכו לבולמי מהירות ולא להרים. אני עובד על כך מדי יום ביומו. היום אני עושה זאת יותר טוב מאתמול, ואני יודע שמחר אעשה זאת טוב יותר מהיום. ככל שאתמיד ואקפיד לפתוח את "תיק כלי העבודה" מדי יום, כך אתקרב יותר להבנת הפוטנציאל האמיתי שלי ולמימושו. "רשימת המטלות" השבוע פשוטה למדי: שננו את הרשימה לעיל ובדקו את עצמכם במשך היום. האם אלו רק מילים בראשכם או שהן משולבות בכל מחשבה ופעולה שלכם? כל טוב, יהודה הצירוף מ-72 שמות הבורא הקץ לנשק ("לא ישא גוי אל גוי חרב") מדיטציה: בדיוק כשם שאורה של נורת החשמל מסלק חושך מן החדר, כך סכסוך מכל סוג שהוא - בין אנשים המתווכחים על מקום חניה, או בין אומות הניצות על שדה נפט - מגיע לסיומו השלו באמצעות אורו של שם זה.

רסקול

New member
גם את מהמתקשרות הניו-אייג'יסטיות

שהתחילו לחרטט בכל פורומי העברית ברשת? נכנסתי אלייך פעם שניה, נבוכותי הפעם והחלטתי להבהיר שעליי זה לא עובד החרטא-ברטא הזו. בהצלחה לך עם שאר "תלמידייך".

למעלה