מודיע בשקט על חזרתי ...

Layla Knights

New member
קצת פירגון רבותי .... לא עולה כסף

ישבתי לי וראיתי את הודעותיהם של "NYboy" ואת יתר החברים שבוא בשרשור "תותי בת" " פצ´נגה " " LilaNY" "Roy269 " ואף את של מנהלת הפורום " עדי שבשמיים " ... ופתאום עלתה תהייה במוחי האם יכול להיות שעליתי על איזה שהוא צליל של חוסר פרגון ? ? ? מיד התפקחתי ... וישבתי לי להרביץ מעט נימוס בכם אנשים יקרים לילה היא מנהלת חדשה ככל הנראה בפורום ואני מניח שאם היא נבחרה לעשות את התפקיד הזה , אז היא ככל הנראה נמצאה ראויה לכך , אני יכול להבין שעדי - המנהלת לא ממש מתה על הרעיון שמישהו נוסף לניהול אבל בכל זאת אני חושב שיש טעם לתת סיכוי שווה למנהלת חדשה אז צאו מעט מהגועל שדבק בכם . וכנסו לפרופורציות !!! ולך לילה יקירתי - אני מאחל ניהול מוצלח ופורה וקחי איתך לדרך את אילו שלא מצאו לנכון להפגין חוסר פרגון כן ... אמנם אנחנו ישראליים - אבל עדיין מפרגנים
אגב - אם תרצי - אני אשמח אם יהיו לך רעיונות לפרוייקטים שיעלו מעט את רמת הפורום - משהו שיהפוך אותו ליותר " פורום " ופחות המדור לחיפוש קרובים - או לוח מודעות מקומי ממני - האביר

NYboy

New member
../images/Emo26.gifLayla Knights../images/Emo36.gif

המספר ניק מוכיח שאתה חדש וטרי בערך 24 שעות, אז קודם כל ברוך הבא למערכת
. אני
על הסגנון שלך: "...ישבתי לי להרביץ מעט נימוס בכם אנשים יקרים לילה היא מנהלת חדשה ככל הנראה בפורום ואני מניח שאם היא נבחרה לעשות את התפקיד הזה , אז היא ככל הנראה נמצאה ראויה לכך...." "....אני חושב שיש טעם לתת סיכוי שווה למנהלת חדשה אז צאו מעט מהגועל שדבק בכם . וכנסו לפרופורציות..."
ובכן לפני שאתה מחליט להטיף לנו בפורום, אתה מומן להזיז את הגועל שדבק בך, ואת עצמך מהפורום.

lilaNY

New member
הקדמת אותי, מה זה לא ישנים בNY היום

ואליך אביר יקר. ברוך הבא. באמת חסר לנו מישהו שיטיף ויחנך. רק לפני ההתקפה אולי תספר קצת על עצמך מי אתה? מה אתה? איפה אתה בחו"ל? אירופה? ציפור לילה אמריקאית? או בכלל בישראל?

Taliy

New member
סליחה

אל תגזים, אתה מתפרץ לדלת פתוחה אמנם, אבל כבר מבקר אנשים שנמצאים פה. הצעות לשיפור הפורום אפשר להציע , לא על חשבון מה שהוא כבר היה - "פחות המדור לחיפוש קרובים". הקהילה היא קהילה קיימת שמתנהלת בסדר גמור, ולא צריך לדרוך על מה שהיא או מה שהיא מייצגת (להזכירך זה חגים אותם אנשים מבלים בארץ - קרי יש ירידה במספר המבקרים). אני לא ראיתי במה שעדי כתבה נימה של זלזול, אם אתה רוצה לחפש הודעות מזלזלות לך אחורה כמה חודשים, תמצא שם יופי של זלזול. כנראה שהפריע למי שהגיב על צירוף המנהלת, שהם אפילו לא מכירים אותה, היא לא כתבה פה וזו הנחתה, מה גם שיש מנהלי פורום קיימים. אז בו נתחיל מחדש, אני טלי (לא זקוקה לחינוך מחדש), מדי פעם בפורום הזה ומידי פעם בפורום השכן (למחפשי עבודה, קרובים, הגירה ....), ובהצלחה ללילה (רק אל שני מלפפונים עקומים
) אה, ועוד משהו קטן , אם היא "תשאיר" את מי שלא ביקר את הכנסתה (ביקורת לגיטימית שלא כנגדה אישית), לא ישארו יותר מידי אנשים בפורום, כיוון שלא היית פה זמן רב מידי- הפורום הזה בנוי על קליקות שמתקשרות בינהן יופי, ואם אחד ילך, כולם ילכו (זה כבר קרה בעבר במקומות אחרים) (לך תחפש מה זה גרף קשיר היטב), אל תתן לה עיצות אחיטופל, לפחות תעזור לה להחליק כמו שצריך בלי להתנגש באנשים פה. ולהזכירך יש עדיין שני מנהלים מתפקדים.

