מודיעין עם קב"א 48

gilibzbz1

New member
מודיעין עם קב"א 48

שלום, הנני רוצה להתקבל למודיעין ביחידות המחשבים למינהם. ביררתי את פרטי בצבא - ולהלן: קב"א 48 עברית 7 צד"כ 24 רציתי לדעת אם אוכל להתקבל לשם עם קב"א נמוך יחסית 48? לפני שעה שלחתי לאמ"ן פקס + פנייה לגבי התמודדתי. תודה מראש

varui

New member
יש סיכוי

אתה יכול להגיע למודיעין בתור עובד רס"ר

סטאS

New member
וואי

תגידו אתם בסדר? הבן אדם מיואש, מנסה לקבל קצה אור ומה שעשית עכשיו פיצץ לו עם דינמיט את התקווה תתבגרו, חבל מאוד שאנשים מתנהגים ככה!!! והתשובה שלי אליך...אל תשמע לאף אחד בפורום, אין דבר כזה שאין דבר כזה, מכיר? יופי עכשיו תנסה בכל הכוח להשיג את מה שאפשר

Psych

New member
טיפש.

אף אחד לא אמר פה שקב"א מעידה על חוכמה. זה לא שיש לו 54 ואנשים עם 56 אמרו לו שהוא טיפש, כי שם ההבדל יכול לנבוע מהמון סיבות. יש לו 48, ומצטער, אבל כן, זה מעיד על חוכמה. (קבא מורכב מצד"כ, דפ"ר, שנו"ל וסימול עברית, אין שום מרכיב סוציו-אקונומי, לרקורד)

moshe alfasi

New member
צעירי, קבא לא מעיד על חוכמה בשום

דרך! ולי יש קב"א 50, והתקבלתי לקורס הרבה הרבה יותר סודי וחשוב. אז זה שיש לו קב"א 48 לא אומר שהוא יותר טיפש מבנאדם שיש לו 56. ויש מרכיב סוציו-אקונומי שמשוכלל לקבא.

Psych

New member
אה באמת?

מעניין שרק אתה שהתקבלת ל "קורס סודי וחשוב" מכיר את המרכיב הסוציו אקונומי, שלא קיים לפי הצהרה רשמית של צה"ל. צורת הסקת המסקנות שלך דיי מצחיקה, הרי אם אתה התקבלת ל"קורס סודי וחושב" אז זה שיש לו קב"א 48 לא אומר שהוא יותר טיפש מבנאדם שיש לו 56? שמע, הבדל של שלוש-ארבע נקודות אולי לא יכול להעיד על חוכמה, על זה אני יכול להסכים איתך במאה אחוז. אבל הבדל של שמונה נקודות כבר מעיד על דפ"ר נמוך.

Dark Muse

New member
נראה לי שאתה הוא הטיפש

אם לא הבנת, לא רק שהקבא נקבעת גם על ידי גורמים שלא קשורים לרמת השכל שיש לבן אדם, אלא גם שהליך הבדיקה של הצבא, יכול לקבוע קבא ממוצעת ומטה לאנשים שיש להם IQ גבוה. אבל אתה טיפש, ואולי גם מלשב, אז נסלח לך.

squat

New member
ואתה קב"ניסט פחדן

שבטח גם יש לו קב"א נעל והוא חי בסרט שהוא עילוי והצבא פספס אותו, כן?

Psych

New member
סלח לי

הוד פזמיותי. חחחח, לפי המידע עלייך בפרופיל אתה הכי הרבה גדול ממני בפחות משנה, ועוד קורא לי צעיר. הקב"א קשורה אך ורק לנתונים אישים, אין שום קשר לאף מרכיב אחר. כפי שפורסם בדו"ח מבקרת המדינה (היה על זה פה משהו), והיה ידוע כבר מקודם, הקב"א מורב מהדפ"ר (המבחנים שעושים בצו ראשון), סימול עברית (משפטים בעברית שנדרשת לפרט בצו הראשון), שנות לימוד, והצד"כ (ציון דרך כללי, שנקבע בעת הראיון האישי, ומעיד על מוטיבציה). שוב, אמרתי, הבדל של שלוש נקודות פלוס מינוס לא מעיד על כלום, אבל מעבר לזה כבר יש קשר, אין מה לעשות. טיפש תקרא למי שהביא אותך לעולם, לא למי שיודע יותר ממך.

Dark Muse

New member
יודע יותר ממני חחחח

זה מצחיק אגב שאתה מסביר לי ממה מורכב קבא שאני מתעסק עם זה כל יום. נו טוב, אבל אתה כזה חכם ומבין גדול, אז חבל להתווכח. בכל מקרה, טיפש אני לא אקרא למי שהביא אותי. טיפש אני אקרא לאנשים כמוך, שהם מה לעשות, טיפשים

Psych

New member
אם אתה גאון כזה גדול

תגיד לי בדיוק איזה חלק מכל התגובות שלי לא היה נכון? מצחיק שאתה קורא לאנשים כמוני "טיפשים" כשכל מה שאני אומר מדוייק.

למעלה