מודט 1..........

• פותח הנושא R2
  • פורסם בתאריך

shant

New member
איכשהו סיכום קטנטן-

אם אפשר לבקש, שתקח לתשומת לבך את כוחך ועוצמתך כמנהל פורום כזה, או ליתר בדיוק- הפורום הזה. דוגמא גסה- אני יכולה לכתוב על מישהו שהוא טיפש, אתה (כמנהל...) יכול לכתוב על מישהו שהוא טיפש. עוצמת דבריי לא תשתווה לעוצמת דברייך, לא תתקבל באופן זהה... זהו

shant

New member
תיקונים חשובים והבהרות ../images/Emo70.gif

בקריאה חוזרת גיליתי מספר דברים שהפריעו לי כיוון שבלהט הדברים (ותוסיף לחץ זמן:) הניסוח של המילים יצא במקומות האלה לא נכון- כלומר יכול להתקבל בצורה אליה לא התכוונתי (וכן, זה חשוב לי הפעם) בקשר למאמרים- נהניתי מאוד מהקונדליני. אחלה מאמר, ותודה גדולה. פחות נהנתי מהראשון על ההבדלים בין המדיטציות שהזכרתי בהודעה הקודמת, מאותן סיבות שהזכרתי שם. (הדברים יצאו בהודעה כאילו המאמר ה"בעייתי" מבחינתי היה הקונדליני, בעוד הוא היה נפלא...) קטע שהושמט בטעות (מחשב על הפנים... גזור והעתק עובד כשבא לו:)- לאחר שכתבתי כי הפורום אומנם יכול להיות דומה לפורום תזונה ודיאטה לדוגמא, אתה יכול לתת תפריט ´לא נכון´ ולקבל משהו ´לא בריא´ או מסוכן, או פשוט שלילי, השמטתי את המשפט שאומר שפורום מדיטציה, כאשר תיתן "תפריט" ´לא נכון´ אתה מסתכן במשהו שייקח הרבה זמן להחזיר אותו לקדמותו- או להבריאו, כיוון שאנחנו מדברים בנפש... ואיתה עובדים, וממנה מגיעים... בלי טיפת זלזול בפורום תזונה ודיאטה (כדוגמא)- להוריד שומנים תמיד אפשר איכשהו, יש מיליון ואחת דרכים, תפריט לא נכון יכול להרוס תהליך (בדומה לכאן) אך החזרת המצב לקדמותו (מה שיכול לקחת זמן ותסכול, וסבלנות.. כמו כאן גם) אפשרי הרבה יותר מעשית וקשור גם בתכנות המוח (בדומה לכאן) אך עם כל הכבוד... אנחנו מתעסקים הרבה יותר עמוק מזה... לא? (הדברים נאמרים לשם הדגשת חשיבות הדברים שנכתבים כאן..וכוחם..) ולסיום, תיקון אחרון (אלא אם כן אני אגלה עוד כמה, מה שאני מקווה שלא)- בסוף ההודעה כתבתי כי הדברים מופנים אליך דרול כמנהל הפורום , אך לא רק. הכוונה היא (אם לא היתה מובנת, כי פתאום נראה לי שאפשר לקחת אותה בצורה אחרת)- הדברים נכתבו אליך דרול כמנהל הפורום (ההדגשים לגבי זה ברורים), וכאדם בראש ובראשונה כמובן, וכן- נכתבו לכל מי שכותב כאן- כאדם בדרך הזו, בה בחר... ולילה טוב שיהיה לנו...
נוצצ!

drall

New member
בשם מעצמות התוהו!

כמה שאת מתפתלת ומתנצלת ומבולבלת. אני מבין את הראש שלך, את נזהרת משפיטה , מקביעת דעה . מחפשת עדר לרוץ איתו. את מפחדת לטעות ולכן את מעדיפה לא להחליט. מה שחבל זה שאת חושבת שכולם צריכים להיות כמוך. מה אני אגיד לך אלמלא ידעתי שיש אמת אחת בהירה מוחלטת , בלתי ניתנת לערעור ובלתי מתפשרת , לא הייתי כאן. לא חושב שהייתי הופך להיות למשהו מסוגך , אבל בטח הייתי באיזה מסע פנימי בניסיון לברר ולהבהיר את האמת. אבל אני לא כמוך , לא דומה בכלל. מה שאני כותב , אני כותב מטעם האמת ובשמה. לכן אני יכול להרשות לעצמי לשפוט, לקבוע , להחליט , להוקיע , לנגח וכן הלאה. את לא. אני יכול רק לאחל לך שיום יבוא ותגיעי למצב שלי. הרבה יותר כיף ככה. דרול

shant

New member
אוקיי:)

כיף לך שאתה היכן שאתה
אני מודה, ובלי שום בעיה, אני עדיין בדרך... לא אל המקום בו אתה נמצא, אלא למקום אליו אני רוצה/צריכה להגיע. לאמת שלי. בינתיים, עדיין מבולבלת, נכון, לכן אני כאן, ולא בהכל בטוחה, ברוב אולי בכלל לא, ומה זה הרוב בעצם, וכיף לי בינתיים שכך, ולאט לאט גם התחושה של להסביר את הכל לאחרים תתמעט בי אני מניחה, אבל לאט לאט..
איי אם טייקינג איט איזי! וכן, עדיין מפחדת פה מפחדת שם, וגם על זה אנחנו עובדים... מה שכן, אוהבת לרוץ, אבל לא מחפשת עדר (כבר לא באופנה בימינו, לא?:) אה ולא. לא כולם צריכים להיות כמוני. אף אחד לא. גם לא כמוך. זה כל העניין באנושות, לא? אתה, תרשה לעצמך מה שרק תרצה, אני, לא אקבל את ההכללות שלך על ´אנשים מסוגי´ (ולא, לא נפגעתי, בחרתי שלא, ויש במשפט הזה טעם לא משהו כלל) רק בבקשה, אל תדבר ´בשם´... (קודם גם יצא לך- "בשם אלוהים".... ממ...) לכולנו זה יהיה יותר טוב אני חושבת... תודה (על התגובה, ועל שהארת לי על משהו שהיה צריך מכה...)

