מודעה בעיתון

מודעה בעיתון

שלום חברים, ההתלבטות שלי היא לגבי פרסום במקומון, "מה בפתח" המופץ תחת ידיעות אחרונות באיזור פ"ת. האם עדיפה מודעה שהיא מה שנקרא, "מכירה אגרסיבית (Hard Sale) או מודעה המתיימרת להעביר גם מסרים שיווקים קצת יותר מסתם תמונה + תכונות + מחיר? המודעה תהיה צבעונית על גבי עמוד שלם, ותכיל כנראה כ-15 מוצרים. מה דעתכם?

TIC

New member
לא ממש תשובה, אבל כמה הערות

ראשית, וזו טעות רווחת שאני נתקל בה הרבה - "Hard Sell", ולא כפי שכתבת. שנית, אף אחד רציני שעוסק במקצוע שלנו ומכבד את עצמו לא יענה לך מבלי לדעת במה מדובר. שלישית, גם הארד-סל הוא מסר שיווקי. רביעית, על סמך מה החלטת שהמודעה תציג 15 מוצרים עוד לפני שהחלטת מה את רוצה לעשות במודעה? בכל מקרה, אם החלטת ללכת על מודעה כזו או אחרת, לכי על מסר מרכזי אחד בלבד. מסר אחד. לא ברבים. בהצלחה, TIC.

תודה על התגובה מחמם את הלב

לקרוא שיש תשומת לב הארות והערות מצד הקוראים בפורום.

תראי...אם אין לך איזה מבצע ממש אבל

ממש אטרקטיבי, כזה שיפיל את השוק...אז אל תלכי על hard sell . תראי מה קורה במקומונים , אני מפרסם מיטה ב 1000 ש"ח שכני יפרסם ב 900 ש"ח ואחד אחר יפרסם ב800 ש"ח. מה קרה ? כלום, מודעה שסביר להניח לא תוביל לשום מקום. לדעתי ומניסיוני עדיף ללכת על מודעות נקיות , שיספרו ללקוחות מי את ובמה את שונה ועדיפה משכנך . לגבי כמות המוצרים , תלוי בסוג העסק במיקרים מסוימים זה באמת עלול להיות יותר מדי ולפספס את המטרה . בהצלחה

tic צודק ועוד חידודון אקרוסטיכון

פיצה יקרה אם תשימי 15 מוצרים במודעה אחת, אז איך שלא תסובבי את זה מודעה נקיה כבר לא תהיה לך. וכל מה נותר זה יהיה לכתוב כותרת בסיגנון " מחירים שאפילו סטיבי וונדר לא ראה" או "המבצע הכי גדול מאז יציאת מצרים" . הארד סייל זו לא מילה גסה, והמשמעות שלה היא לאו דווקא מודעה עמוסה לעייפה בעשרות מוצרים, דוחק ומחנק בדומה לאפטר יום העצמאות באומן 17,(למרות ששם אנשים לא עייפים אלא להיפך) אפשר להעביר מסר של מכירה מטורפת גם בדרכים חכמות ונעימות יותר למראה. נדבר אחורי זה, קנו לי פאזל של 24 חלקים ואני מת כבר להרכיב אותו.

TIC

New member
אז אני מבין שלא נשמע ממך

עד אחרי פסח.
TIC.

TIC

New member
חוכמה גדולה

גם אני תמיד מתחיל מהמסגרת. זה החלק הכי קל. TIC.

למעלה