מודעה של אל-סם

קולמוס

New member
מאולץ

הקונספט יפה, לא תפור עד הסוף. הקופי מזיע, הפתק ממו שחוק ותלוי בצורה לא הגיונית וכל הרקע נראה פוטושופי להחריד. אבל בסך הכל יוזמה חיובית. נראה שיוסי בן טוב הצליח להטמיע מגמה של פרובונו וכולנו יוצאים נשכרים מכך.

c h e e k

New member
מה בדיוק מזיע לך בקופי?

אולי כדאי שתעשה איזה מקלחת קרה,נשמע כאילו עבר עליך יום קשה... הקופי מדוייק!אולי הייתי מוריד את המשני, אבל חוץ מזה מודעה טובה. אני אהבתי.

קולמוס

New member
רילקס

פלורליזם זה מבורך. כל אמא מתקשרת עם בנה בפתקים נכון?! כל ילד, נער, קופי - מחזיק אגרטל או ואזה בחדרו הקט?! בקיצור הביטוי להתעלמות הוא לא מדויק ומאולץ.

קולמוס

New member
אפרופו מים

היום התפרסמה מודעה למטהר מים של מומה פרסומאים ובויזואל מופיע רקע עם גרדיאנט, מתקן באמצע במלוא הדרו ועליו מודבק פתק ממו צהוב עם כיתוב של האשה לבעלה..בסגנון נמאס לי לסחוב בקבוקים או משהו כזה. תשתה לרוויה :)

צימט

New member
מאולץ מאוד

נראה כמו עבודת סטודנט רק בלי ההתרגשות והכיף של סטודנטים. הפתק אוי הפתק, למה חוסר הבטחון הזה? צריך פתק להסביר קונספט? לאן הגענו.

c h e e k

New member
נראה כאילו חוסר

הביטחון ניכר דווקא ממך. הקונספט עובר ועובד.פתק או לא פתק אפשר להתווכח אבל "מאולץ מאוד ועבודת סטודנטים חסרת התרגשות" "לאן הגענו"?

nuerenberg

New member
נראה לי שלך לא תזיק מקלחת קרה ידידי,

לצנן את ההתלהבות שלך במגננה על העבודה שלך או שלך חברך. ולאחר שהנחנו את הציניות בצד, אני אחזור על מה שאמרו קודמיי: מעולם לא קיבלתי "פוסט איט" על הבאנג שלי מאמא, לא החזקתי א-ג-ר-ט-ל בחדר, נראה לי שגם אתה לא, לא ראיתי באנג כל כך נקי, גם אחרי שבינקותי כסטלן איסטניסט נהגתי לנקותו. לדבר הזה, קוראים: ארט דיירקשיין, משהו שמאוד חסר במודעה הזו. לכן אמר מי שאמר "מודעת סטודנטים". המודעה רוצה להישען על תובנה אבל בסופו של דבר נשענת על אגדה אורבנית שכולנו שמענו כבר בעבר בקונסטלציה זו או אחרת, ובסופו של דבר האגדה האורבנית והמודעה מעידות על בורות של ההורה, ולא על התעלמותו מהבעיה. שוב, כמו במקרה של מודעת המתאבד, של ה'רשות' יש בעיה...שהפתרון לה הוא 'זעזוע', כאב, לפצוע לך את הלב, ואת הזיכרון, בכל מה שקשור לעולם של סמים. לא ליד, לא מסביב, לא בצחוק, ולא בציניות, פשוט להכאיב לי בעין, להכאיב להורים של ילדים בעין כשיראו מודעה קשה, מזעזעת!! זה פשוט לא עובד. לא קריאטיבית וגם לא מניע שום הורה לשום מקום.

c h e e k

New member
עכשיו,אני באמת צריך איזה

ראש ודחוף.עזוב אותך מארט דיירקשיין,כרגע זה לא מעניין. המודעה פונה לקהל היעד וכשזה יתקל בה הוא יתחיל להתעניין ולא להתעלם. הבורות של ההורים,זה הבריף ולצורך העניין,נראה כי הצמד עלה על פיתרון ראוי וטוב. בפעם הבאה שאותה האימא תתיקל באגרטל(באנג- בלעז) היא גם תפנק עם איזה צ'וק. עכשיו תסלחו לי כולכם,אני הולך לשמוע על התחממות כדור הארץ.

צימט

New member
אתה לא חזק בהבנת הנקרא....

תקרא שוב את מה שכתבתי, זה לא מה שאתה כתבת כציטוט שלי. וחוץ מזה זה פורום פרסום במידנה דמוקרטית אני מניח שיש לי זכות להביע דעתי, בדיוק כמו שלך אין סיבה לשכנע מישהו לחשוב כמוך

מה זה משנה?

הקופי, האגרטל, הממו והאמו. גם ככה עוד יומיים אף אחד לא יזכור את המודעה הזו. אלא אם כן דודי בן סימון יואיל בטובו לשלוח אותה לעולם שכולו טוב: [email protected]

משבחת בגדול! ומוסיפה

זה לא כל כך רחוק מהמציאות, מנסיוני כבר שמעתי על הורים שהשקו במסירות את המריחואנה שהילד גידל באדניות בבתי בלי לדעת שהם חלק מהבעייה. שאפו!

סטירה פנימית

האסטרטגיה נכונה ובאה לידי ביטוי בצורה ישירה ופשוטה "הורים, כשאתם מתעלמים מהבעיה אתם חלק ממנה" הבעיה היא הסטירה הפנימית במודעה בין האסטרטגיה לקריאטיב, מכיוון שהקריאטיב לא מציג אמא שיודעת ומתעלמת אלא אמא תמימה שלא מבינה מה זה באנג.זאת אומרת שאם היא לא מבינה מה זה באנג אין לה ממה להתעלם. אם הקריאטיב רצה להגיד שהאמא יודעת שזה באנג אבל בכל זאת שוטפת, אז לזה אני כבר לא מאמין.

לא, נדמה לי שהכוונה היא

לאמא לא מספיק מודעת/מעורבת/מתעניינת - ולכן תמימה. יש כאן האשמה שההורים לא ממש יודעים מה קורה מתחת לאף שלהם, והזמנה הקוראת להם להתעניין יותר- ולקחת חלק פעיל בתפקיד הזה הנקרא: הורות. דווקא במקום הזה, הקריאייטיב משרת את המסר.

shadow writer

New member
חייב להסכים לפרשנות של סטלי. יש פה סטירה

ואפילו מצלצלת, אבל אין פה סתירה פנימית מכיוון שבימינו אם הורה לא מתעניין, לומד לזהות את הזימנים והמאצעים אז הוא טומן את ראשו בחול וזה בדיוק המסר של המודעה הזו והוא עובר חזק וברור.

למעלה