מודה לתפוז!

• פותח הנושא 17112
  • פורסם בתאריך

17112

New member
מודה לתפוז!

תודה! בזכות האתר הזה הפורומים השונים בהם אני משתתפת צברתי לי מלא חברים מקסימים חברים טובים. אז נכון שזה די במסן או וירטואלי כך או אחרת. אבל זה אנשים! ואחרי הרבה שנים שהרגשתי דחויה בבית הספר ועמוסת לימודים וקשיים וןלא בדיוק מוצפת בחברים. היום אני חשה רצויה ומכובדת יותר מתמיד! נותנים לי תחושה שאני רצויה ונחוצה! והכל בזכות הנט/תפוז שוב תודה רבה!

mirit111

New member
איזו הודעה משמחת../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

בס"ד וכמובן שאת מוזמנת להשאר כאן בפורום. חג שמח

17112

New member
ברור לי שזה לא תחליף לחיים/חברים

אמיתיים מחוץ לנט. אך בתור אחת שחשה דחויה הרבה שנים ע"י אנשים בטוח הגילאים שלה. וכל חברי הם מורים שהיו לי כך או אחרת או חברי משפחה מקסימים. הנט בהחלט תורם לי. שתביני-בחיים לא הייתי מאמינה שאתחבר עם למשל עם בחורה שגרה 10 דקות ממני אלמלא הנט.

pistachio38

New member
ההודעה הזאת משמחת גם אותי.

נכנסתי לפורום הזה במיקרה וראיתי את ההודעה הזאת וזה שימח אותי. אולי אני אכנס לפה עוד הרבה.

sweetdreams

New member
אתר אינטרנט הוא לא תחליף לחברים

נכון שזה אנשים, וזה עדיף על כלום, אבל אני לא חושבת שאת צריכה להסתפק בכך.. אני קצת מפחדת להציע לך לנסות להרחיב את הקשר הוירטואלי עם אותם אנשים לקשר אמיתי, כי האינטרנט לא בטוח, וזה די מסוכן להפגש עם אנשים שאת לא מכירה.. אבל תוכלי לעשות זאת במפגשים מאורגנים יותר, כמו מפגשי פורום, או מפגשים שמתאימים לרוח האנשים בפורום.. לדוגמא, בפורום "עברי לידר" הם מכירים אחד את השני מהופעות. ואני מכירה חלק מחברי "יין ואלכוהול" מאירועים שקשורים לנושא, או את חברי "דפש מוד" ממסיבות שמארגן מועדון המעריצים.. אני שמחה שאת מרגישה כאן שייכת, אבל זה בטח שלא יכול להוות תחליף.. מציעה לך בחום לחשוב על איך לצבור חברים שגם לא דרך המחשב..

17112

New member
אופס לא שירשרתי אליך שושי אנא תקני

את המעוות. או הירח מאיר תמיד תודה

sh53

New member
זה תלוי הרבה בהורים ובצדק

כלומר עד איפה מותר לחבר'ה בגיל הנ"ל "למשוך את החבל ולהכיר" ואני חושבת שבצדק, במיוחד במציאות המפחידה של היום. לא תמיד הורים מרשים לילדים שלהם להפוך את הקשר הוירטואלי לאמיתי. אני חושבת שאם היו לי ילדים גם הייתי נוהגת אותו דבר כמו הורים רבים, כשהם מגבילים את הילדים שלהם בבילויים, ביציאות ובהכרויות.

sweetdreams

New member
בגלל זה הצעתי סוג מפגשים מסויים

אבל אני מסכימה שיש פה בעייתיות..

sweetdreams

New member
במחשבה שנייה..

ולאחר בדיקה, מדובר בבחורה בת 20.. היא מסוגלת להפעיל שיקול דעת ואחריות, וגם אין פה תלות בהורים, היא כבר לא בת נוער, ונמצאת בגיל שיכולה לדאוג לעצמה.. להפגש עם חברי פורום במסגרת הופעה או מסיבה מאורגנת לא נראית לי סיטואציה מסוכנת לבחורה בת 20, במיוחד אם היא מגיעה ברכב משלה ואינה תלויה באחרים..

17112

New member
לגבי פגישות אני חייבת לציין שתמיד

שיתפתי את הורי כשחפצתי בפגישה עם חבר'ה. והאמת שאבא שלי אם כל זה שהוא מעצבן הוא אחלה בקטע הזה מסיע והכל(עד שיהיה לי רישיון כי אין בינתיים אופציה אחרת) ופגישות אני בד"כ קובעת במשרד של הורי. אז הם תמיד ידעו כל פעם שניפגשתי אומנם זה לא קרה הרבה(רק פעם אחת זה התבצע ובשאר הפעמים הבריזו לי:((אומנם בגלל חוסר תיאום לוז)) בכל מקרה נתנו בי מספיק אמון כדי שאפתח שיקול דעת בכל הקשור לנט גם כשהייתי קטינה. האמת שהצליח להם בגדול בתחום הזה.

RossandRachel

New member
איזה כיף זה!!

חשוב שתפוז יהיה בית לכולם פה...זו המטרהו אני שמחה לשמוע שזה מצליח לא רק איתי ^^

למעלה