מודל

eldarinn

New member
סבמבה

נראה מאד דומה ל"מקור" שגם הוא כמובן מצוייר.

tag1

New member
באיזו תוכנה השתמשת ?

אני גם רוצה לבנות מודלים תלת מימדיים באיזו תוכנה אתם ממליצים לי לעבוד ?

מיכאל ג

New member
תוכנות למתחילים

דבר ראשון פורומי תפוז לא עוסקים בהורדות לא חוקיות אז בכל הנושא של קראקים וטורנטים תאלץ להסתדר לבד. עכשיו יש לך שתי אפשרויות: א. לקפוץ למים העמוקים עם אחת מהתוכנות 3D studio Max, lightwave, maya - הן קשות אבל יש להן משתמשים בפורום הזה ככה שתוכל לקבל עזרה ב. לנסות תוכנה פשוטה יחסית כמו למשל: Wings3d, nendo, anim8or - אין להן משתמשים כאן אבל הן הרבה יותר קלות (ומוגבלות) מהתוכנות המקצועיות. ורובן חינמיות. אני ממליץ על anim8or. ג. לנסות את מזלך עם תוכנות הקוד הפתוח BLENDER. לדעתי היא לא ממש קלה ללמידה (יש איזה משהו בבסיס שלה שאני לא מצליח להבין) אבל יש לה המון טוטוריאלים ויש לה המון תכונות מתקדמות.

elirz

New member
אמיר עשית לי את היום! חשבתי שאני

היחיד שנפל עם בלנדר.חשבתי קוד פתוח זה אחלה אז נסיתי וכמה שזה שהיא תסכלה אותי בזמנו התוכנה הזו. בקיצור שמחתי לשמוע שאני לא לבד.

Ranxxx

New member
לך על לייטוויב

בתור אחד שלמד מיה נגע ונגעל מ3DS ולמד ליטוויב אני ממליץ בחום לדעתי (ואני חוזר לפני שיקפצו על לדעתי!) התוכנה הכי קלה ללמידה לפחות ברמות הבסיסיות

מיכאל ג

New member
אה, ככה? משחקים מלוכלך?

ניסיתי להבין את לייטווייב אבל הממשק מטופש לחלוטין. רק מקס!

Ranxxx

New member
:) אל תפתח את זה

במיוחד לא אם מדברים על הממשק של 3DS

elirz

New member
סליחה ומחילה מיכאל. התבלבל לי.

ולשאר חברי הפורום והאורחים. לדעתי בחירת תוכנה זה מאוד אינדבידואלי. (ואם ארשה לעצמי להסחף אומר שזה כמעט כמו לבחור בת זוג לחיים). לא שאני מכיר את כל תוכנות התלת. אבל התנסתי בהרבה מהם. בסוף נשארתי עם מקס ואך ורק מקס!

למעלה