R2

New member
דרול תרשה לי לענות ל-shant בקצרה..

אם תראי מואר בדרך תהרגי אותו..!

shant

New member
ותרשה לי לא להגיב על כך

אבל לצחוק...... ולהסכים עם התשובה של דרול!

R2

New member
אם את אוהבת לצחוק...?

יש לי עוד כמה משפטים כאלה,מעניין אותך..?

drall

New member
צר לי ריקנות

אבל כאן ועכשיו היא הקלישאה הכי גדולה שיש. כאן ועכשיו אתה יושב מול מחשב , ואתה לא צריך לא מיטה ולא מקרר אבל פעם תהיה רעב ופעם תהיה עייף ואם המיטה שלך תעלם כאן ועכשיו אז אתה בצרות גם כאן ועכשיו וגם אחר כך. זבובים חיים את הרגע , אנשים חיים בזמן וזו הסיבה העיקרית שאתה לא זבוב. לכן אם אתה כל כך צריך מטרות נסה לסגל לעצמך מטרות שתהיינה אפסיות ככל הניתן. כמו לכבס את הגרביים , או להכין חביתה. אם מטרות כאלו , מה כבר יכול לאיים עלייך? דרול

R2

New member
איך משיגים מטרות.....

עבודה קשה מאמץ תכנון ובשלבים..? או שחיים את הרגע מודטים והמטרות באים אלינו.

drall

New member
או זו שאלה יפה

ברגע שאתה משעבד את עצמך לקונספציה של מטרות , זה כבר לא משנה מה תעשה. אתה יכול להתאמץ ולתכנן , ואתה יכול גם לשבת סתם אבל בכל אופן שלחת את האנרגיה שלך לרעות בשדות זרים. מטרות זה בדיוק הרעיון שכובל אותך אל מחוץ לעצמך. אז באמת כבר לא חשוב מה אתה עושה או לא עושה בעניין. דרול

R2

New member
להיות בחוץ זה .....?

האם חייבים להשאר בפנים,להיות בחוץ זה להיות כבול..? אני מעדיף להיות בפנים ואם בא לי,אז להיות גם בחוץ, גם להשיג מטרות וגם לבלות,אחר כך לחזור פנימה. האם אני מבקש דבר בלתי אפשרי..?

drall

New member
אם אתה מנסח את זה כך

זה בלתי אפשרי. כי סוד ההבנה של הדברים נעוץ תמיד בחשבון האנרגטי הנכון. כשאתה מקבל אנרגיה מבחוץ אתה נפגע וגם החוץ נפגע , כשאתה מקבל אנרגיה מבפנים אתה צומח וכן גם כל היתר. לכן אתה לא יכול לרקוד על שתי החתונות הללו, הן סותרות. או שאתה בפנים או שאתה בחוץ. דרול

R2

New member
אז אני אשאר עם המואר שבפנים,ואהרוג

את המואר שבחוץ..?

drall

New member
מה שאתה צריך

זה אנרגיה גולמית וטובה שתתן לך כלים להתפתח אל תבלבל את עצמך עם הגדרות של חוץ ופנים כמו שלא כדאי לך להתעסק עם הנושא של לחיות את הרגע. אנרגיה דרול

R2

New member
הנושא של לחיות את הרגע..מה זה?

אם אני צריך אנרגיה גולמית טובה,אולי תסביר מה זה, כך שאדע לחפש אותה.

drall

New member
היא נמצאת בכל מקום בו אתה לא מחפש

אבל אני לא רוצה להנחית עליך כזאת הגדרה מעצבנת ולהותיר אותך ככה. אנרגיות זה הנושא העיקרי שבו אני עוסק בשנים האחרונות. באופן כללי האנרגיה מתחלקת לשני סוגים. אנרגיה גולמית ואנרגיה שיתופנית. אנרגיה גולמית היא החומר הבסיסי ממנו עשויים כל הדברים בכל היקום. כל מה שאתה מסוגל לראות או לשמוע או לחוש הוא התגלמות מסויימת של האנרגיה הזאת. האנרגיה הזאת נכנסת אל האדם באופן טבעי וגם מצויה בו. בדרך כלל המסלול שלה הוא מלמטה למעלה מהאדמה דרך הבטן אל הלב וככה מרגישים אותה בדרך כלל . אנרגיה שיתופנית היא אנרגיה ממוחזרת שאותה אתה שואב ממקורות זרים , בעיקר מבני אדם. מחמאות , ביקורת , טלביזיה , רכילות הם דוגמאות למקורות של אנרגיה כזאת. המסלול שלה הוא מלמעלה למטה כלומר מהחושים דרך המוח אל הלב. מה שקורה הוא שהאנרגיה השיתופנית חוסמת את הדרך לאנרגיה הגולמית כך שלקבלת אנרגיה גולמית בדרך כלל מה שנדרש הוא רק להפסיק לקבל אנרגיה שיתופנית. דרול

R2

New member
אז אם יוצאים לטבע..

שואבים יותר ויותר אנרגיה גולמית,ואם אני לבד בלי מלוים, אז לא תהיה אנרגיה שיתופנית שתחסום. האם הבנתי אותך נכון..? אם כן,האם ישנה תקופה אופטימלית לשהות בטבע,?

למעלה