Taliy

New member
ואם זה תרגיל של הנהלת הקהילות

לעודד כניסה לאתר ע"י "חימום", זה מיותר.

תותי-בת

New member
פפפפפפפפפפפפפפחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יש לי כמה דברים חשובים לאמר לך: 1. מי אתה? מה אתה? מישהו פה בכלל מכיר אותך? זו הפעם הראשונה שאני רואה את השם משתמש שלך בפורום הזה ואני פה מהיום שהוא נולד! אולי אתה פחדן קטן שלא רוצה לכתוב בשם המשתמש המוכר שלו? או אולי אתה סתם אחד שעבר פה בפורום והחליט להעביר ביקורת על קבוצת אנשים שהוא בכלל לא מכיר, אולי... את האמת רק אתה יודע 2. אם כבר מדברים על נימוסים - אני יכולה ללמד אותך הרבה מהם 3. לילה - ראויה או לא ראויה, זה לא מה שמעניין אותי כרגע, מעניין אותי מי החליט לשים אותה בהנהלת הפורום כשמעולם היא לא כתבה או הגיבה פה בפורום, לפחות לא בשם המשתמש "ליילה". 4. הנה באה התנהגות קטנונית וילדותית (הייתי חייבת!!!) - גועל אולי דבוק בך, כנס אתה לפרופורציות ואל תטיף לנו מוסר!!!! שבוע טוב לכולם, תותי-בת האחת והיחידה!

שלום לכולם......ותגובה.....

ראשית, שלום לחברי הפורום הקבועים והחדשים. למרות שאני קורא ונהנה מההודעות, הסיפורים והויכוחים המעניינים והמשעשעים כבר דיי הרבה זמן, זו תגובה ראשונה ומקוה שלא אחרונה. ולגופו של עניין: נראה לי ידידי האביר,שמהתגובות שכבר נרשמו פה, שאתה הוא זה שקיבלת שעור בנימוס אלאמנטרי. לא מתפרצים למסיבה משפחתית קיימת בלי להציג את עצמך, מבלי להגיד "שלום חברים" ומתחילים להטיף גינוניי נימוס ומוםר. ואם אתה כבר מרגיש שאתה צריך להעיר משהו עדיף, לדעתי, לעשות את זה לא בצורה צינית ומתנאשת כפי שאתה הגבתה. לגבי המנהלת החדשה (ואני מאחל לה הצלחה), ללא כל קשר לאישיותה וכישורייה כמנהלת:אני בהחלט בעד לתת לכל אחד שאנס להוכיך את עצמם אבל איך אתה היית מרגיש אם אתה, נניח, עובד בחברה מצויינת עם מנהלים קיימים מוכשרים ואדיבים וביום בהיר אחד נכנסת מנהלת חדשה, ללא הצגה אישית, מתיישבת בכסא מנהלים ומתעלמת מהנוכחים? אני בטוח שמיד היית מנסה ללמד אותה קצת נימוס. זהו חוק ניהול אלמאנטרי להציג את עצמך ביום הראשון לתפקידך אחרת אתה מתחיל את תפקידך ברגל שמאל. כאן יש חברה נחמדים ואני בטוח שהם יפרגנו לליילה ברגע שתציג את עצמה רשמית. אני בהחלט מסכים איתך ואחרים שיש קצת צורך בניקוי חלק מההודעות שלדעתי לא שייכות לפורום הזה. מכיון ויש כבר פורום "עוברים לארה"ב" חלק מההודעות שייכות לשם. אולי יש גם צורך לפורום "עוברים לאירופה"? ובתור עצה ידידותית: אל תתחיל בויכוח אם "תותי-בת". אני קורא את התגובות שלה הרבה זמן. יש לה לשון מאוד מחודדת אבל מנומסת! חג שמח ושקט! Fitness for life! "Stay cool - Anger and rage is wasted energy"

