דעת יחיד
יש לי משהו להגיד בנוגע לתנ"ך. בעיניי כבודו במקומו מונח, ייתכן וזה היה ספר שהועבר בחלקו בתקשורים ממקומות גבוהים יותר, ספר שירה, ספר היסטוריה מופלא. אבל אנחנו השתנינו. אלוהים, כוח, נביאים, כוהנים, שאמנים, מה שלא יהיה נתנו לנו את הספר לפני 5000 שנה, ואח"כ הוא עבר שינויים. כאשר אנחנו מדברים על עץ הדעת, על תיבת נוח, על מה בעצם אנחנו מדברים? זה סיפור שבאמת קרה? משל שקיבלנו? מעשייה שסיפרו, והוחלט להכניס אותה לספרי הקודש בכדי להשפיע על העם (שהיה זקוק להשפעה הזו אז)? דעתי חלוקה בנושא זה עדיין. למען האמת -- זה גם לא משנה. אני יכול לזרוק עכשיו משפט, או פיסקה, שכל אחד ואחד מכם יפרש אותה בצורה שונה. אף אחד מאיתנו לא יכול להבין היום (אלא אם הוא מתוקשר בצורה זו או אחרת
) למה התכוונו בכתבים האלה. זה גם לא משנה. הספר הזה, התנ"ך, התאים לנו לפני 5000 שנה. לא ייתכן שאנחנו נשתנה, וכתבי הקודש ישארו סטטיים, קריון המשיל את זה לאדם מבוגר שישמור את ספרי הילדות שלו, ואני מסכים עם זה ב100 אחוזים

הדעה הזו גובשה אצלי מתוך מאמר של לי קרול, שתוקשר ע"י קריון. זוהי הפיסקה שגרמה לי להיפתח לרעיון הזה כ"כ: It is important for you to remember the parable we gave you about the old scriptures, and how many of them described a Human who was sleeping. When the Human who is sleeping awakens, there has to be a new book of wisdom. How many of you carry around the books you used as children? Understand the metaphor here, and you will understand the place of old scriptural teachings in respect to the new Human Being. God never meant for instructions given in an energy of yesterday to be carried around today, or used forever. In fact, this is why channelling occurs at all. Does it make sense to you that Humans would have great spiritual change, yet their spiritual manuals would remain static?
התקשור של קריון בישראל ממרץ 2000. אני לא בא לשפוט שום דבר, סתם מביע עוד נקודת מבט על הנושא. בעצם, מה שאני אומר זה, שבפירוש המשפט שניכם צודקים, אבל כללית, המקור לפי דעתי לא מעודכן