מודעות יומית מייל

עליזה 63

New member
מודעות יומית מייל

יום ראשון, 31 בדצמבר 2006 אל תרגישו כל כך רע אם פישלתם. אנו לא לומדים על ידי הצלחה, אלא מהכישלון. חישבו על טעויות בעבר והלימוד הגדול שעלה כתוצאה מכך.

עליזה 63

New member
מודעות יומית מייל

יום שני, 1 בינואר 2007 כל חורבן - כולל האסונות טבע - קורים מסיבה אחת: שנאה בין אדם לרעהו. על פי הקבלה סופות טורנדו, שיטפונות, רעידות אדמה ומחלות, נולדים כתוצאה מהשנאה הבוערת בליבותינו. האמת היא שאין דבר כזה 'אסון טבע'. הטבע האנושי והלב האנושי הם אלו שקובעים מה יקרה בסביבתנו, ומה יתרחש בין המדינות. על ידי ניקיון השנאה מליבנו, אנו יכולים לרפא את בעיות העולם עוד מרמת הזרע הסיבתית שלהם. שימו לב אם קיים בחייכם מישהו כלפיו יש לכם כעס, קנאה, איבה, גועל מוחלט, או כל שילוב אחר של רגשות שליליים, ובכל כוחכם, השליכו רגשות אלו, כאילו היה זה שק כביסה רטוב!

שנה טובה לכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

2007 הללויה. זהו היום השלישי שלי בלי סגריות. ואני מרגישה טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבב ממש טוב. אומנם יש לי מלא שיעולים והריאות רועדות לי ולא מרוב הקור. אלא מרוב שהם משתוקקות לסגירה אני עישנתי 17 שנה עד לפני שלושה ימים. יש בי מלא רגשות שלילים אבל כמו שעליזה אומרת אני נמצאת בהם וזורקת אותם לתהום. ועדין אין לי אינטרנט אני נמצאת אצל חברה . במיוחד בשבלכם אה חחח

ToryMaster

New member
מלפני מאחורי ומצדדי מי העומד?

כל הכבוד בובע, חזקי ואמצי!

עליזה 63

New member
מודעות יומית

יום שלישי, 2 בינואר 2007 כדי לבנות גשר לאור עלינו לבנות תחילה גשר לאנשים שבחיינו - חברים ואויבים כאחד. עלינו לתקן את מערכות היחסים שבחיינו. לא נוכל להשיג את האחד מבלי השני. הושיטו היום יד חברית לאנשים איתם אתם בקונפליקט - אפילו אם הם חייבים לכם כסף! עוררו רחמים ומצאו את האומץ להרים את הטלפון ולחייג אליהם עכשיו

למעלה