מודי

pooltool

New member
מודי

מה אז אני מבין שאין שום הזכר לאליפות זאת בטלויזה מישהו יודע על דרך כזאת או אחרת כן לצפות במשחקים ?

pooltool

New member
בראון

אני לא מאמין בכותרות עם יש לי מה להגיד אני יגיד אותו בתוכן אז בשביל מה אני צריך כותרת זה מיותר לחלוטין אז אני בדרך כלל רושם את הדבר הראשון שקופץ לי בעין שבמקרה הזה היה מודי בראון

pooltool

New member
גרשון

זה או זה או שאני מעביר מסרים נסתרים לסוכן רדום בממשל האירני...

9ball master

New member
עקרונית....

יורוספורט אמורים לשדר, כך לפחות לפי ההצהרות המשותפות שהיו לפני התחרות הקודמת.... הובטח סיקור מלא לכל העונה... אבל עכשיו יש את אליפות ארה"ב הפתוחה בטניס וזה כנראה יותר חשוב או מעניין...... בכל מקרה, לדעתי הסיקור של התחרות הקודמת על ידי יורוספורט היה גרוע ביותר... בעיקר מרמת השדרנים/פרשנים שאין להם מושג ב 8ball והם היו בראש של סנוקר.... הם היו צריכים להשאיר את הסיקור האמריקאי.... אך הסיקור היה גם גרוע בגלל הפרשי השעות... בזמן שהראו את הקטעים המעניינים ביורוספורט מעדיפים לישון.... לא ברור לי איך ערוץ ספורט בשנת 2006 לא משדר 24 שעות...

pooltool

New member
נפתיל הקרוקודיל

לי אין בעיה עם פרשנות גרועה זה רק מצחיק אותי יותר תקח למשל את הפרשנות של ליגת סקורס יש לי קלטת שבתוכה יש לי את ליגת סוקרס 1,2 שכל פעם שאני רוצה לצחוק אני שם אותה ומעביר שעות של הנאה רק מהרמה האפסית של הפרשנות אבל זה לא הנושא פה הנושא פה הוא למה אני בפאתי שנת 2006 לא יכול לראות את הספורט המעודף עליי בטלויזה מה קרה אני לא משלם מספיק כסף לhot ? רוצים עוד? אז אני מכון לשלם יותר רק תנו לי את האפשרות להגיד "או הינה סוף סוף אני מבסוט על המכשיר המקולל הזה"

9ball master

New member
אני הבנתי את זה כבר מזמן.....

את רוב התחרות ראיתי על מסך גדול בסקורס... וחלק ממנה, כולל הגמר מצאתי בעזרת החמור....

9ball master

New member
טוב אז ככה...

הסיבה ה"רשמית" שרוני אוסליבן לא משחק היא - דלקת באוזן.... לגבי צפיה בתחרות, נראה לי ששום תחנת ספורט לא משדרת אותה... הדרך היחידית היא לשלם ל IPT סכום חודשי של $5.95 לחודש ואז ניתן לראות את התחרות דרך האינטרנט...

pooltool

New member
best

סכום קטן להנאה גדולה רק חבל ששידור דרך האינטרנט הוא שידור כל כך לא אכותי

למעלה