מודחות לאן?

88nothing

Active member
אטלנטה: מה שהם צריכים זה בעיקר להתבגר. קולינס והאנטר שחקנים מצויינים ליד יאנג. כאשר בוגדן היה טוב, הם די היו שם. הסגל שלהם די נעול לעונה הבאה, צריכים לנסות לשמר את דלון רייט.
המהלך הנכון מבחינם יהיה להעביר את הצעירים שלהם(בעיקר ג'ונסון ואוקונגוו) ולנסות להנחית כוכב.

טורונטו: פשוט להתבגר בעוד שנה. להביא סקורר מהספסל, שחקן שיהיה אפשר לתת לו את הכדור שיצור לעצמו ולאחרים.

שיקאגו: לשמר את לווין, להתפלל לבריאות של בול, להביא גבוהה נוסף שיוכל להוריד עומס מווץ(דניאל טייס היה נותן להם כלכך הרבה).

ברוקלין: להכשיר את סימונס ולתת עוד צאנס, כמובן לנסות לשמר את ברוס בראון. אם במקום דראמונד היה להם שחקן ששווה דקות, או במקום קלארקסון היה שחקן שקולע 40% מהקו, הסדרה הייתה נראת אחרת לחלוטין.

ני אורלינס: להתפלל לאלוהי הזאיון ולהחזיר את דבונטה גראם לעיניינים. יש להם גם את הבחירה של הלייקרס השנה, שדווקא הייתי משתמש בבחירה הזאת לחזק את הסגל בווטרן.

דנבר: להיות בריאים, לנסות לשמר את קאזינס.

מינסוטה: מאמין שממפיס יעברו אותם. להוסיף קשיחות מהספסל ולנסות לשדרג את העמדה מספר 4. נניח רנדלמהניקס בשביל 2 בחירות סיבוב 1 ומליק ביזלי.

יוטה: כנראה המאכזבת הקבועה, צריכה פשוט להחליף דיסקט. לא הייתי שולח את גוברט או מיצל, לקונלי שנראה נורא לא מאמין שימצא קונה.
הסיכוי העיקרי שלהם הוא לנסות להחזיר את קונלי למוטב, לנסות למצוא שחקני התקפה יותר יצירתיים מבוגדנוביץ ואוניל.
להכניח את דונובן לשמור כמו שצריך.
ובעיקר לקוות שגראד באטלר יוכל להראות באופן רציף את מה שהצליח להראות לרגעים עד עכשיו.

Krit123

Well-known member
אטלנטה: אני לא נגד הגישה של להנחית כוכב, במידה ויהיה אחד זמין. הייתי בכיף מקשיב להצעות על קולינס, הכימיה בינו לטריי לא משהו אז אם אני מקבל נכס חיובי בתמורה אני הולך על זה.
צריכים לנסות לשדרג את קאפלה ב-5 מודרני עם מאפיינים דומים, לטעמי סנטרים מסוגו הם place holders. יאנג צריך שחקן פנים שישלים אותו מכיוון שהוא לרוב יתקוף רחוק מהסל, לכן ניתן להוציא לו את הכדור מהידיים. נדיר שהוא יתפוס עמדה מתוך קשת השלוש ועד כה הוא מסרב לזוז בלי הכדור.
האנטר נתן סדרה מעולה מול ההיט, אמור להיות הגלגל השלישי בקבוצה, לאו דווקא אומר שישמש כאופציה שלישית בהתקפה, אלא פשוט שחקן two way מעולה שניתן להשלים אותו עם סקורר נפיץ מהספסל (בדומה לבוגדן). הם רק צריכים לקוות שישאר בריא וימשיך להתקדם.

טורונטו: וויתרו על הבחירה ה-20 בדראפט הקרוב ללא סיבה טובה. יש בערך 10 סגלים שזקוקים למיילס טרנר, לטעמי הוא סוג של חתיכה חסרה. הם לא בדיוק משחקים עם רול-מן as is אז לחולשה היחסית שלו בגלגול לטבעת לא תהיה משמעות רבה.
הגעה של סנטר משמע טרנט יורד לספסל אך סביר שהוא עדיין ישותף ל-30+ דקות ויתברג בחמישייה הסוגרת בהתאם למצ'אפ. הניגוד בין הסייז של הקו האחורי לזה של הקדמי קצת משבש את הזהות שלהם.

