מודיעין- שפות זרות

gg4you

New member
מודיעין- שפות זרות

שלום! אני עושה בגרות בערבית 5 יח"ל ואני ארצה להיות כשאתגייס ביח המודיעין במסלול הערבית . האם מישהו יודע אם המיונים קשים? איך צריך להתכונן לזה ? והאם ניתן לעשות שירות קבע במסלול זה ? תודה רבה !!!!!!!

253Daniel

New member
תראה- זה כמו שאני אבוא ואשאל אותך

אם הבגרות במתמטיקה של 4 יחידות היא קשה?....מי שב3 יגיד שהיא סיוט ומי שב5 יגיד שהיא בדיחה. מבין?! וכן...ניתן לעשות קבע במסלול הזה. אם אתה שואל אותי- אני בעד להתכונן תמיד..גם למבחנים של צבא! בהצלחה(-:

אני יענה לך על זה... ככה בערך...

גם אני התמיינתי למסלול של מודיעין דרך הערבית.... קשה זה עניין יחסי בעיקרון... לאחד קשה יותר לאחד קשה פחות.... אבל אני יגיד לך שהמיונים דיי כסחיסטים... אני אישית נפלתי בשלב הראשון שבודדיםםםם נופלים בו... אבל גם ככה ידעתי שהסיכויים שלי שם כלושים... המון המון טובים מהקבוצה שלי נפלו בשלבים יותר מאוחרים שחלק גדול נפלו בשלב האחרון.... לדעתי מודיעין הפסיד... כי הוא הפיל ילדים בעלי מוטיבציה ויכולת מאוד גבוהה ללמוד ערבית ולהצליח...(ברור שלא אני כי אני מראש לא באמת רציתי את זה...) אפשר לעשות במסלול זה קבע...

phoenixTheGod

New member
בתור מישהי שעשתה

ואני כעת נמצאת בשלבים האחרונים למיטב ידעתי. אז ככה, המבחנים נפשית די קשים, צריך הרבה ריכוז והרבה סבלנות, חוץ מזה צריך לדעת לעמוד בלחץ, כי רוב המבחנים הם על זמן. ככה שלפני המבחן הזה צריך לישון הרבה ולהגיע רעננים. יש מתמטיקה אבל היא ברמה ש 3 יח"ל, אולי פחות, זה יותר בסגנון פסיכו, שאלות קלות אבל צריך לענות מהר. ויש עוד כל מיני שאלונים. אין דרך ממשית להתכונן לזה, חוץ מלישון טוב ביום שלפני.

למעלה