מודיעין עם קב"א 48

gilibzbz1

New member
פיקססתי להם את קורות חיי

קורות חיי:  התקנה של מערכות הפעלה Windows XP/95/98/ME/WIN2K SERVER/PRO ויישומים שונים  ידע נרחב ב MCSE  ידע עשיר בהתקנות חומרה/תוכנה  ניהול ואחזקת הרשת (תחזוקה,פתיחת חשבון, זכויות, Policy, , Security , Backup)  הדרכה שוטפת ותמיכה במשתמשים  ידע וניסיון בתפעול מערכות Firewall  ניסיון מוכח בהתקנת רשתות אלחוטיות  הכרות עם מערכותIPS/IDS  הכרות עם מערכות Unix כגון: FreeBSD/OpenBSD  הכרות מעמיקה עם מערכות טכנולוגיות בתחום של אבטחת מידע  הכרות עם שפת C++  הכרות טובה עם IIS 5  מערכות אנטי וירוס Symantec, Trend Micro  הבנה טובה בטכנולוגיות LAN ו – WAN שלחתי גם מכתב הפנייה, האם אתם חושבים שזה יעזור? אני ממש ממש רוצה להתקבל לשם :( מחשבים זה המקצוע שלי בחיים. בגלל המבחן של הדפ"ר שלא הלך לי טוב, הם לא יקבלו אותי?

אירוס87

New member
אני חושבת

שכדאי שתוסיף מלבד ידע את הרצון שלך להתקבל לשם וכולי... בכל מקרה שווה לנסות וקיימים אנשים שהצליחו לפרוץ את הגבולות של המערכת הצבאית

yoniBLA

New member
אתה יודע למה קיבלת ציון נמוך ?

זה לא נשמע ממש הגיוני ... בכל מקרה, מהקורות חיים עושה רושם שאתה יותר בקטע של הסיסטם מאשר תיכנות. ממה שהבנתי קשה להגיע לאגפים במודיעין שעוסקים בסיסטם, אולי כדאי לך לנסות לדבר עם חיל התקשוב (ממר"ם). ד"א, בקורות החיים כדאי לך לפרט יותר לגבי איך רכשת את הידע בכל תחום, ומה הנסיון שלך איתו.

edenini887

New member
...

דווקא המיונים לממר"מ הם ר-ק תכנות...... לך לגאמא!! (חיל מודיעין) נראה לי תסתדר שם יופי :)

gilibzbz1

New member
תגובה

צירפתי גם מכתב עם מוטיבציה גבוהה שאני רוצה להתקבל לשם, ואני מסור ורוצה ממש להתקבל לשם. אני לא רוצה להיות בממר"מ, אני רוצה רק חמ"ן. מה שאמרת זה ממש לא נכון, יש הרבה כאלה בתחום ה System. :(

Psych

New member
האמת היא..

שההגעה לכל מה שקשור לסיסטם בחמ"ן היא מאוד קשה, כי יש מספר דיי קטן של תקנים לידעתי. המסלול היחיד תחת "איתור חמ"ן" אותו אני מכיר, הוא איזה תת-מסלול נידח (אליו אני הולך) של פרוייקט גאמא. הקורסים השונים של חייל התקשוב שקשורים לסיסטם הם הרבה יותר גדולים, אבל אם אתה לא רוצה אליהם, אז אתה דיי חוסם לעצמך המון. הידע שלך באמת מרשים, ואם הקבלה לשם הייתה תלויית ידע, סביר להניח שהיית מתקבל. השאלה עכשיו האם הם מוכנים לשים את הקב"א בצד, והתשובה לזה היא בד"כ לא, אבל לא תמיד.

r2n7

New member
אני מציע...

שעדיין תנסה את אופציית השוחד המיני לקצין מיון. מי יודע אולי זה יעזור.

yoniBLA

New member
כמו שאמרו לך

אם אתה באמת רוצה להיות איש סיסטם, דווקא במודיעין כמעט ואין תפקידים כאלה. יש לך פרופיל קרבי או עורפי ? ושוב, הקורות חיים כמו שהם עכשיו לא ממש יכולים להעיד על רמת הידע שלך בתחומים השונים, תפרט יותר.