תותי-בת

New member
אהלן ../images/Emo28.gif לגבי ההנהלה - מסכימה איתך לחלוטין ../images/Emo45.gif לגבי השאלות ששייכות ל"עוברים לארה"ב" או "עוברים לאירופה" (שאמרת שאולי יש צורך בהקמתו) - אני חושבת שאפשר ורצוי לשאול בשני פורומים שונים הנוגעים לאותו נושא (חו"ל) כיוון שלא תמיד נמצאים בפורומים דומים אותם האנשים, אבל לא רצוי לשגע את פוקדי הפורום... ../images/Emo8.gif בנוגע לעצה שנתת - גרמת לי קצת לצחוק ../images/Emo9.gif שיהיה לנו חג סוכיות שמח ../images/Emo48.gif ליאתה.

היי "תותי-בת"

ראשית תודה על ההתיחסות. לגבי אירופה: רעיון טוב מאוד
.שההנהלה תחליף את "עוברים לארה"ב" ל- "עוברים לחו"ל". אני בכלל כעקרון אימצתי את שיטת ה -KISS. וזה לא מה שאת חושבת....הפירוש הוא (אם את לא יודעת עדיין)" KEEP IT SIMPLE STUPID" שיהיי לך יום טוב. אצלי השמש זורחת במלוא עוצמתה אז הגיע הזמן לרכב על אופניי לטיילת שלנו ולראות אנשים בסגדתם לאיילת השמש....

