מודל חדש TAKE 2

יאללה אני הולכת לשים

ת´כפפות וגם ת´
(גורן הלווה לי
)

האלי

New member
דבר אחד מפריע לי

יכול להשתמע מהדברים שלך כאילו אני לא הבטתי פנימה. ולא היא ניצת, הבטתי עד לתחתית מרתף השדים. ועדיין אני בודק מפעם לפעם ומבריק את הפנינה שמתחת למרתף השדים הפרטי שלי . ומתוך כך אני יכול להביט גם החוצה. שלך, האלי.

../images/Emo45.gif מתנצלת אם כך השתמע

זו לא היתה כוונתי,הרי כל מה שנאמר כאן בפורום אינו אישי , איני מכירה אותך כמו שאיני מכירה את רב הנפשות הפועלות כאן וכל דבר שנאמר הוא מתוך ראייתי הסובייקטיבית לחלוטין.

ophra

New member
מילת המפתח מצוטטת היא:

"בהתחלה"!!! בטח שבהתחלה זה לגיטימי... התחלה זה עדיין לא קשר עדיין בלי מחויבות עדיין לומדים להכיר בודקים מנסים יהיו כאלה שיחלקו עלי גם אז שיגידו שאם בהתחלה מנסים לרקוד על כמה חתונות ביחד אז איא פשר לבדוק באמת... אני חושבת שאפשר שדווקא בדיקה איטית יותר (לא חייבים להפגש כל יום או יומיים...
) היא לפעמים נכונה יותר ונותנת פרספקטיבה טובה יותר אבל.... אם מדברים על קשר של זוגיות מערכת יחסים מרכזית וחשובה בחיים - אני לא חושבת שזה יכול לעבוד וזה בלי שום קשר למודל של זוגיות בשני בתים (שאני, כמובן, גם דולגת בה...
) גם בשני בתים יכולה להיות מחויבות ונאמנות והדדיות ועומק וכו´ וכו´.... עפ
(כל ההתחלות קשות)

מצוטטת

New member
../images/Emo45.gif יפה , בטח התחלה כמילת מפתח

מה שנקרא קראת אותי נכון! אבל פתחת נושא חדש אז אמשיך שם!

amigor

New member
שבוע טוב! האלי, רעיון חמוד!

רגע.. עוד לא קראתי הכל מצלצל הטלפון לחיים
עמי

dee31

New member
שמע...

רעיון מעולה!!! קצת כנות חברה! מה? אי אפשר להתאהב בכמה יחד? אני רוצה תשובות כנות ולא רק שתישפכו עלי מיים רותחים! האלי לא מדבר על חופש, על זיונים, על פרפריות בחוף. הוא מדבר, וסליחה אם הבנתי אותך לא נכון, על אהבה נטו!!! אני איתך. קחו את החופש לאהוב, גם אם זה נע במעגלים שלא כולם יכולים לראות את המימד המלא שלהם. (אסביר את מימדי המעגלים אח"כ)

אפשר גם אפשר

ואין כל בעיה אבל יש הבדל בין אהבה לאהבה והאהבה שאני רוחשת לחברים ולחברות שלי שונה מאהבתי לילדי ומאהבתי לבן הזוג.

למעלה