מודעות בכישוף

neophile

New member
מודעות בכישוף

שמתי לב שלא משנה כמה אני לומד , אני אף פעם לא משתמש בידע שאני קורא ישירות אלה רק אחרי שהוא עבר אצלי עיבוד . כשאני מקבל השראה לכישוף אני לא חושב על איך להכין אותו לפי הוראות מסויימות אלה זה פשוט זורם ,מה צריך למה וכמה כל התהליך הזה מלווה בתחושת ביטחון שמה שאני עושה הוא הדבר הנכון לעשות. לכן מבחינתי הידע הכי חשוב נמצא בסמלים כמו פנטגרם , עץ הספירות,המוצקים הפלטוניים ועוד שמדיטציות עמוקות עליהן מביאים לגילויים מפתיעים על המורכבות הפנימית של הסמלים והצורות שהם משתלבים בהם. כשאני מדבר על ביטחון, אני לא מדבר על ביטחון שיטחי שפעמים רבות אנו מקרינים החוצה בתור הרגל או כאמצעי להראות באור מסויים. אלה ביטחון מבוסס על היש כמו גם על האין. כשאני מודע לחולשות שלי אני מודע לעצמי . (תיזכרו אני המצאתי את זה, אתם עוד תשמעו את זה) שחר.

ToryMaster

New member
אני מצטערת

אלפי שנים אנשים עוסקים במאגיה ובמודעות, ואתה המצאת את המשפט הזה? יעודד אותך לדעת שבגיל 14 אמרתי בדיוק את זה? אבל כמובן שזה נכון, החולשות שלך הן חלק ממך. מצד שני, צריך להיות מודע גם ליתרונות שלך, אחרת זו לא מודעות מלאה.

neophile

New member
אין יתרונות

אנחנו שלמים ומושלמים, חולשות הן מה שדורש מאיתנו צומת לב ומודעות מיוחדת. כשאני מודע לחולשות שלי אני יכול להשלים אותם ויהיה לי אנרגיה רבה זמינה בדיוק בשביל זה. יש לנו המון כישרונות ויכולות שנמצאים במצב לא מפותח כשאני מודע לחולשות שלי אני מסוגל לגשת לאותם מקומות ולעורר אותם בלי כאב וסבל. זה כאילו התודעה שלנו היא מבוך ואנחנו ה"מודעות" מסתובבים במבוך עם פנס.

neophile

New member
אין לי מלים

את מכשפה אינטואיטיבית אמיתית

RainBird

New member
אני רק רוצה להסביר משהו. שחר יקירנו שייך לתנועת דיסקורדיה- תנועה אשר מגחכת על כל חוקיות. לנסות להבין את מה שהוא אומר דורש את ההבנה הזאת.

למעלה