שיקאגו: מסכים לגבי סנטר נוסף, רצוי אחד שטוב בהגנה. סוג של בושר כזה שמסוגל לעלות ב-4. בגדול הם צריכים לקוות לקפיצת מדרגה רצינית של פאט וויליאמס בשני צדי המגרש. אחרת הם יתחילו לגשש לגבי ג'רמי גראנט בניסיון להאיץ תהליכים, ומצבת הבחירות שלהם דלה גם ככה.

ניו אורלינס: דבונטה חתום לעוד מספר שנים למרות שאין בו צורך ממשי. לא הייתי פוסל אפשרות להעביר אותו ביחד עם כמה בחירות סיבוב שני (או אחת סוף סיבוב ראשון) בתמורה לוטרן מתאים.
עוד קבוצה במירוץ למיילס טרנר, לפחות לטעמי. אפשר לחפש רכז שומר שיסייע בהובלת הכדור, פשוט אין הרבה כאלו שקולעים. לשלם לאחד משמע לאבד יתרון יחסי בדמות חוזה הרוקי של הרב ג'ונס, יושב בול על משבצת הסטופר בכלום כסף. בקיצור, זאיון בתמונה וסנטר הגנתי הם המטרות המרכזיות. מי יודע, אולי הייז הדבע יהיה בשל לחפות עליהם.

דנבר: בהחלט לשמר את קאזינס, הייתי מוסיף את אוסטין ריברס על חוזה מינימום. אולי נעשה סיכום עונה מורחב ונדבר על שאר האופציות.

מינסוטה: מקדניאלס בדיוק דפק שיא קריירה בגיים 6, אז הייתי נותן לו הזדמנות ב-4. חייב להתחזק ולהשתפר בהגנה אמנם. רנדל יחזק אותם אבל יעמיד תקרה קשיחה לטעמי, הם זקוקים לריווח(+הגנה) כדי שטאונס ובעיקר אדוארדס לא ימשיכו להתפשר על שלשות. אני לא יודע מה מצב החוזה של די-לו ושאר החבר'ה, נשאיר ליובל לענות.

יוטה: לדעתי חייבים לחפש טרייד על גובר, אין להם מוצא אחר. נקלעו למצב הכי פחות רצוי ברחבי הליגה - צפויים לעבור את התקרה בעוד הם נתקעו בזו המקצועית, ואני לא בטוח מתי הסופרמקס שלו נכנס לתוקף. אם ינחיתו עבורו נכס עתידי - הרוויחו. אפשר לקבל 70-80% מהתפוקה של גובר ב-50% מהמחיר, אולי אפילו פחות מכך על החוזה החדש. רצוי שיהמרו על אפסייד בדראפט מעתה והלאה, בדומה למה שעשו עם מיצ'ל. כעת עושים ריבילד (בתקווה מזורז) סביבו, בנוגע לשאר הם פתוחים להצעות. אולי יש מקום לטרייד אפ בדראפט באמצעות אחד מהנכסים החיוביים, לדוגמה בוגי או רויס אוניל.

Rapgamer

Well-known member
אטלנטה: צריכים לרענן גם את הסגל שהתוצאה הנוכחית שלו (הדחה בסיבוב הראשון) ריאלית יותר מזו של שנה שעברה (גמר איזורי). הצמד קולינס את קאפלה הוא לא ההתאמה הכי טובה שיש, אבל צריך לראות מה זמין עבורם. אולי טרייד עם שארלוט שמחפשת ביג מן? בנוסף לכך יאנג צריך ללמוד לשחק גם אוף דה בול, זה אומר לחלק קצת יותר סמכויות בהתקפה ולעלות לבל כשחקן הגנה.

טורונטו: קבוצה מושלמת שינחת בה כוכב (אהמ קוואי), סביר להניח שזה לא יקרה כי קנדה. מסכים עם רוב הנאמר מעלי, זו קבוצה שכמעט כל שחקני הגרעין שלה במגמת שיפור או שנכנסים לשיא הקריירה. לא צריכים לזעזע יותר מדי את המערכת, רצוי למצוא עוד שחקן פרימטר שמסוגל לנהל פיק אנד רול כי חוץ מואן פליט האפשרויות מוגבלות ביותר.

שיקאגו: מצטרף לשניכם- זקוקים לסנטר הגנתי. רצוי עוד שחקן כנף גבוה באוריינטציה הגנתית אבל זה כבר מצרך שמחפשות רוב הקבוצות בליגה.

