מודה באשמה

S c a r l e t t

New member
מודה באשמה../images/Emo59.gif

למרות הכל, האמת המרה היא שכן התגעגעתי ליפים, ואמנם הצלחתי להחזיק מעמד חודשיים בלי אף פרק אבל חסר לי
אז ככה, הפרק לא היה משהו (מה? באמת חשבתם שאני לא אתלונן??) רידג', אריק וסטפני די הרגיזו אותי, סצינה מיותרת שחוזרת על עצמה יותר מידי פעמיים... הצטערתי שלא הראו את תורן ודרלה היום
קייטלין בכלל לא אמינה, אחרי שתי דקות וחצי היא קוראת לאישה שהיא מכירה שבועיים "אמא" גם הבכי לא נראה בדיוק בכי. וחוץ מזה איך היא סלחה להקטור כל כך מהר על השקרים שלו? אבל בשורה תחתונה, למרות התלונות והקיטורים שלי (שתמיד יהיו...) התגעגעתי ואני שמחה שהסדרה חזרה לפרקים רגילים

238

New member
כמו כולנו...

בס"ד מי מתנדב/ת לכתוב תקציר לפרק שהיה היום???

ani88

New member
אני מאוד אהבתי את הפרק של אתמול../images/Emo23.gif

והסיבה: ברוק
נראתה ממש פצצה אתמול! סטפני כרגיל הייתה מעבנת והסצנות של קייטלין היו נורא מוזרות! (זה מה שהרס את הפרק הכמעט מושלם)

יניב1

New member
הנה התקציר

ברוק מספרת לניק שסטפני העמידה פנים שהיא באמת חברתה, וכל מה שהיא בעצם רצתה זה להוציא אותה מחוץ למשפחתה אחת ולתמיד. ניק נלהב כאשר היא מציעה שיברחו מבלי לספר לאיש ויינשאו. לאחר מסיבת העיתונאים, מציעה סטפני שכל המשפחה תחגוג יחד, ורידג' מתפרץ כלפיה בזעם ומטיח שהיא בעצם רוצה לחגוג את העובדה שברוק מחוץ למשפחתם. היא מאשרת, ואומרת שלברוק אין כל חלק במשפחה. סטפני הרוסה מן העובדה שלמרות כל הכאב שברוק גרמה למשפחתה במשך השנים, רידג' ואריק עדיין עומדים לצידה. סמנתה והקטור מסבירים לקייטלין כיצד פרסילה תימרנה אותם, וסיפרה לסמנתה שבתה מתה. קייטלין המומה מהחדשות, ולבסוף מחבקת בחום ובהתרגשות את סמנתה. ואחרי שביום רביעי שמחתי שהוידאו הקליט
אז אתמול אכלתי אותה - ובגדול. לא היה שום חשש, היה אפילו בט
חון מופרז. הגעתי הביתה, הדלקתי את הטלוויזיה, אחר כך את הוידאו ומייד פליי. התיישבתי נרגש לצפות בפרק היומי וראו איזה פלא - שלג מקפיא במקום פרק מחמם של היפים שלי. האכזבה היתה גדולה ולרגע שקלתי להצטרף לקייטלין בהוזלת דימעה, אבל אחרי שראיתי שהתגובות כאן בפורום היו מעטות, הבנתי שאולי בעצם לא היה למה לחכות. נו, לא נורא, היום יום שישי, אין עבודה, ואולי עדיין אוכל לראות את קייטלין והדמעות
שבת שלום!

לינה18

New member
ליניב

אז קודם כל, בגלל שלא הכי אהבתי את הפרק של אתמול, לפי דעתי לא הפסדת הרבה. וחוץ מזה-אני לא מבינה איך הוידאו הזה שלך מאכזב כל פעם מחדש. איזה מן וידאו זה בכלל? למה שלא תחליף אותו וזהו?

ani88

New member
אולי זה לא וידאו

ואתה פשוט שוכח להדליק את הממיר? אוו שם ערוץ לא נכון?

לינה18

New member
ל-Scarlett

גם אני היצטערתי שלא הראו את ת'ורן ודרלה. ובקשר לקייטלין-כשהיא קראה לסאם אמא, חשבתי על אותו הדבר בדיוק! זה פשוט לא טבעי שהיא קוראת לה אמא כבר בשניה הראשונה שאחרי הגילוי. וזה שהיא לא יודעת לבכות-זה בטוח.הבכי שלה פשוט מעצבן. וצודקת בקשר לזה שהיא סלחה להקטור מהר מדיי-היא אפילו לא טרחה שנייה לכעוס עליו. בכלל לא היתעקבו על התגובה שלה לשקר של הקטור, מה שלעתי יכל למשוך את כל הסצנה קצת יותר, ובהחלט היה חסר. אה, וגם אני מאוד שמחה שסוף-סוף חזרו הפרקים החדשים.

לינה18

New member
הפרק של אתמול

לא היה משהו לפי דעתי. אני מתחילה להיצטער שלא בחרתי בקייטלין כשחקנית הכי גרועה(רק בגלל שרציתי לתת לה צ'אנס), כי היא ממש לא יודעת לשחק, לפחות לא בסצנות מרגשות שכאלה-סאם שיחקה הרבה יותר טוב ממנה! וחוץ מזה האם אמרתי כבר עד כמה שנמאס לי לראות את ברוק עם ניק? וזה לא רק בגלל שאני רוצה אותה עם ריג', אלא גם בגלל שכל עוד אני יודעת שהיא לא אוהבת אותו, זה לא ניראה אמין כל החיוכים האלה שלה לצידו-זה פשוט מעצבן! זה כאילו שהיא מכריחה את עצמה לחייך! אבל מה שכן,זה שברוק ניראתה מדהים לדעתי והשימלה המהממת הזאת הלמה אותה בצורה מושלמת! וחוץ מזה סטפני נימאסה! השחקנית שיחקה מצויין כרגיל, גם את הסצנה הזאת, אבל לא הבנתי מה הקטע שלה? מה הקשר בין זה שריג' ואריק מיתנגדים למה שהיא עשתה לברוק לבין היחס שלהם כלפיה? ברור שהם אוהבים אותה! זה לא קשור אחד לשני! זה שהם אוהבים אותה לא אומר שהם צריכים לתמוך בכל מה שהיא עושה, כך שהשאלה שלה בסוף הפרק היתה מיותרת ביותר ומגוחכת!

NarihS

New member
צודקת! באמת מעצבן שברוקי עם ניק

כי יודעים שזה מזוייף כל החיוכים האלה... וברוקי תמיד נראית מדהים
באמת הייתה לה שמלה מדהימה, כבר בקושי שמתי לב שהיא בהריון חח אבל היא נראיתה קצת מבוגרת בפנים.. לצערי
מעניין איך זה לראות אותה בלי איפור.. ואת צודקת בקשר לכל מה שאמרת על סטפני, היא פשוט בנאדם מפגר... שונאת אותה!

Guy K

New member
דווקא בעיני היא היתה טובה מסמי

סמי בכלל ל נראתה לי משכנעת בסצינות האלו. קייטלין בכתה מכל הלב

the rainbow1

New member
לא נכון

קייטלין פשוט בכתה בצורה לא אמינה! השפה שלה רטטה וזה מאוד עצבן אותי אישית והיא בכלליות לא שחקנית טובה. אבל מה שכן- הפרק היה מדהים!!! כ"כ שמחתי שסם וקייטלין התאחדו שוב! פרק מרגש ביותר

למעלה