נוגעת, לא נוגעת
New member
מודה באשמה.
מכורה. כן כן. עם כל הסימפטומים. עם התגנבויות לראות ``מה קורה``...לכל מחשב מזדמן...
עם תחושה של ``צורך`` כשלא מגיעה אל...
עוברת על יד מחשב.... ולא אדישה...
אבל... אני מכורה ל....מחשב! לאו דווקא לרשת... אם כי בשנה האחרונה זה קיבל מימדי רשת..
) משתמשת ``כבדה`` במחשב כבר.... ממממ... 15 שנה... וכבר אז השתמשתי בדואר אלקטרוני ממודל ארכאי לתקשורת עם המנחה שישב בארה``ב....
) אחר כך היו כל מיני ואריאציות.. גולשת ``ל``אינטרנט שפרס כנפיים במתכונתו הנוכחית... כבר 6 שנים.... פוף... אמרתי את זה.. תמיד הייתי ראשונה להביא ל``קהל היעד שלי`` את כל החידושים.... בהתחלה זה היה בנטסקייפ נויגיטור.... הכל היה באנגלית.....
) באמצעות הרשת ``שוטטתי`` בעולם, בניתי אתרים, הכרתי חברים.. היום... עולם אחר... אבל ההתמכרות ה``קשה`` שלי חלה השנה, כשהפכתי ל``חלק`` מקהיליות וירטואליות. כשהתחלתי ללמד קורסים ברשת... וניהלתי פורומים לימודיים.... אז ישבתי שעות על המחשב.. ומשם.... הדרך הייתה קצרה.... אל הפורומים חברתיים... ומאז.. הכל הסטוריה... אין ספק שזוהי התמכרות. זה בא על חשבון דברים אחרים... - על טלויזיה בכלל אין מה לדבר... זה הדבר הראשון שירד מהפרק..
) הבעייה הגדולה ביותר שלי.... זה כשהילדים רוצים ממני תשומת לב ואני בדיוק ``הצצתי`` במשהו מעניין... שם אני עושה מאמץ להגמל. שם זה רע!!! בסך הכל, משתדלת נורא....
) שלא יפגעו מידַי שלל עיסוקיי.... ו``ברוך השם`` לא חסרים לי עיסוקים. אינסופיים... עובדת בהיקף של שתי משרות... מגדלת גדוד ילדים.... מציירת.. (אוטוטו תערוכה...) ובין לבין... מציצה תמיד, כי המחשב במרכז הבית, מרכז הפעילות... תמיד מחובר... אז.. אצלינו בבית.. ``מחוברים ללא הפסקה`` (- היי גם זה שם טוב...
) ואני משתדלת לפעמים ``לא לגעת`` .. אבל כמכורה... זה - מה זה קשה.... אז לכן אני נוגעת.... וגם לא...
מכורה. כן כן. עם כל הסימפטומים. עם התגנבויות לראות ``מה קורה``...לכל מחשב מזדמן...