מודל בהתהוות

Druyanizem

New member
מודל בהתהוות

מודל של טנק שאני עובד עליו בימים אלו. מה אתם אומרים? זה רק הצריח כרגע..

ejay

New member
התחלה טובה..

קצת מפריע לי שהקצה של הקנה צר יותר משאר הקנה, אני חושב שבדרך כלל זה הפוך.

Druyanizem

New member
ממש לא

קניתי דגם להרכבה של "מרכבה סימן 3" (האלה שבונים עם דבק ואז צובעים- זה היה גם הרפרנס שלי) ובדגם הקצה יותר דק משאר הקנה... עכשיו גם הוספתי מלא פרטים ככה שהוא נראה הרבה יותר טוב... אבל לאט לאט... אני יעלה את ההתקדמות שלי מחר או מחרתיים... בנתיים אני מביא לכם את הדגם האמיתי שאיתו אני עובד

littlemexican

New member
בתור מט"ק לשעבר

הרפררנס שאתה עובד איתו ממש לא מדויק לא שזה משנה כלכך אבל יש יותר מידי סגרים על התותח צריך גם 2סגרים על המפנה גזים(הבליטה שיש על התותח) ו הסל צריח לא אטום הוא בנוי יותר כמו גדר ו התותח הוא שווה לכל אורכו

Druyanizem

New member
אז ככה:

בקשר לסל צריח.... זה היה רק דגם בסיס... אחרי כמה בוליאנים... יש לו כמה פסים במקומות הנכונים. הוספתי פרטים וזה עדיין לא גמור... סתם בשביל להראות התקדמות... הינה הרנדור האחרון

preacher

New member
אם כך, עצה (ממש מועילה, מנסיון!)

אם יש לך את המודל, הרי יש לך הוראות צביעה. וזה אומר שיש לך מבטים מדויקים למדי מהצד ומלמעלה ואולי מקדימה. קח אותם, סרוק, ותכניס לתוכנה בתור רקע. על זה תוכל למדל בצורה מדויקת ביותר. אם אין לך סורק יש אתרים עם שרטוטים, ותמיד אפשר למצוא אינטרנט קפה עם סורק. טיפים: לא חייבים להכניס בתור תמונת רקע - אני לרוב יוצר אובייקט PLANE ושם עליו שרטוט: ככה אני יכול לכוון את כל שלושת המבטים שיתאימו אחד לשני, להעלים ולהחזיר את כולם ביחד, ולהגדיל ולהקטין בקלות. אה כן, תדאג לישר אותם כבר בתוכנת עיבוד תמונה/סריקה, זה יחסוך מאמץ אח"כ. לפני שמכניסים אותם תעבוד עליהם בתוכנת עיבוד תמונה ככה שהשרטוטים לא יהיו שחור על גבי לבן אלא אפור כהה על גבי אפור בינוני - אחרת כל מיני דברים כמו קווים לבנים במקס יבלעו לך בשרטוט. בגרסאות ישנות של מקס ותלוי בכרטיס שלך, אי אפשר לראות ב-VIEWPORT טקסטורות גדולות יותר מ-512*512. קח לתשומת לבך.

Druyanizem

New member
אני חשבתי על זה...

אבל החלטתי שלא... אני יותר מאלתר בדגם הזה... אני לא רוצה שזה יהייה מדויק. אבל תודה בכל זאת

למעלה