כבוד.אני הגבר הראשון ששומע שאת לא מעוניינת.
נ נסחפת עם הגלים New member 24/2/13 #33 וועד תגידי מה את רוצה ממני? שכולם נחמדים את אומרת שזה כמו פייסבוק שרבים גם לא טוב, אז מה הדרך הנכונה להתנהל רק שלך?
וועד תגידי מה את רוצה ממני? שכולם נחמדים את אומרת שזה כמו פייסבוק שרבים גם לא טוב, אז מה הדרך הנכונה להתנהל רק שלך?
W wish2 New member 24/2/13 #34 תקללי תתעצבני תתווכחי אבל להאשים מישהו בהעתקה של רעיון או מילים? זה לא את. זה הכל.
נ נסחפת עם הגלים New member 24/2/13 #35 וויש אבל מה לעשות שזו האמת? לא סתם הייתי אומרת וגם שתקתי בפעם הראשונה והשנייה והשלישית עד שחלאס נמאס. ולמה לקלל מותר ואת זה לא? מי אמר? מי קבע? יש איזה ספר חוקי הפורום שאומר מה מותר ומה אסור?
וויש אבל מה לעשות שזו האמת? לא סתם הייתי אומרת וגם שתקתי בפעם הראשונה והשנייה והשלישית עד שחלאס נמאס. ולמה לקלל מותר ואת זה לא? מי אמר? מי קבע? יש איזה ספר חוקי הפורום שאומר מה מותר ומה אסור?
נ נסחפת עם הגלים New member 24/2/13 #39 למה את מדברת ככה? אסתר הייתה מלכה אמיתית, אמיצה, כביכול בהתחלה הייתה אישה כנועה ופסיבית אבל לבסוף הייתה האישה שהצילה את עם ישראל. היא עברה חתיכת תהליך.
למה את מדברת ככה? אסתר הייתה מלכה אמיתית, אמיצה, כביכול בהתחלה הייתה אישה כנועה ופסיבית אבל לבסוף הייתה האישה שהצילה את עם ישראל. היא עברה חתיכת תהליך.
נ נסחפת עם הגלים New member 24/2/13 #41 אני אלווה לך גרזן אבל את צריכה לחשוף שד, ורצוי שהוא יטפטף. יש לך מושג איך את עושה את זה?