אז קודם כל ברוך הבא אביר יקר

אל בין שורותינו. אני מסכימה עם עמיתיי שיכלת לבחור לך דרך פחות אלימה להכנס. אבל היות ובחרת בדרך הזו הרשה לי להגיב. קודם כל לא היתה בהודעתי כל נימה מזלזלת חלילה אלא רק תימהון ובלבול, כיוון שאני באמת ובתמים לא מבינה את פשר הצעד המוזר שנעשה כאן. ולא בעצם הוספת עוד מנהלת (על אף שגם זה די מוזר ומיד אסביר מדוע) אלא באופן הביצוע. בוא ואספר לך סיפור קטן. כשאני קיבלתי את ניהול הפורום מידי יניב, התבקשתי על ידי ההנהלה ליצור איתו קשר לפני שנמסרו לי ססמאות או ששמי התווסף לרשימת הניהול. לאחר מספר שיחות עם יניב בהן וידאה ההנהלה שקיבלתי את תמיכתו ועזרתו ואישורו, רק אז "מוניתי" כמנהלת הפורום. במקרה שלי הייתי משתתפת פעילה בפורום כשבועיים לפני ה"מינוי" וגם עובדה זו גרמה לסערת רוחות רצינית כאן. כאשר תופס עוגב (יובל) הצטרף כמנהל שותף - קודם כל התייעצו איתי בנושא כדי לבדוק האם אני בכלל מעוניינת / מסכימה / מתנגדת. שנית, גם יובל התבקש ליצור איתי קשר לפני כניסתו לתפקיד כדי ליישר קווים ולוודא שאנינו מסוגלים או רוצים לעשות את זה יחד. שוחחנו בטלפון כמה שעות ארוכות וכם במסנג´ר, מסרים ו-ICQ כמה ימים לפני כניסתו לתפקיד ועל כניסתו לתפקיד הכרזנו שנינו יחד. יובל היה בפורום מספר חודשים כבר והיה פעיל ומוכר. מה שקרה כאן עכשיו תמוה ומוזר בעיניי ואין לו שום קשר לפרגון אישי למרב או בכלל אליה באופן אישי. לפני מספר ימים קיבלתי הודעה תמוהה מהנהלת הפורומים שהחליטו לצרף אלינו מנהלת. מיותר לציין שלא התייעצו לא איתי ולא עם יובל, לא שאלו אותנו ולא שיתפו אותנו בתהליך. עוד יותר מיותר לציין שמרב היא חדשה בתפוז וחדשה בעסק ומעולם לא השתתפה בפורום ולא כתבה בו לא בשם הזה ולמיטב ידיעתי גם לא בכל שם אחר. תגובתי היתה כמה מסרים חזרה עם בקשות להסבר ונאמר לי שיובל פורש. היות ויובל בחופשה קצת קשה לי להשיג אותו ואני לא ידעתי על כך שהוא החליט לפרוש. העברתי אליו את ההודעה וקיבלתי תשובה שהוא לא החליט לפרוש אלא רק שקל זאת בשלב מסויים אבל החליט להשאר. ההנהלה כבר החליטה שהוא פורש והחליטה להנחית עלינו מנהלת נוספת. מה גם שהשיקול המקורי בהיותם של שני מנהלים היה שאחד יהיה מאירופה ואחד מארה"ב. על פי המסר שקיבלתי ממרב אתמול (שלושה ימים לאחר ששמה התווסף לפורום ד"א) היא בקרוב תהיה בארה"ב... כמו שאמרתי מלכתחילה, לפורום יש שני מנהלים פעילים (אמנם יובל בחופשה אבל חוזר הביתה השבוע) ואין צורך במנהל נוסף. אני לא יודעת אם אתה מכיר את רזי ניהול הפורומים אבל לטעמי שלושה מנהלים זה יותר מדי ויגרום לחיכוכים ואי הבנות. יובל ואני דאגנו ליידע זה את זו בכל פעילות שנעשית בניהול הפורום והשתדלנו שלא לעשות החלטות כל אחד על דעת עצמו מבלי להיוועץ בשני. במקרה של שלושה אנשים זה הופך את התקשורת לסבוכה ומעצבנת. מה גם שכפי שכבר אמרתי, לא שאלו אותנו, לא התייעצו איתנו, פשוט הנחיתו עלינו שם. וכמו שאתם רואים מלבד המסר שקיבלתי ממרב אף אחד לא יודע שום דבר. היא לא הציגה את עצמה, לא שוחחה איתנו לפני "הכנסתה" לתפקיד (ובזה אני בהחלט מפנה אצבע מאשימה על עבר הנהלת הפורומים... כי כשאנחנו נכנסנו לתפקיד נטע דאגה שזה יתבצע, מה שונה כעת??) ובכלל אין לי מושג איפה היא והאם היא קיבלה או לא קיבלה את ססמאות הגישה לפורום וכו´. יובל ואני השקענו הרבה מאמצים ועבודה בפורום הזה, וקשה לנו לקבל יחס מזלזל ומעליב כזה מצד ההנהלה. בקיצור הנה פרשתי לפניכם את הבלבול ואת התמיהה שלי בעניין, וכפי שכבר הזכרתי אין לזה כל קשר לפרגון אישי למרב או לא. בנושא "לוח המודעות" שנפתח פה לאחרונה, תפוז מפרסמים הרבה את הפורום הזה וזה מושך אלינו אורחים מזדמנים. אני משתדלת לקבץ את ההודעות האלה תחת שרשורים מתאימים ואני לא חושבת שהן צריכות להפריע לפורום. להפוך את פורום "עוברים לארה"ב" ל"עוברים לחו"ל" לא אפשרי כעת כיוון שעל מנת לעשות דבר כזה צריך לדעת שיהיו מנהלים שיש להם ידע מוסמך בנושאים האלה לא רק לגבי ארה"ב ולמיטב ידיעתי כרגע אין מישהו שיש לו את הידע הזה בנוגע ל"אירופה" - אלא רק ספציפית לכל מדינה ולכן כאן זה המקום לשאול בינתיים. מקווה שהבהרתי את הנושא ואשמח לשמוע את תגובותיכם.

That´s what I call........./images/Emo45.gif

Professional explanation! תודה על ההסבר המפורט ואני בהחלט מסכים איתך לגבי מספר המנהלים שנחוץ לפורום הזה. כנראה שבהנהלה לא מכירים את האמרה: "LESS IS MORE" ןבמיוחד כאשר: If it´s not broken don´t fix it! חג שמח!

