מודעה לגברים חרמנים

מודעה לגברים חרמנים

במקומון תמוה - "השבוע ברעננה" - שהמו"ל שלו נקרא, כנראה, "מקומונים בשרון", ויושב באזה"ת כפ"ס, פורסם במדור "מציצים" (מהשם אפשר להבין כמה מגעיל - וזה מדור רכילויות, כמובן), הקטע הבא (ההדגשות במקור, וכך גם הניסוח המגוחך): "שימו לב, שימו לב. האייטם מיועד לכם הזכרים, הגברים שבחבורה, מזילי הריר למיניהם, בעלי האגו האינסופי. ובכן, בכל יום שישי בבוקר, מגיעות לבית הקפה הרענני "לידי - די" נשים דרום אמריקאיות מברזיל, ארגנטינה בגילאי 18-45, רווקות, גרושות ויפהפיות עם אחריות. אנחנו עושים שירות חד פעמי לקהל הזכרי. מי שלא בא, הפסיד. ומי שבא, לאט, לאט. קצת משחק מקדים, אף פעם לא הורס." שני דברים עולים על דעתי - לכתוב מכתב למו"ל, מה שנראה לי חסר תוחלת, כי זה מקומון עלוב שמחולק בחינם, ואין דרך לגרום לו להתיחס, ולהודיע לבית הקפה הזה שרגלי לא תדרוך בשעריו, מה שאולי טיפה יותר רציני, אבל ממילא אני לא קהל רצוי שם (זכרים. רק זכרים. וכאלה שרואים ברקדניות ברזילאיות זונות בלי תשלום. לא יאמן). עוד משהו שאפשר לעשות?

אני מציעה פנייה לגברים:

אני פונה לגברים שבחבורה כאן: אלה שמבינים שמודעה כזו משפילה ומבזה אתכם, את בני מינכם ואת כל הנשים שבחייכם: אנא, השמיעו קולכם. הגיבו כאן. כיתבו מחאה. נסחו אותה באיזו שפה שבא לכם. אנחנו נשלח. דבר שני, רוני: אפשר לפנות לכתבת בעיתון מקומי, מישהי/ו שעושים עבודה בתחום החברתי, ולבקש לבדוק אם יש כאן פעילות זנותית. משם , אם כן, זה יכול להתגלגל לתלונה במשטרה. מה דעתך?

אני אלך לעשות תצפית ביום שישי הקרוב

להערכתי, אין שום עניין של פעילות זנותית - זו דרכו ההו כה משעשעת של המקומון להציג את העובדה שבבית הקפה מתקיימים ריקודים ברזילאיים בימי שישי, ואני חושבת שאפילו לא עלתה על דעתם מידת הבזיון שבפרסום הזה. מצד שני, אני באמת אבדוק את זה, ואם אגלה משהו, אשלח כתבה לעיתון המקומי, אני משערת שזה גם יפורסם, וכן, כמובן, אם וכאשר - אפנה למשטרה. בינתיים, אני הולכת לפרסם בפורום רעננה עירי הודעה בנוסח דומה, ולבקש מהקוראים שם להחרים את בית הקפה עד שהעניין יתבהר. (איבדתי את הלסת התחתונה בתהליך. לא יאומן לגמרי, כל העניין).

עיקרון השאיפה לאיזון עובד שוב:

מצד אחד תנופת הפמיניזם קבלה עוצמה אדירה בזמן האחרון. אני מתכוונת למדינה הזו. מצד שני, תנופת הגועל נפש, גם היא בעלייה ובעוצמה. ומהצד השלישי, יש דבר כזה מסתבר, משתמשים בפמיניזם בדרך שעושה שירות דוב לנושא ולרעיון ולנשים. אבל נעבור גם את זה. אם תצטרכי עזרה - תשרקי.

aaa123

Member
אני לא רואה איך מודעה שלא מיועדת

אלי יכולה להשפיל ולבזות אותי. המודעה פונה לחלק מהגברים ולא לכולם. כמו כן מחאה רק תשרת את מטרת המפרסם כי יותר אנשים ישמעו על אותו בית קפה.

רותי ע

New member
ומה דעתכם על מהדורת חדשות עם

מגישות ערומות? בקרוב אצלנו ב-YES. אני כבר מתנתקת מהכבלים...

דעתנו רעה עלינו, אבל התנתקות אחת

כאן ואחרת שם, לא תשנה את הדברים. אני מצפה לתגובה מחברות כנסת, מנשים פעילות, ממכון תודעה (טל, הם הגיבו על הענין?) מהמשרד לקידום מעמד האשה. איפה הן כולן?

aaa123

Member
זה הולך לפי ביקוש ואני משער שיהיו

יותר כאלו שיתחברו לכבלים מכאלו שיתנתקו מהכבלים. רוב אלו שלא רוצים לראות פשוט יראו ערוץ אחר ולא יתנתקו מהכבלים. אגב האם ההתנגדות היא בגלל העירום או בגלל שאין שויון בין גברים ונשים ולא מתכננים בYes להעסיק גברים עירומים מגישי חדשות? אני לא יודע מה התוכניות של Yes. אני לא חושב שבעירום בפני עצמו יש הסתה ,ולדעתי בשם חופש הביטוי יש לאפשר אותו אלא אם מדובר לא רק בעירום אלא גם בדברים אחרים(למשל סרטים שמציגים אלימות מינית כאילו האישה נהנית מזה). כל עוד מדובר בשירות שמיועד לאנשים ששילמו בשבילו אני לא רואה בעיה עם זה. הבעיה היחידה היא שאנשים משלמים בשביל כבלים בהרבה מקרים לא בשביל לראות עירום ,ואני חושב שרצוי שתהיה הפרדה בין שידורים שכוללים עירום לשידורים אחרים כך שאלו שירצו לראות עירום יצטרכו לשלם יותר מאלו שלא מעוניינים באפשרות זאת.

oren*

New member
לפחות מסבירים שם שברזיל זה בדרום

אמריקה. בתור בן של ברזילאית, וגם גבר, אני מוותר על השירות המוזכר בכתבה הזו. שלושה דברים שמעניינים אותי מאוד: 1) למה הכוונה במושג "אישה עם אחריות"? אל מי פונים במקרה של תקלה? 2) "בגילאי 18-45", מה שאומר שהביאו כמות גדולה של נשים, האם מסדרים אותן יפה יפה על מדפים? האם הן מאוחסנות במקררים כדי שלא תאבדנה מהטריות? האם יש אישה לכל גיל או שגבר בן 40 יכול לקחת לעצמו גם אישה בת 18 כי בדיוק נגמרו הנשים בגיל שלו? ובכלל מה הגודל של בית הקפה הזה שיש בו מספיק מקום לאכלס עשרים מיטות זוגיות? 3) איזה גבר מחפש משחקים מקדימים ביום שישי בבוקר בבית קפה ברעננה? מה עם לילות שישי מאחורי הבורסה? ובכלל איך אפשר להתרכז במשחק המקדים כשאנשים מסביב אוכלים קוראסון ושותים קפה? ניצול זול של הגברים, אני אומר לכם - הפכו אותנו למטומטים חסרי ידע בגאוגרפיה. בשבוע הבא קבוצת נשים נורבגיות ממזרח אסיה. והנה מה שאני בתור מעצב גרפי חושב על נושא הסחר בנשים

florence

New member
אהבתי את עיצוב הכרזות../images/Emo13.gif

במיוחד את השילוב של מסרים חדים וברורים, עיצוב מופשט, וחוש הומור.

למעלה