מודל עירום

המרחפת

New member
מודל עירום

אני בטוחה שכמה מכם כבר התנסו בעבודה עם מודל עירום. אני אשמח לשמוע על החוויה, ובמיוחד איך זה עבד- מה היה ההסכם ביניכם לבין המודל (אצל מי התשלילים, האם יש לבקש ממנה רשות לפני כל הצגה), לבי האווירה ששררה וכיצד להפוך אותה לנינוחה יותר, התנוחות וכיצד הגעתם אליהן וכל דבר שיוכל לתרום לי. בתודה, ממני.

yulyos

New member
מודל תגובה

תראי תלוי מה מהות הצילום אני בדרך כלל משאיר את הנגטיב אצלי ולפני הצגה אני מודיע כמובן שמראש אני מודיע שיש אפשרות שהתמונות יוצגו

yulyos

New member
מודל תגובה

תראי תלוי מה מהות הצילום אני בדרך כלל משאיר את הנגטיב אצלי ולפני הצגה אני מודיע כמובן שמראש אני מודיע שיש אפשרות שהתמונות יוצגו

המרחפת

New member
מהות הצילום

הצלמת במקרה זה פשוט מבקשת לצבור ניסיון בצילומי עירום, והמודל היא ידידה שרק רוצה לעזור. בגלל שהמודל היא צעירה, למרות שהיא מאד בוגרת ועושה זאת מרצון טוב בלבד, היא מנסה לשמור על זכויותיה. היא רוצה שהנגטיב ישאר אצלה, ומאד מקווה שהצלמת תסכים לכך
.

המרחפת

New member
אז הדוגמנית תקווה שהצלמת תקבל את

התנאי. לא לשכוח שאף אחד מהצדדים לא מערב כסף ושמטרת הצילמוים היא צבירת ניסיון. אשמח, מלבד שתפרטו לי על ההסכמים עם המודלים, גם כיצד הכנתם אווירה וכו. כלומר, מודל קצת לחוצה- משמיעים לה מוזיקה שתתמקד במשהו אחר, אפילו כוס יין. מה עוד?

neli

New member
דבר ראשון חייבת להיות כימיה

בין הצלם למצולמ/ת, וזאת כדי שהצילומים יהיו נעימים ונינוחים.מה גם כדי שתוכלי "להנדס" את הדוגמנית לקומפוזיציות שאת רוצה. 2. צריך להגדיר למצולם לאיזו מטרה הוא מצטלם. 3.הנגטיבים נשארים אצל הצלם [בד"כ]. 4.כדי ללמוד יותר על צילומי עירום ישנם הרבה ספרים בתחום עם דוגמאות והסברים של איך להגיע לאותן התוצאות בהצלחה

למעלה