ליילה

New member
שלום לכולם

טוב נו, לא כך חשבתי להתחיל את הקשר שלי איתכם, אבל מכיוון שראיתי שכבר התעוררה מהומה, אני קודם כל אגיב, ואחר כך, אתחיל כמו שרציתי. קודם כל , תודה לכל מי שאיחל לי הצלחה. אני מתנצלת אם הצטרפותי לפורום הזה היא סוג של הנחתה, אבל זה באמת לא בידי, נכון שאני לא משתתפת קבועה בפורום, מפני שרק לפני כמה שבועות הפכתי חלק מקהילת הישראלים החיה בחו"ל, אבל אני כן חושבת, שלמרות שלא הייתי שותפה לפורום הזה, אני יכולה לתרום לו. לגבי זה ששמי הופיע פתאום ולא הצגתי את עצמי - אני מתנצלת לא אני אחראית להופעת השם, וכמו שכתבתי לעדי במסר ששלחתי לה, התכוונתי בכלל בשבוע הראשון רק להיות צופה מהצד, ללמוד קצת את הפורום ואנשיו, וליצור קשר עם עדי ויובל לשם הבנה, לימוד, ותאום עמדות, אבל בגלל ששמי הופיע, אני חושבת שאתם צודקים והגיע הזמן להציג את עצמי. לגבי עדי ויובל, יש לי את כל הכבוד והרצון ללמוד מהם ולהשתלב איתם בעבודה ולמרות שיש כאן טענה ששלושה זה יותר מדי, אולי בכל זאת נוכל לעבוד ביחד. עדי, אני מתנצלת אם הונחתתי עלייך, לא זו הייתה הכוונה, אני באה באמת ברצון טוב ומוטיבציה, הנחתי שליצור קודם כל קשר איתך ועם יובל במסר פרטי יהיה הצעד הנכון לפני פנייתי לחברי הפורום כדי להבין קצת יותר את מהות העבודה שלכם כאן, אבל בגלל שהנושא עלה כבר בפורום הכללי, אשמח לעבוד יחד מרב

Layla Knights

New member
נו טוב .... הבהרות

לחברי הפורום היקרים ... שוב שלום ראשית אני חייב לציין שהשקעתי זמן ומאמץ , וקראתי את כל התגובות להודעתי האחרונה , ולהלן מספר הבהרות ראשית - אני ממש לא חדש בתפוז - אמנם שם המשתמש שלי הוא חדש אך אני וותיק ... (אם שנה + נחשב לפז"מ כאן
... ) שנית - לא הייתה לי כוונה רעה נהפוך הוא - נכנסתי לתומי לקרוא מעט ,וראיתי את ההתקפה הלא ברורה הזו על מישהי שבסך הכל הוכנסה לתפקיד של ניהול פורום חברים !!! תתעוררו !!! לא מדובר בניהול הקמפיין הבא של "בלומברג" לראשות העיר ניו יורק לקדנציה נוספת כולה - פורום .... אז קצת פרופורציות דבר נוסף - אני לא חושב שהיה איזה שהוא שלב שבו ערכתי מסע השפלות כל שהוא לאף אחד מהנוכחים - וחושבתני שאין צורך לנסות לעלוב בי על הערה שנתתי כמו שראיתי שכתבה באחת ההודעות " שמנה מקסימה@ " מותר להביע דעה זו מטרת הפורום ולמי שתהה - אני גר בניו יורק , אז לא .... לשאלתך יקירי אני לא נמושה מהארץ . ולגבי אופן ההנחתה שעדי ציינה - " הנחיתו עלינו את המנהלת.... וכו´ " אני מניח שאת החלטות ההנהלה הכללית אין צורך לשפוך בפני חברי ומשתתפי הפורום יש לי תחושה כזו - ואני אומר את הדברים כמי שעמד בעמדת ניהול ולא ניהול פורום ניהלתי אגף של מאה וחמישים עובדים בחברת תקשורת בארץ והיו תחתי כחמישה עשר מנהלי מחלקות וכשהיו להם הערות לגבי מינוי של מנהל מחלקה חדש כל שהוא אני הייתי זה ששומע את הטענות ולא כל מאה וחמישים העובדים שלי אז ראיתי בהערה שלי מעין בקורת - כן....אני יודע זה לא נעים לשמוע בקורת , אבל מנהל טוב צריך לדעת לקבל גם בקורת שלא אמורה להיות תמיד נעימה לאוזן ולגבי העיסוק שלי עם " תותי בת " - אני לא חושש מאיש ואני לא חושב שיש צורך להזהיר אותי יש לי הרושם שגם לי יש לשון משובחת - אולם ברם כבר נאמר : " אין הנחתום מעיד על עיסתו " ולכן אני אמנע
וכן - שנינות היא תכונה מופלאה ציניות - גם היא לא רעה ... כשיודעים איך להשתמש בה אז כעת לפואנטה : כולי תקווה שלא אתקל שוב בתגובות צוננות כדוגמת הקודמות להודעתי וכן - אני מטרף לאיחולי ההצלחה למנהל החדשה שנוספה לכאן בברכה - האביר

אז קודם כל - שרשורים רבותי שרשורים!

