מודיעין אלקטרוני

CTU Agent

New member
מודיעין אלקטרוני

לפני מספר חודשים שלחתי ליח' האיתור של חיל המודיעין קו"ח והמלצות. אני ציפיתי לקבל מבדקים לדברים הקשורים לתכנות ולעבודה עם מחשב, והיום קיבלתי זימון למבחנים למודיעין אלקטרוני. נכנסתי לאתר המודיעין ושם קראתי על זה, אבל לא ממש הבנתי מה עושים בזה. מישהו יכול להגיד לי מה עושים בזה? חיפשתי כאן בפורום אבל מצאתי תשובות מעורפלות ולא מובנות. האם זה איכשהו קשור לתכנות? האם זה נחשב למשהו מובחר במודיעין? המון המון תודה למי שיעזור, אני דיי מבולבל, זה הזימון הראשון שלי למודיעין (סיימתי השנה י"א).

CTU Agent

New member
../images/Emo27.gif

שכחתי שזה לא מקפיץ נושא ל"ת.

dp04

New member
עד כמה שאני יודע

זה לא תכנות, דברים אחרים, יסבירו לך בראיון.

Johanna1

New member
אני מתמיינת לזה..

אני לא יכולה להגיד הרבה, ואני בעצמי לא יודעת הרבה על התפקיד למרות שעשו לנו הרצאה עליו... בכל מקרה ככל שאני יודעת זה לא קשור לתכנות בכלל... בעקרון מפקחים אחרי מערכות הנשק של האויב..

בקשר לפרויקט גאמא ==)

כתוב לי שאני מועמדת לפרויקט אבל אין לי ידע במחשבים מעבר לפסקל בבית ספר...אין סיכוי להגיע לקורס ???

Transc3ndent

New member
כנראה שלא :<

כל הקורסים בגאמא, גם הפחות מעניינים, דורשים ידע נרחב למדי בנושאים בהם הם עוסקים. אם אינך יודעת דבר מעבר לפסקל ברמה בית ספרית - סיכוייך להתקבל אינם כה גבוהים. הדבר האירוני בעניין הוא שידע בתכנות בלבד מתאים למסלולים העוסקים בכך, ואילו בגאמא מסלולים אלו נחשבים לקשים למדי - כך שדרישות הקבלה גבוהות מידע בסיסי אותו ניתן ללמוד במרבית המסגרות הבית ספריות. סיכויי קבלה עדיין קיימים, במיוחד אם ברשותך יכולות גבוהות במיוחד בנושאי תכנות, אך לא הייתי מפתח צפיות בעניין. כך או כך - בהצלחה!

למעלה