מודם סלולרי ב XPS 1330

BuBlikon

New member
מודם סלולרי ב XPS 1330

שלום לחברי הפורום, למבינים בעניין מישהו יכול להסביר לי מה בדיוק הפונציות של המודם הזה ואיך אני משתמש בו? יש לי XPS 1330 פירמטטתי אותו והתקנתי עליו XP כל הדרייבירם הותקנו בהצלחה. הכנסתי כרטיס סים של אורנג ושום דבר לא קורא.... השאלה מה צריך לעשות שזה יעבוד? ואחרי שזה יעבוד מה למה בדיוק זה יכול לשמש אותי? האם חסרה לי תוכנה שתפעיל את זה, או אולי דרייברים? תודה למי שיעזור לי

RoyBO

New member
מאיפה יש לך מודם סלולרי?

קנית את המחשב בחו"ל? הSIM שלך הוא דור 3?

BuBlikon

New member
טוב אולי זה טעות שלי

האמת שאני לא יודע אם זה מודם ובכלל אני לא כל כך מבין מה זה. קניתי את המחשב בארץ לפני כמה שבועות. הכרטיס הוא לא דור 3. אשמח לקבל הסבר מה זה באמת אם זה לא מודם ולמה הוא משמש

RoyBO

New member
חחחח, לדעתי הכנסת את הסים לקורא כרטיסים

מקדימה של המחשב יש קורא כרטיסים. ולגבי מודם סלולרי, עוד לא אישרו בישראל הבאתו במחשבים ניידים, חייבים SIM של דור 3 כדי להתחבר.

BuBlikon

New member
אני לא מבין אבל אל עד כדי כך

אני הכנסתי אותו לתוך החריץ המיועד מתחת לסוללה. כמו שכבר אמרתי המחשב נקנה בארץ לפני כמה שבועות. אז בעצם מה אתה אומר שזה סתם חריץ ואין שום מודם וגם אם אני אשים כרטיס דור 3 זה לא יעשה כלום?

BuBlikon

New member
באסה....

אז אני מבין שגם במחשב שלך אין מודם כזה? במידה ויש כזה מודם ואני מכניס כרטיס סים דור3 אז עקרונית אני יכול לגלוש באינטרנט בכל זמן נתון דרך הכרטיס?

RoyBO

New member
אני יודע שיש לי חריץ כזה

אבל לא מאמין שיש שם משהו מהטעמים שציינתי. אם יש לך סים דור 3 וחשבון גלישה בחברה הסלולרית שלך אז בהחלט אפשרי לפי מה שידוע לי לגלוש. אתה יכול לשאול גם בפורום סלולרי ופורום רשתות ופס רחב. בכל מקרה נסה לדחוף שם סים דור 3, זה לא יזיק.

למעלה