מודיעין שדה

Eshed92

New member
מודיעין שדה

יש לי פרופיל 82, עם סעיף ראיה. לא זימנו אותי ליום סיירות. אני יכול להגיע למודיעין שדה בכל זאת? או שזה נחשב יחידה ממוינת, סיירת או משהו כזה? אני אולי אקבל את זה בשאלון יח"ש?

eXtreM1

New member
יכול להגיע למוד''ש (מודיעין שדה)

אתה מסמן את זה במנילה ומקווה לטוב. מבחינת הסעיף של הראיה, זה לא פוסל אותך...גם הפרופיל שלך מתאים.

bitonano

New member
אני 97 עם סעיף ראייה במוד"ש

אני טירון מיועד לפלוגה הרגלית של ניצן 636. 82-97 עושים 04, מיועדים לפלוגות רגליות. 72 עושים 03, מיועדים לפלוגות הרכובות. ממליץ לך מאוד לבוא אילינו לביסלמ"ש, אנשים באמת שמעולים אחד אחד, אין גנבות כמעט בכלל חוץ מאחד שגנב ווסט בטרום טירונות, סגל מעולה הסגל שלי והבסיס מעולה די חדש והאוכל טוב, למרות שהוא קצת רחוק מהבית, אבל לפחות זה מוציא אותי צפוני שזה להגיע ביום ראשון מאוחר ולצאת ביום שישי בהשקמה. בכל מקום, מקום מעולה, ויש הגבלת קב"א וסינון של החיל שאותו אתה צריך לעבור. ובבקום יש בדיקת ראיית עומק ממש קלה שיש לעבור.

Eshed92

New member
תודה אבל

לפי הקריאה שלי בפורום, יש דבר שנקרא מנילה ויש דבר שנקרה שאלון יח"ש. היתכן ומדובר באותו דבר? בעל שני שמות שונים? בכל מקרה, אני קרבי, ויש לי קב"א 56, אז אני מניח שתהיה שם את האפשרות. לפי הנתונים שהרגע מסרתי, יש המלצות אחרות?

למעלה