ברוקלין: אגיד בעדינות שהייתי מאוד מהסס לחדש לקיירי חוזה מקס רב שנתי. אם כי אני לא בטוח למי בהנהלה יש את הסמכות להחליט על החוזה של קיירי, שלדבריו הוא בעצמו חבר הנהלה בכיר.
בהנחה שקיירי בכל זאת נשאר, סימונס אמור להוסיף להם הרבה. אולי זה לא מרגיש ככה כרגע אבל ברמת הסגל יש להם מספיק לקונטנדרשיפ. במידה וקיירי נשאר הייתי מעביר את סת' קרי שהוא אחלה שחקן אבל לצד קיירי (ומילס מהספסל) קו אחורי מחורר מדי.

ניו אורלינס: דבר ראשון לתת חוזה מקס' לאלברדו. חוץ מזה יש סביבם סימני שאלה כי אינגרם שהוכיח את עצמו בענק בפלייאוף לא מסתדר בצורה מיטבית עם ציון, במיוחד אם חושבים על להכניס סנטר הגנתי למיקס (suitor לגובר?). בנושא הסנטר לצד ציון יש כמה דברים שצריך לקחת בחשבון- כמה חשוב שיהיה טוב בריבאונד (פחות טרנר)? כמה חשוב שישחק מחוץ לצבע (פחות גובר)? כמה חשוב שיהיה רים פרוטקטור (פחות קולינס)? לא בטוח שנקבל את התשובה עד שנראה את ציון חוזר למגרשים.
אפשרות נוספת שעלתה והיא קצת מופרכת אבל אולי בעצם לא לגמרי, היא להעביר את ציון בטרייד ולקבל עוד כלים כדי להשתפר מהנקודה אליה הגיעו העונה.

דנבר: מצטרף אליכם, אין הרבה מה להוסיף.

מינסוטה: צריך להיות סבלניים. התעלינו מעבר לציפיות אבל זה לא אומר שחייבים לעשות מהלכי win now. בעיקרון שתי העמדות שהפסידו לנו את הסדרה מול ממפיס הן PG (דאנג'לו בסדרה מזעזעת) וPF (ואנדרבליט חור בהתקפה, מקדניאלס לא מחזיק מעמד בריבאונד מול הגריזליס). אז נכון, מקדניאלס עדיין לא ברמה של PF פותח בקבוצה חזקה, אבל הוא בדרך לשם. התקדם מאוד השנה מבחינה התקפית, הוא צריך לעלות במשקל כדי שיחזיק מעמד יותר בריבאונד אבל גם לא כל מצ'אפ נראה כמו הגריזליס.
יש אצלנו מידה מסוימת של יכולת סקורינג עודפת. זה עוזר לנצח בעונה הרגילה כששחקנים מחסירים משחקים אבל אין ספק שראסל ב30M לעונה ומאליק ביזלי ב15M לוקחים אחוז גבוה מדי מהקאפ. אפשר להעביר אחד מהם, במקרה של ראסל זה יהיה יותר מורכב גם כי הוא חבר של KAT וגם כי הוא בכל זאת פליימייקר חיובי, לפחות בעונה הרגילה. בפלייאוף הוא הפסיד במצ'אפ הישיר לטיוס ג'ונס המניאק שהוא אולי הרכז המחליף הטוב בליגה.
אנת'וני אדוארדס פשוט תענוג, שבר שיא NBA של סך נקודות בסדרה לשחקן בגילו או שקר כלשהו. בשורה התחתונה- הוא הופך ממינוס לפלוס בהגנה, הוא מופיע במשחקים גדולים והוא בדרך לקחת מטאונס את הלפיד ולהפוך רשמית לפרנצ'ייז פלייר שלנו.

יוטה: נראה לי שכל האפשרויות על השולחן, כולל הכל. הדבר היחיד שאני מתקשה להאמין זה שיעשו ריצה נוספת עם אותו הסגל. השיטה חייבת להשתנות- בין אם המאמן ישתנה, או שהמאמן ישאר עם סגל שונה ויבנה שיטה שונה. או גם וגם.
גובר במצב המניה הנוכחי יכול להיות אטרקטיבי לקבוצות בינוניות ומטה שצמאות לפלייאוף. האמת שאין הרבה כאלה. אני לא חושב שיש ליוטה פתרון קל, הם צריכים ללכת לבנייה מחדש לפחות באופן חלקי כי אין שום חתיכה ספציפית בפאזל שתפתור את הבעיות שלהם.
יוטה של מיצ'ל וגובר- 5 עונות, 5 הופעות פלייאוף, שני ניצחונות בסיבוב הראשון. RIP.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני רוצה להתמקד קצת ביוטה