ל י א ו ל

New member
תשמע

בגדול אם אני לא טועה מודיעין זה מקב"א 53 אבל... יש לי חברה שהקב"א שלה לא משו ולא רצו לשלוח לה זימון לתפקיד שהיא מאוד רצתה, אז היא פשוט ממש שיגעה אותם- שלחה להם מכתבים בלי סוף, המלצות ומה לא, ובסוף זה עבד! העיקר- אם אומרים לך לא, תשלח שוב ושוב, מסתבר שמשתלם לנג'ס. בהצלחה.

נצל"ש - תוצאות פרופיל.

שלום, היה לי צו ראשון ב1.8 שבמהלכו עשו לי בדיקת דם. מתי אדע את הפרופיל שלי וזה יתעדכן בקיוסק אישי? תודה.

קב"א ומנילה.

גם כשרונות עולים בתחומם בעלי קב"א נמוכה ומטה מקבלים מנילה? או שבעצם מתגייסים בכלל צה"לי, ומשתבצים לאחר מכן? או שאני סתם מבלבלת בין מושגים? תודה מראש.

משהו יודע?

וד"א, אנשים בעלי קב"א מאוד נמוכה, רמה של 43 נאמר, גם צריכים לבוא לצו שני וכיו"ב? תודה.

Gunthar

New member
תיקון קטן

למרות שקב"א נמוך בד"כ מצביע על יכולות פחותות,הקב"א עושה המון טעויות...במיוחד כשהוא מצ'פר אנשים בעלי מצב סוציו אקונומי טוב יותר,וגם מקום מגורים וסטטוס משפחתי משפיע המון על הקב"א. כך שאני כן יכול להגיד לך שבנאדם מדימונה שיש לו קב"א 53 בהחלט שווה לבנאדם עם קב"א 56... בגלל זה הקב"א לא בדיוק מהווה תמיד מדד נכון ליכולות של בנאדם...הרי כמעט כל דביל ממוצע מוציא 56. לגבי הרזומה שלך...מצטער,הוא לא מרשים...יש לי חברים במודיעין בתחומי המחשב,ואומנם לא מתקבלים לשם רק כאלה שיודעים אסמבלר על בוריה מגיל 3... אבל לפרויקטים המעניינים באמת שם (גאמא,פיענוח והצפנה וכו') מתקבלים כאלה עם רקע הרבה יותר טוב משלך במחשבים (היכרות של לפחות איזה 3-4 שפות תכנות כמו ג'אווה,ויזואל סי וכו') אז צר לי לבשר לך,סיכוי רב אין לך...אבל המשך לנסות

Psych

New member
ווואוווו

כמה שטויוות בהודעה אחת? אין, ואני חוזר, אין! שום השפעה של המצב הסוציו-אקונומי על הקב"א. הקבא מורכב מהצד"כ (מוטיבציה) דפ"ר (מבחנים) שנות לימוד וסימול עברית. בדו"ח מבקרת המדינה פורסם המבנה, וגם שם לא נזכר שום קשר למצב כלכלי. וסלח לי, אבל לא כל דביל מוציא 56, ממש לא. לגבי "גאמא" אתה ממשיך לדבר שטויות. הבן אדם לא ממש בא מרקע תיכנותי, אלא מרקע של סיסטם, בגלל זה אין לו הרבה קשר לשפות תיכנות. ותאמין לי שמבחינת ידע הוא מעבר למתאים למה שהם דורשים מאנשים סיסטם. (ואת זה אני יודע ב101%). זה שאין לו סיכוי רב, זה בגלל הקב"א, נטו.

Katia18

New member
../images/Emo45.gif

יש מספיק אנשים שגרים בדירת רבע חדר עם כמה אחים, וההורים שלהם מובטלים, וכן, יש להם קב"א 56... פשוט כי זה מה שמגיע להם מבחינת יכולת אישית.

gilibzbz1

New member
תודה רבה לכולם

תראו, אני מצפה לתגובה של אמ"ן בשבועיים הקרובים, אני מקווה מאוד שהם יתנו לי תשובה חיובית. אם לא - לא יודע מה אעשה. להתראות, ותודה רבה לכולם (גם לאלה שירדו עליי) :)

gilibzbz1

New member
אני כרגע בן 17 ו 4 חודשיים

במקרה הכי רע אמשיך י"ג/י"ד בתחום המגמתי שלי. ויהיה טכנאי/הנדסאי אלקט. ככה שהם יהיו חייבים לשבץ אותי לתחום שבו למדתי. אני חושב שהצבא זה ארגון גדול , דפוק, עם אנשים לא חכמים, שמעריכים אנשים לא בצורה נכונה. אולי אני טועה... ביי

למעלה