מודעה של חי"ל

0216

New member
אז גם תל אביב היא "גטו"

ישר אתה קבעת שה"קונוטציה לנאצים קיימת אבל לא באותה עוצמה כמו הקונוטציה של הטלאי הכתום" אתה מתיימר לקבוע מדדים ל"מה יותר גרוע" או "עוצמתי וחמור? זה חמור באותה מידה. וכן אני זוכר (אומנם לא הייתי שם) אבל אני בהחלט נזכר. מה הם עשו.. אתה יודע מה עוד אני זוכר? שאותה שנאה תהומית שהיתה לנאצים ועוזריהם יש ותמיד היתה לערבים נגד היהודים... דוגמה:השוואה לעכברושים לחידקים שאין לו שום זכות לחיות אתה יודע מה עוד? שנרצחו ועדיין נרצחים יהודים פה אנשים חפים מפשע רק בגלל היותם יהודים אתה שם לב? אותה אידאולוגיה אותה דרך. בתרוץ קצת שונה. תקפוץ ותגיד עכשיו שאני פרנואיד. ואז תצא בנוסף לכל גם טיפש!!! אם לא שמעת אני מציע שאולי תלך לרופא אף אוזן גרון. לבדיקת שמיעה דחופה.. (אתה כבר יודע למי לגשת כדי לקבל את ההפניה נכון? אחח הוא כבר מת חבל) אתה מיתמם. ולידיעתך אני מגנה את הקמפיין הזה של הטלאי הכתום. אני חושב שזה לא עזר לסיכול תוכנית ההתאבדות. ובטח שלא גרם לעם יותר להבין, ואולי לתמוך. אבל אני מבין את כאבם של אלה שמיועדים לגירוש מוכר לי מאיפה שהוא המשפט הזה... מאיפה לעזאזל? ודרך אגב מי שקורא לחייל צה"ל נאצי חייב לעמוד לדין באשמת הסתה לרצח. משמאל ומימין.

Deathatred

New member
השמאל הקיצוני הזה כולל גם את יח"ד

"כל הכבוד" לשולמית אלוני ברשימת מגמדי השואה והמסיתים כנגד ישראל...

אנגרן

New member
מעניין איך היו בשמאל מגיבים אם

הפלסטינים היו עונדים טלאי צהוב.

ערב רב

New member
"הסבתא" של טומי לפיד והכנר במחסום

חווארה נכנסו ללב הקונצנזוב התישקורתי, ואתה יודע את זה.

לא מדויק לגבי טומי

זה נכנס יותר כי טומי לפיד הוא דמות שנתפסת כמרכז, כמתון, ולכן יש יותר סובלנות כלפי דעותיו, גם כאשר הוא משתמש בהשוואות הללו. אבל עדיין, קונצנזוס? לא הייתי אומר. הסיפור עם הכנר שונה לחלוטין - מי שהושוו לנאצים היו אותם חיילים באותו מחסום ספציפי, ולא צה"ל כולו. אמנם דיברו על השפעת הסיטואציה על החיילים, אך השוואות של צה"ל לנאצים בעקבות המאורע אני, לפחות, לא שמעתי. אם היה קם, נגיד, עמי איילון, ומשווה את צה"ל לנאצים בעקבות המאורע, עמי איילון היה שורף את עצמו פוליטית.

Deathatred

New member
גם אלוני מסיתה כמו אנטישמית ידועה

משקרת ומעלילה עלילות דם אנטישמיות, ולקינוח משווה את ישראל לנאצים, בלי שאף אחד במרצ מגנה אותה. http://www.kedma.co.il/opinion/opinionfile/ShulamitAloni180303.htm גם זכור לנו איך הגברת השוותה את הרמטכ"ל למוסוליני. אז השמאל - שפיתח את זילות השואה בשביל להצדיק את השמדת ישראל וטבח שיטתי ביהודים (ע"י טענות שקריות ואנטישמיות שהיהודים גרועים מהנאצים ומבצעים ג'נוסייד) - הוא האחרון שיכול לבוא בטענות על הפרובוקציות המגונות של מרזל או על השימוש הלא-ראוי של תושבי גוש קטיף בטלאי הכתום.

Yanchu

New member
גם האסוציאציות של טומי לפיד אומרות

הכל. על סבתא שלו כבר דיברנו? והוא עוד אחד שעבר את זה...

shay or eli

New member
לא.

כי כעבור מספר ימים הם הוציאו מודעה חדשה עליה כתוב "התנתקות" בגדול על תמונת הילד היהודי מורשה. כך שברור למה הם התכוונו, ושהתירוצים שלהם היו רק כדי למרוח את התקשורת.

אי אפשר לתאר את כמות הגועל שאני

מרגיש כפי מרזלים למינהם מאותו חי"ל, אני לא מרגיש שום קשר אליו, בכלל לא אצטער אם יקרה לו משהו מצער...

המודעה הופצה ביום הקדיש הכללי

לזכר נרצחי השואה. אם השמאל עושה הקשר בין המודעה לבין ההתנתקות - ובכן, על ראש הגנב בוער הכובע...

למעלה