מודה לה'

• פותח הנושא reo2
  • פורסם בתאריך

reo2

New member
מודה לה'

מודה לה' שבתוך היום הנורא הזה ישנה עדיין שפיות מה... מודה לה' שבים של דמעות יש לי זכות להביט על חיוך אחד קטן, חיוך של טהר, של תום... מודה לה' על המתנה הגדולה ביותר שקיבלתי ומבקשת עוד כח! מודה לאלוקי על הדין והרחמים אך לפעמים עדיין שואלת מדוע???

reo היקרה

כולנו שואלים מדוע. מדוע אין לי משפחה "נורמאלית" כמו כולם מדוע אנחנו צריכים לעשות שבתות וחגים תמיד לבד מדוע הילד הזה מוציא אותי מדעתי יותר מכולם מדוע בשביל שתהיה לי שבת אחת לבד אני צריכה להגיע להתמוטטות עצבים מול האקס מדוע אני לא מצליחה לסגור את החודש למרות שאני עובדת כמו ... מדוע כל ערב שבת אני מוצאת את עצמי שוטפת את הבית ודומעת מדוע כל ערב אני הולכת לישון לבד וקמה לבד ואין עם מי להתכרבל ואין למי לתקוע מרפק שיפסיק לנחור.. מדוע ומדוע מדוע... אין לזה סוף ואחרי שאני מנגבת את הדמעות ושוטפת את הפנים אני מסתכלת על מסביבי ולא מאמינה כמה ברת מזל אני אני בריאה ב"ה מסוגלת לפרנס בכבוד יש לי קורת גג יש לי ילדים שה' ישמור עליהם יש לי מה לשים בסירים ויש לנו שולחן ערוך בערב שבת יש לי חברים מדהימים יש לי אתכם ופתאום כל המדוע נהיה קטן קטן... שה' יתן לנו כח לראות כמה ה'רע' שלנו הוא כי טוב שבת שלום יקירתי

reo2

New member
שבת שלום../images/Emo24.gif

באמת צריך ללמוד ולעבוד על כך שנעצים את הדברים החשובים בחיים

אם השאלה מחניקה את גרונך ... שאלי

אמנם שבלולה נתנה תשובה מנצחת ... אבל לא ההגיון `משחק` כאן ... רק משהו פנימי שזועק שם , בתהומות הלב , כמין הר גועש וכמים שוצפים , הקול מסרב להחבא ולהשתתק מחמת ההגיון ... כי הגיון לב והגיון שכל , אינם חוברים לעיתים אם בכלל ... כמו קוים מקבילים ... שאלי אשה שאלתך , ושחררי מאיתך את הקיטור המצטבר ... עד שתנוח הרגשתך ותביני מתוך עצמך , שאין לאיל ידינו לעוזרך ... רק לנחמך , שגם לנו שאלות דומות שצצות מידי יום ושעה ... ואז מתחזקים ואומרים `הכל לטובה` ... וזה מחזיק לכמה זמן ... או דומעים בתפילה שותקת ומייחלת לזמן טוב יותר ... כי `שערי דימעה` לא ננעלו... צ`

ליגה76

New member
../images/Emo24.gif

אין לי מה לומר לך. גם אני מברכת כל בוקר על זה שאני נושמת קמה מתפקדת ומברכת על הילדים המקסימים שיש לי. ואחרי יום ה' בלילה שוב התחילו לעלות השאלות - למה?? אין איך לנחם. אבל ערב שבת, עליתי לכותל להתפלל, תפילה מרוממת כ"כ. הגעתי ל"מזמור לדוד" שבסוף ערבית, קיבלתי מזה נחמה קטנה. אותה נחמה שליוותה אותי כל התקופה אחרי התאונה - אותה אמונה בהקב"ה. אותה אמונה נתנה לי את הכח לחזור לעמוד על הרגליים. בערב שבת קראתי את הפסוקים: "על מי מנוחות ינהלני" ושאלתי את עצמי - זה מי מנוחות? אבל אז הגיע הפס' הבא: "גם כי אלך בגיא צלמות לא אירא רע, כי אתה עמדי..." ואז חשבתי לעצמי, אם אתה מאמין בכל כולך שה' איתך ולצידך אז אתה יודע שהכל לטובה. הוא צועד איתך בכל החיים, גם בזמנים הקשים שאתה חושב שאתה לבד. שיהיה לך חודש טוב ושמח! בעז"ה החודש הזה יהיה פתחו של אור גדול. שתגיעי למנוחה שמחה ואהבה...

ליגה76

New member
לחישה מאלוקים.

שיר שקיבלתי ואין לי מושג מאיפה הוא... ניסיתי למצוא באינטרנט מאיפה זה ולא מצאתי. לא כתוב בשום מקום מי כתב... אהבתי, אולי גם אתם תאהבו לחישה מאלוהים ******************* האדם לחש :"אלוהים, דבר אלי" וציפור שיר חלפה בשמיים. אבל האדם לא שמע. צעק האדם :"אלוהים, דבר אלי!", ורעם אדיר התגלגל בשמים . אבל האדם לא הקשיב. הסתכל האדם מסביבו ואמר :"אלוהים, תן לי לראות אותך", וכוכב זרח במפתיע. אך האדם לא ראה. צרח האדם:"אלוהים, הראה לי נס ". וחיים חדשים נולדו... אבל האדם לא שם לב. ביאושו החל האדם לבכות:"אנא ,גע בי אלוהים, כך שאדע שאתה כאן ". ומיד הושיט אלוהים ידו מלמעלה ונגע בכתפו של האדם.אבל, האדם נפנף ממנו והלאה את הפרפר שנחת על כתפו... אלוהים תמיד נמצא סביבנו, בכל אותם דברים קטנים שאנו נוטים לקבל כמובנים מאליהם.. גם בתקופתנו האלקטרונית והמתקדמת, אלוהים נמצא איתנו, צריך רק מעט רוחניות כדי לראות אותו.

reo2

New member
../images/Emo24.gif תודה לכם חברים על כל החיבוקים

למעלה