וכמו שביקשתי כבר קודם, אנא שרשרו הודעות. אין כל הצדקה לפתוח הודעת נושא חדשה כתגובה על נושא קיים רק מהיום! יש מקום בעמוד הפורום למספר מוגבל של הודעות ראשיות וגם בהודעת המנהל אנחנו מבקשים לשרשר הודעות. ושנית התייחסותי לתגובתך. קודם כל ותיק או חדש זה לא משנה, כיוון שבפורום הזה אתה חדש. נכנסת, לא הצגת את עצמך, ועברת ישר להטחת ביקורת בגולשי הפורום ובמנהליו, ללא היכרות איתנו, ולכן לא מפתיעות אותי התגובות הצוננות שקיבלת. שנית כפי שאמרת בעצמך, זה אמנם "רק" פורום ולא קמפיין לראשות העיר ניו יורק, אבל גם הגולשים וגם המנהלים השקיעו הרבה זמן, משאבים ורגש בפורום הזה ולכן כאשר דברים כאלה מתפתחים כאן לכולם יש זכות דיבור וזכות להביע את דעתם וגם זכות לקבל הסברים ולהביע את מה שהם מרגישים, גולשים ומנהלים כאחד. ועוד נקודה חשובה מאוד למחשבה, מלבד זאת שלטעמי הטחת הביקורת שלך היא מתנשאת ואינה במקומה, ההשוואה לארגון מסחרי ולהיררכיית ניהול אף היא אינה במקומה. גם אני בתור מנהלת של אנשים שנים רבות הייתי נוהגת אחרת בארגון מסחרי שמשלם לי את השכר, אך כפי שכבר צויין זה פורום ואין כאן היררכיה שכזו. המגעים עם הנהלת הפורומים נעשים באופן פרטי אך הגולשים הם מה שעושה את הפורום הזה וכל פורום אחר ולטעמי יש להם בהחלט הזכות והעניין לשמוע מה קורה ולי כמנהלת אין כל מניעה להסביר את הבלבול שלי במהלך התקשורת עם ההנהלה, וכן, אף להעביר ביקורת על התנהגות ההנהלה בפורום פתוח. הנושא הזה מעסיק את הפורום כולו ולא רק בין המנהלים להנהלה, ולהזכירך אנחנו עושים את עבודתנו בהתנדבות וללא כל תמורה ויש לנו בהחלט לגיטימציה לצפות ליחס ישר והוגן, מה שלא קרה במקרה זה. ולגבי מנהל טוב או מנהל לא טוב, כפי שכבר ציינתי לעניות דעתי היתה לך הזכות להעביר ביקורת ולצפות שתתקבל בהבנה אם היית חלק פעיל מהקהילה שאליה "התפרצת" לפני שהחלטת למתוח עלינו ביקורת. היות ואתה אדם זר שפתאום נכנס לחדר מלא אנשים והתחיל להעביר ביקורת, קשה להתייחס אליך ברצינות הראויה על אף דבריך. מקווה שהבהרתי את עצמי.

תותי-בת

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח שוב פעם גרמת לי לצחוק - ולא הרבה אנשים עושים את זה... אני מתייחסת רק ל"עיסוק שלך איתי" - זה נאמר בצחוק כאילו דההההההההההההההההה!!! איפה חוש ההומור?... חוץ מזה אם נתחיל פה במלחמות הפורום הזה יראה כמו מעברה, תאמין לי שאתה לא רוצה להתחיל פה ריבים, היו פה יותר מדיי כאלו (ולכל מי שמעקם פרצוף, אפילו אחד זה יותר מדיי). לגבי המשפט "אני לא חושב שיש צורך להזהיר אותי יש לי הרושם שגם לי יש לשון משובחת" - יש לי לאמר לך את המשפט הבא: "יהללך זר ולא פיך" ותחשוב על זה... עצה קטנה (בחורה ביקורתית) - נורא קשה לקרוא ללא פסיקים, לכן ההודעה שלך הייתה "כבדה" לעין שלי, תחשוב על זה. חג סוכיות שמח, ליאת האחת והיחידה.

../images/Emo122.gif../images/Emo67.gif נתתי עצה...לא לקחו....

חשבת פעם לכיוון פוליטיקה....או עו"ד????

למעלה