מודלים שהכנתי

Sith Master

New member
מודלים שהכנתי../images/Emo19.gif

היי חבר'ה. לאחרונה למדתי בצורה רצינית איך לעשות מודלים במחשב. מפה לשם מפה לשם: אני מציג בפניכם את הבלאסטר של פאדמה והבלאסטר של ג'אנגו.

Padme Amidala

New member
יפההה!!! ../images/Emo13.gif

כבר שמתי את זה בהודעות הנבחרות של השבוע החדש... תמונות ממש ממש יפות!

funkey monkey

New member
יפה! יפה מאוד! הנה אחד שלי :p

אני חייב להדחף ^^ לא נורא, אני תמיד אומר לדין שזה יפה P: אני דיי מתחיל בקטע, אז הממ.. אני מה שאני עשיתי, בלאסטר אימפריאלי.

funkey monkey

New member
גרררר....

הנה גאד דאמט! התמונה פה בלינק! http://planet.nana.co.il/pomaz/Blaster.jpg

Sith Master

New member
לא רע../images/Emo19.gif

זה יכול להיות הרבה יותר טוב. אבל יש לך עתיד, ילד.... תתאמן אני רק רוצה שוב... אם תוכל להגיד מי עזר לך בשלביך הראשונים בתוכנה- מי לימד אותך שלח לך נשקים ושלח טוטוריאלים. אם תזכיר את שם הבן אדם זה יהיה נחמד. (סורי אני אוהב קרדיט)

funkey monkey

New member
בעע איתך דין P:

הנה, תודה לדין שעזר לי להגיע עד הלום, ואני מקדיש לו את האוסקר. שמח? תהנה עם הגזר הגמדי.

Sith Master

New member
נגמר הגזר../images/Emo19.gif

יש לי חדשות עצובות בשבילך.. חברה שלך עוזבת אותך למעני... היא אמרה שהקוד שהיא נתנבה לך היום היה הסחה והיא בכלל מחליפה לוקר ואת הלוקר הנוכחי הופכת למחסן איחסון של קופסאות שימורים. ולא רק של גזר אם אתה מבין למה אני מתכוון.... (אני לא)

Sith Master

New member
עכשיו נעלבתי../images/Emo19.gif

אז קרתה לי תאונה מטצערת עם הלייטסייבר. עכשיו תרד עליי כל החיים?

Sith Master

New member
תתהפך חזרה../images/Emo19.gif

ואז אני ארה לך מאיפה משתין הדג. למה אתה חושב הוא תמיד שם למעלה? משתין עלייך. (מודה, לא תגובה משהו.... פשוט שלך היה ממש טוב)

Sith Master

New member
360 מביא אותך לאותו מקום../images/Emo19.gif

אז כאילו עשינו 540. הדן משתין מאיבר המין שלו. ולו יש אחד כזה. בניגוד אליי. וגם אם לא היה לא. אז גזר גמדי הוא באותו צבע של הדג מי ישים לב? אה?

funkey monkey

New member
אז מה...

הדג שלך נדרס! :O אין דג שישתין עליי *הערה- חה חה הרסנו את הדיון P:

Sith Master

New member
איך יכולת?../images/Emo107.gif

אני לא מאמין שעשית את זה.... לא נורא יש עוד חיות המאגר
כמו שאתה שם לב. נסה לדרוס את הכלב שלי..... הוא כמו גמל.... אתה תיגע בו והוא הסתובב אלייך ויגיד: "מה אתה מנסה לעשות? אתה רוצה אשאני אוכל אותך עם השפתיים שלי?"

למעלה