ראשית גילוי נאות צמי שלא יודע, יוטה אחת הקבוצות הפחות חביבות עלי.
אני חושב שהם קבוצה משעממת כבר שנים על גבי שנים עם הנהלה משעממת שלא עושה מהלכים אמיצים ולכן אני גם חושש שהם לא יפטרו את סניידר חמרות שזה מתבקש.

אז קווין סניידר חייב ללכת, זה ברור.
אבל מה חוץ מזה?
כמו רבים, גם אני חשבתי שהצמד גובר ומיטשל צריך להיפרד.
אבל אז ראיתי את שני המשחקים האחרונים וראיתי קבוצה בלי שיטה מוגדרת שכל מה שהם עושים זה בעיקר לסרס התקפית. את גובר שנראה אבוד וממש לא יודע מה הוא אמור לעשות בהתקפה.
זז מצד לצד בלי סיבה, הרבה פעמים הוא ממש מפריע לשחקנים האחרים שחודרים לסל כי פתאום הם נתקלים בו ככה סתם.
יכול להיות שכמו שהוא אמן בהגנה ככה הוא גם סתום בהתקפה אבל מרגיש לי שבשיטת משחק אחרת, הוא יוכל למקסם את. היכולות המוגבלות שלו בהתקפה ולהוציא מעצמו יותר.
ולכן אני גם שואל את עצמי אם באמת הצמד הזה צריך להיפרד או שצריך לתת להם הזדמנות נוספת תחת מאמן אחר?
כמובן שזה גם תלוי בתמורה ובמה שקבוצות ירצו לתת עבור אחד מהשניים, גובר או מיטשל אבל בשורה התחתונה, לא הייתי עושה טרייד על מישהו מהם בכל מחיר (אלה אם הוא יבקש)
מי שכןן מיצה את עצמו וצריך ללכת הוא קלרקסון. יוטה לא יכולה להרשות לעצמה שחקן כל כך לא יציב וצריכה מישהו שיתן להם יותר ביטחון מהספסל.
בנוסף, מייק קונלי לי כבר לא צעיר ואין להם שחקן שיאפשר לו מנוחה וינהל את משחק ההתקפה כשהוא על הספסל.
אני במקומן מחפש שחקו "טורבו" כזה שיעלה מהספסל ויטריף את כולם.
אחד כמו קארוס (שלא הולך לשום מקום) או בברלי יעשו את העבודה מדהים.

מצד אחד אני חושב שלקבוצה הזאת יש את הכלים ללכת רחוק ועם קצת שינויים, הם גם יעשו את זה.
מצד שני, יש קבוצות צעירות לפני פריצה כמו מינסוטה, ניו אורלינס וגם דאלאס ולכן לא יהיו חיים קלים ליוטה גם בעונה הבאה.

88nothing

Active member
אני רוצה להתמקד קצת ביוטה

ראשית גילוי נאות צמי שלא יודע, יוטה אחת הקבוצות הפחות חביבות עלי.
אני חושב שהם קבוצה משעממת כבר שנים על גבי שנים עם הנהלה משעממת שלא עושה מהלכים אמיצים ולכן אני גם חושש שהם לא יפטרו את סניידר חמרות שזה מתבקש.

