מודי עין זעם X4X

מודי עין זעם X4X

קודם כל, עדיין צריך את האיקסים האלה? נראה לכם שיש מישהו שעוד לא קרא את הספר הרביעי? טוב. לא נראה לכם שמודי עין זעם היה טוב מדי, מוצלח מדי, חביב מדי כלפי הארי בתור קראוץ` שאמור לשנוא אותו. הוא לי ד בצורה טובה מדי כדי להיות רע.. הוא היה מדי מדי טוב.. מדי מורה מעולה.. לא יודעת איך להסביר את זה, אבל למודי היו את כל הנתונים להיות טוב... הוא פשוט לא מאלה שאתה יכול לדמיין לעצמך שהם יהיו אי פעם מהרעים. זה גובל בחוסר הגיון ממש.. אתם מבינים על מה שאני מדברת? מה דעתכם?

פגעסוס

Well-known member
יש הגיון בעניין

כל המטרה שלו היתה להכין את הארי לטורניר על מנת שינצח ויגע במפתח המעבר. לכן הוא לימד אותו את הכל. הוא היה חייב שהארי יהיה מוכשר דיו על מנת לגעת בגביע ואז אתם-יודעים-מי יוכל לקום לתחייה ולחזור לגופו...

turki

New member
מודי לא נחמד...

הוא היה ערמומי... הוא התנהג כמו שהתנהג כדי לרכוש את אמונו של הארי, והצליח בכך! אני חושב שהוא נהג בחוכמה כשהחליט להיות נחמד להארי ולעזור לו מכמה סיבות: 1) כדי לעזור להארי לעבור את המכשולים (כמו הדרקונית) הוא היה חייב להיות קרוב אליו אחרת הארי יחשוד (כמו שחשד בלודו). 2) בכך היה נחמד אל הארי הוא הסיר כל חשד בנוגע למעורבותו בפרשת וולדמורט, זוכרים איך הארי לא חשב אפילו שמודי מסוגל להיות המרגל של וולדמורט לאחר שקרואץ` ``חטף`` אותו לאחר שחזר? 3)הקירבה להארי הביאה לקראוץ` המון תועלת, הארי עזר מאוד לקראוץ` בכך שנתן לו את המפה, מה שעזר לו למצוא את אביו (נכון שקרואץ` לא ידע שהארי יעזור לו מראש אבל בכל זאת...). אומנם התנהגותו של קרוץ` הייתה מוזרה מעט (ביחס לתפקידו) אך מניעיו עונים על הציפיות. נ.ב. עתבתי את ההודעה כבר כמה פעמים. למה היא לא מופיעה?

-lila

New member
מה שזה אומר

זה שהארי פוטר לא בדיוק היה מצליח לעבור את הטורניר לבדו ועבר אותו פחות או יותר ברמאות לא בדיוק מגיע לו כבוד ולא בדיוק מגיע לו פרס גם לסדריק עזרו וכך גם לקרום ולפלר מה שרק מוכיח שתלמידי בית ספר לא מתאימים להשתתתף בטורניר המשולש כיוון שהם לא מסוגלים לעבור אותו לבד נ.ב. יש ילדים שעדין לא קראו את הספר הרביעי חברה שלי למשל עוד לא התחילה אבל היא מתכוונת לקרוא אני התאפקתי לא להכנס לפורום הזה כדי לא להרוס לעצמי אבל בשביל אלה שלא יתאפקו נא לא להרוס את הסוף תודה

Sweet-heart

New member
?!?!?!??!

כאילו -מה הקטע שלכם? אתם לא קלטתם עדיין שזה ל-א היה מודי האמיתי? get a grip! אביגיל

רחלי!

New member
קלטנו, קלטנו

אבל אנחנו מדברים אל איך זה יכול להיות שקראוץ` ג`וניור היה כ``כ נחמד אל הארי, כשהוא היה כאילו מודי נ.ב.:מי עוד חושב שעין הזעם מודי זה תירגום איום ונורא ל``מד איי מודי``?

למעלה