מודעה וגילוי דעת

מודעה וגילוי דעת

מודעה וגילוי דעת. פורסם: 12/6/05 12:01 -------------------------------------------------------------------------------- בס"ד מחלבת "דשן" ערב חג השבועות מלכות שבמלכות התשס"ה מודעה וגילוי דעת. הואיל ונתבררו לי דברים שלא הובאו לידיעתי, ראיתי לנכון להבהיר ולהודיע כדלקמן: מפגן האחדות אני קורא בזאת לכל עם ישראל שדברנו זה מגיע אליו: הוסיפו חתימתכם, והפיצו הלאה דבר המפגן לכל מקום על פני תבל שם מונח יהודי, כאשר מנין החתימות יגיע לסך גדול, אנכי החתו"מ, ביחד עם מארגן המפגן, הרב מרדכי ......, נכתת רגלינו לגדולי הדור שליט"א,ובשם המוני ישראל, נבקשם לחתום על נוסח אחד הקורא לכל עם ישראל, להגיע ביום אחד שיקבע, לשערי העיר ירושלים, לעצרת המונית של כלל עם ישראל גדולים וקטנים, שמטרתה,קבלת עול מלכות שמים, ומסירת מודעה לבורא העולם, שכשל כח הסבל, ומתחננים אנו לגאולה. אני סמוך ובטוח שפעולה זו תביא לגלויי גאולה מיידיים. נסיעה לאומן. נשאלתי בענין הנסיעה לציון קודשו של רבן של ישראל אדמו"ר מוהר"ן מברסלב זיע"א,ותשובתי ברורה: לא היה מעולם חידוש כזה בעולם, שהבטיח צדיק יסוד עולם, שמי שיבוא על קברו, יתאמץ עבורו האי בוצינא קדישא להוציאו משאול תחתיות, ומתחתיו !אשר ע"כ, מי לא ירוץ להציל נפשו, ויאמר זיכיתי לבבי, ניקיתי מחטאתי? בפרט שעשה אדמו"ר זיע"א כרוז להכריז להגיע אצלו על ימי ראש השנה הקדוש ואמר: "איש בל יעדר". ואל יקשה למאן דהוא, על אשר אנכי החתו"מ איני נוסע, ואל ילמד מכך אף אדם, כי אנכי מנוע מסיבות השמורות עימי, אולם כל החפץ להטיב אחריתו, ולעשות חסד עם נשמתו לתקונו הנצחי, ירוץ בלי פקפוק, לקבל תיקון נפשו, ולא ישעה לאף אחד מהאוסרים, שידם על התחתונה בענין זה. בענין עוזרי הרב מרדכי ....... הואיל ופרסמו ברבים דברים כביכול בשמי אודות הרב מרדכי ......, שלא היו ולא נבראו, ושקר יסודם, אני מודיע בשער בת רבים: משהגיע אלי תלמידי, כבני חביבי, אהוב נפשי, הרב מרדכי ......, שהוא לי כיד ימיני, ידא אריכתא לכל דבר שליחות במסירות נפש, מיד קראתי עליו : אתה הוא ראשון, ואתה הוא אחרון, שנתקשרנו יחד לזיכוי הרבים, ושימשנו בקודש את עם הקודש הי"ו, הזקוקים לישועה כל אחד בעניינו, וזכינו לראות ברכה בעמלנו באהבה, ובשמחה. מאחר ובעשר השנים האחרונות פנו אלינו יהודים רווי יסורים, וצרות איומות ונוראות, מכל קצוות תבל, והמעמסה על כתפנו הדלות הכריעה גם אותי, וגם את הרב מרדכי ......, הכרזנו על הפסקת קבלת הקהל, לתקופה, כדי שנוכל לחדש כוחותינו ולהמשיך לסייע את עם ישראל. אחרי חג הפסח האחרון, החלטתי לשוב ולקבל יהודים במאמץ לעזור, הואיל והרב מרדכי ..... היה כבר בעיצומו של ארגון מפגן האחדות, ביקש ממני רשותי, להעדר מקבלת הקהל, ולהמשיך ולעסוק בכך, סמכתי שתי ידי עליו, ונתתי לו ברכתי, שיצליח ! מאד נזדעזעתי לקרוא דברים שנאמרו כביכול בשמי, כאילו "סילקתי אותו מעלי", או משהו בדומה לכך, ועוד השמצות מזעזעות שאיני רוצה לחזור עליהן, רק אומר בבירור: הרב מרדכי....., הינו בר אוריין, בעל סברה חריפה, שידיו רב לו, בכל מקום ! הלוואי וילמדו רבים מבני התורה, נקיות דעת, והשקפה נכונה כשלו ! כל הפוגע בו, כאילו ופגע בי ! ואני קורא לאותם משמיצים לשוב בתשובה שלימה על שפיכות הדמים שגרמו בהשמצותיהם, ולפרסם ברבים בקשת מחילה. בימים ההם בזמן הזה. שמעו נא ותחי נפשיכם: עומדים אנו ערב חג השבועות, חג מתן התורה שניתנה באחדות לבבות רבבות ישראל כאיש אחד. יום זה הוא גם יומו של דוד מלך ישראל. זיכרו, עומד גלית הפלישתי(נאי) ומחרף מערכות ישראל, הוא שם ללעג ולקלס, את גיבורי ישראל כולם, עומד מולו צבא גיבורים עצום, שאם מתאחדים המה, מרצצים גולגולתו ורודפים עד חרמה את המון המרעים המסתתרים אחרי גבו, אולם נירפים המה, לא מאמינים בכוחם, ולא סומכים על אביהם שבשמיים, והרשע, מצליח לסובבם אחור ברישעותו, ולהביאם להסכמים עמו, על דרך המלחמה איך תהיה, הוא מבקש, אחד שיעמוד מולו למלחמה,ומי שינצח, יכריע המלחמה. וכך עם מורא ופחד, לא יוצא מולו איש. זהו מצבנו היום, ודי לחכימא ברמיזה, בואו נתפלל כולנו לאבינו שבשמים, ביום המסוגל לאחדות,ולקבלת התפילות, שיתן רשות לדוד מלכנו שהיום הוא יומו, להגיע, לראות את החרפה, ובעוז רוחו, לצאת, והפעם לכרות ראש גלית יחד עם ראש מלכות הרשעה כולה שבעשן תכלה. "היום אם בקולו תשמעו"! המצפה ומייחל לגאולת ישראל השלימה חיים עזרא הכהן פרחיה. ["החלבן"] _________________

למעלה