מודה באשמה.

שירז**

New member
פעם הבאה

תשתדל לא לתקוף אי מאג`ין ,,אומנם באמת צורת ההתיחסות שלה היתה קצת בוטה אבל זוכר מה אמרת לי?........ אז אני מזכירה לך שוב ומחזירה את הכדור אליך,, עשה זאת באי מייל או שתרכך את התגובה שלך קצת, אומנם אתה צודק במובן מסויים אבל הגזמת קצת,, אנו אף פעם לא ממש יודעים מי איזה סוג אדם עומד מאחורי הדברים שניכתבים כאן , מה המצב האישי

e-magine

New member
לא ניתן להזהיר אותה במייל

כי הכתובת שלה פיקטיבית.

אגסית

New member
הייתי מציעה לך:

הייתי מציעה לך לעשות DELETE בראש הקטן (מאוד) והיפה שלך:)

liran2000

New member
``מאוד``... ? ;-)

איי.. אני לא אמרתי ``מאוד``.. הייתי עדין וטוב לך.. (כן כן...).. אה... אגסית אגסית... כל החיים עוד לפנייך.... לכי תהני.. חבל לפספס את התקופה הזאת של החיים... :) (אין סיכוי שתביני למה התכוונתי כן.. למרות שאת חושבת שאת יודעת) :).. שלום לכולם.. לירן ``לילה לבן``

נ.ב.

בין שאר עיסוקיי... אני גם מטיילת המון... אפילו... מדריכה טיולים... אתם יודעים מה... אפילו... מלמדת מדריכי טיולים... :)) מה?! אתם לא מאמינים?! הנה, תראו במו עיניכם!... ;-) LOL

gool

New member
נסי

נסי פשוט לא להכנס לאתרי הפורומים לכמה ימים. זה עובד. פתאום אתה לא ממש מבין מה אתה בדיוק מבזבז את זמנך מול המסך מנהל חיים וירטואליים. נסי ותביני, זה אסון !

e-magine

New member
גול ברוך הבא או ברוכה הבאה?

למה בעצם זה אסון? תבין/ני דבר אחד, מי שמכור לא יכול לנסות. ציטטתי אתמול הגדרה של התמכרות = חור שחור, תבינו על מה מדובר. מי שמכור כבר אין לו בחירה חפשית.

סרפד

New member
``המנון הנרקומנים``

``בחרתי בדרך מפתה בקשתי לשוב - עלי היא סגרה אמא, קשה לי, הושיטי יד אולי אשוב ולא אובד`` אסור לומר שלמי שמכור כבר אין בחירה חופשית, להפך - עליו להאמין שיש לו את הכוח לבחור אחרת, להחלץ מן ה``חור השחור``.

קששיבר

New member
מחשב זאת לא התמכרות--זאת דרך חיים

זאת לא התמכרות--זאת דרך חיים כשאני קם בבוקר אני מתחבר לבנק מעביר כספים,משלם חשבונות, מוכר וקונה מניות אחכ אני נכנס לסופר מרקט הווירטואלי קונה אוכל ומקבל אותו הביתה עד השעה שתיים סידרים אחרים אני עושה דרך הפקס--במחשב כמובן. קורא דואר שקיבלתי באי מייל ועונה עליו. כיצד נראית חנות לפיתוח תמונות שכחתי מזמן הכל נעשה על גבי המחשב כמובן כיצד נראה בית דפוס שכחתי גם כן וחנות תקליטים לא ראיתי גם כן הכל נעשה עי המחשב נכון זה לוקח זמן אבל אפילו לא חצי מהזמן שהייתי מבזבז לו הייתי מתרוצץ בעצמי לכל המקומות שאת עבודתם עושה למעני המחשב ועוד לא סיפרתי על סידור חופשות וטיולים לפני נסיעה אני מבקר בכל האתרים מתכנן לאן לנסוע מזמין מקומות שוכר רכב ומזמין טיסות וזה עדיין רק חלק קטן ממה שבמחשב אפשר לעשות ומי הם אלו שקוראים לי מכור למחשב? אלו שנמצעים עדיין בדור שעדיין מפחד ונרתע ממחשב ואלו רצים ומתרוצצים ומבזבזים אצל בעלי מקצוע כספים והם אינם מספיקים לעשות בשבוע את מה שאנחנו--אלו שיודעים עושים בכמה שעות,מהכורסא בבית ובאויר המזגן. אז איך אומרים? שימותו הקנאים

e-magine

New member
ברוך הבא קשיששבר

אצלך אולי זאת לא התמכרות, אצל כמה מהחבריחם כאן זאת התמכרות. אנשים אתם לא קולטים את זה? יש אנשים שישלהם תלות נפשית ויש להם גם נזקים. יש מיליונים כאלה בארה``ב. זה שאתם אומרים שלא, לא משנה את המציאות. תקראו את הלינקים ואת המאמרים ואחר כך תביאו דעה כל כך נחרצת. אל תהיו כמו הילד הקטן שהלך לגן החיות ואמר, ג`ירפה, אין חיה כזאת!

סרפד

New member
תלוי אצל מי

גם אני כמוך הגדרתי זאת כדרך חיים, במקרה שלי. גם הרעיון הטפשי של האיחוד האירופי להגדיר כל מי שגולש יותר מ- 4 או 5 שעות יומיות כחולה בדומה למכורים לסמים ואלכוהול מקומם אותי מאד. אין לקבוע אם אדם מכור או לא ע``פ כמות השימוש שלו באינטרנט, אלא ע``פ מדדים אחרים. ברור שהאינטרנט הוא בראש וראשונה אמצעי לפעולות ופעילויות רבות, הוא מאפשר קיצור ניכר של הליכים והגברת הנוחות בביצועם, הוא מאפשר לנו להרחיב את אופקינו, להתוודע לאנשים שונים וגם לעסוק בתחביבים חדשים. הבעיה נוצרת אם אנו מפתחים סממנים של תלות עזה והאינטרנט מתחיל לבוא על חשבון דברים חשובים אחרים בחיינו. בודאי תסכים איתי שאם הצורך לגלוש והמחשבות על כך מטרידים אותנו משך כל או כמעט כל שעות הערות שלנו, אם כתוצאה מעיסוקנו באינטרנט נפגעים העבודה שלנו, חיי הזוגיות שלנו, חיי המשפחה שלנו, אם אנחנו שוכחים לאכול ומפסידים שעות שינה בקביעות, אם זנחנו את חברינו, תחביבינו ואת כל הפעילויות שאהבנו לעסוק בהן קודם, אם כל זמן בו איננו מחוברים הוא כמעט עינוי, אז יתכן שמשהו לא בסדר ולא בטוח שיש במה לקנא.

למעלה