אז קווין סניידר חייב ללכת, זה ברור.
אבל מה חוץ מזה?
כמו רבים, גם אני חשבתי שהצמד גובר ומיטשל צריך להיפרד.
אבל אז ראיתי את שני המשחקים האחרונים וראיתי קבוצה בלי שיטה מוגדרת שכל מה שהם עושים זה בעיקר לסרס התקפית. את גובר שנראה אבוד וממש לא יודע מה הוא אמור לעשות בהתקפה.
זז מצד לצד בלי סיבה, הרבה פעמים הוא ממש מפריע לשחקנים האחרים שחודרים לסל כי פתאום הם נתקלים בו ככה סתם.
יכול להיות שכמו שהוא אמן בהגנה ככה הוא גם סתום בהתקפה אבל מרגיש לי שבשיטת משחק אחרת, הוא יוכל למקסם את. היכולות המוגבלות שלו בהתקפה ולהוציא מעצמו יותר.
ולכן אני גם שואל את עצמי אם באמת הצמד הזה צריך להיפרד או שצריך לתת להם הזדמנות נוספת תחת מאמן אחר?
כמובן שזה גם תלוי בתמורה ובמה שקבוצות ירצו לתת עבור אחד מהשניים, גובר או מיטשל אבל בשורה התחתונה, לא הייתי עושה טרייד על מישהו מהם בכל מחיר (אלה אם הוא יבקש)
מי שכןן מיצה את עצמו וצריך ללכת הוא קלרקסון. יוטה לא יכולה להרשות לעצמה שחקן כל כך לא יציב וצריכה מישהו שיתן להם יותר ביטחון מהספסל.
בנוסף, מייק קונלי לי כבר לא צעיר ואין להם שחקן שיאפשר לו מנוחה וינהל את משחק ההתקפה כשהוא על הספסל.
אני במקומן מחפש שחקו "טורבו" כזה שיעלה מהספסל ויטריף את כולם.
אחד כמו קארוס (שלא הולך לשום מקום) או בברלי יעשו את העבודה מדהים.

מצד אחד אני חושב שלקבוצה הזאת יש את הכלים ללכת רחוק ועם קצת שינויים, הם גם יעשו את זה.
מצד שני, יש קבוצות צעירות לפני פריצה כמו מינסוטה, ניו אורלינס וגם דאלאס ולכן לא יהיו חיים קלים ליוטה גם בעונה הבאה.
אתמקד גם ביוטה.
יוטה חייבים להחליף מאמן ולהזרים דם צעיר.
נניח לנסות ללכת על שחקנין בסגנון של מארווין בגלי, מאליק מונק, קולין סקסטון.
גוברט הוא נכס, גם בשכר הזה, פשוט צריך לעזור לו יותר בהתקפה ולהוציא ממנו יותר.

הייתי מנסה לשנות את הגישה, קודם כל לתת למיצל יותר דקות בעמדת הPG.
לשלוח את קלארקסטון לקבוצה שיכולה לחיות עם חוסר היציבות שלו, להוריד את קונלי לספסל ולנסות להביא בעמדת הגארד שחקן שהוא בעיקר 3&D.
נניח דלון רייט, שלידו יאנג נראה די טוב ומצליח לכסות עליו הגנתית, למה שלא יצליח גם ליד מיצל.

OrEl74

Well-known member
מנהל
שיקאגו שלי ❤️

קודם כל להוריד משהו מהלב... אכזבה עצומה.
קבוצה שכאילו התחברה בצורה נפלאה בחצי הראשון של העונה ואז הם פשוט התרסקו כשהשיא הגיע בשלושת המשחקים האחרונים בפלייאוף.
לא ציפיתי שינצחו את מילווקי, הימרתי על סוויפ.
אבל גם חשבתי לקבל קבוצה לוחמת ואת זה ממש לא קיבלנו.

מה הלאה?
מיוצר לציין שהבסיס שכולל את ווץ, דרוזן, לונזו ולאבין אמור להישאר ביחד.
אבל! לאבין חוזה נגמר והוא רוצה מקס או סופר מקס ועם כל ההערכה שלי אליו, לא הייתי נותן לו את זה ולא כל שחקן של 27 נק' גם שווה חוזה מקס. לאבין עדיין לא הוכיח שהוא שווה סכומים כאלה ולכן הייתי נלחם עליו אבל עד גבול מסויים.
מסכים עם יבגני שצריך להביא עזרה לווץ, טריסטן לא עשה את העבודה וצריך גבוה צעיר ודינמי.

אבל עם כל ההתאמות והשינויים, בסוף הבולס סובלים מחוסר מנהיגות ובעיניי לא משנה איזה שינויים יעשו שם, כל עוד אין שם את השחקן הזה שמושך את הקבוצה, שום דבר לא ישנה.
זה לא חייב להיות כוכב ענק אבל תביאו אחד כמו אדמס למשל וכל האנרגיות של הקבוצה משתנות.

הבולס נותנים עבודה בשנה וחצי האחרונות, אני מצפה שזה ימשיך גם בקיץ הקרוב ומקווה שבעונה הבאה הם ידברו חזק יותר.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הבולס סימנו את מיטשל רובינסון כמטרה העיקרית שלהם לפגרה(אחרי לאבין)

מעניין

למעלה