מודד קרקע

dakarfa

New member
מודד קרקע

מישהו יכול להגיד לי כמה לוקח מודד למדידת שטח בראשון לציון וכמה שלבים יש. המודד שבדקתי נתן לי הצעה על 3200 ש"ח לא כולל מע"מ ואחד מהסעיפים יש "מפת שלד(אופציונלי)". תודה

bar 23

New member
נראה לי קצת יקר...

אנחנו אמנם בפתח תקוה אבל בטוחה שלא שילמנו יותר מ-1,000 ש"ח למדידה של שטח בגודל כ-600 מ"ר.. אני הבנתי שעברו עכשיו לעבוד עם תוכנות מדידה חדשות לכן המחיר התייקר מעט, אני מעריכה שזה לא אמור לעלות יותר מ-1,500 ש"ח (אבל אולי יש שוני בין ערים שונות או אולי הוא נותן לך משהו בנוסף למדידות, צריך לבדוק מה זה המפת שלד הזו...).

ITCHAKG

New member
הערות לגבי האומדן שהעלת באקסל

בתחום התכנון משלמים לאדריכל, מהנדס קונסטרוקציה, יועצי חשמל אינסטלציה ויועץ קרקע. עלות אדריכל פונקציה של מיומנותו ואיכותו האמנותית בסטנדרט המקובל (לא כולל עצוב פנים) 30-35 אלף שקל, מהנדס קונסטרוקטור כ-8000 ש' יועץ קרקע כ-2500 ש' יועצים לחשמל ואינסטלציה כ-2000 ש' כל אחד (לצרכי תכנון עקרוני וחתימה על תכנית רישוי) אומדן אגרות, רצוי לבדוק בועדה, סכום של כ-100$ למ"ר בדרך כלל מכסה בתנאי שאין היטלי השבחה. במידה ותחליט לבנות באופן עצמאי ולא באמצעות קבלן מפתח תיזדקק למנהל פרוייקט/מפקח 70-100 אלף שקל (תלוי ברמת השירותים) המחיר שאצלך בטבלה לבית של 200 מ' כ-900 אלף שקל הוא לקבלן מפתח בסטנדרט בינוני. בניה עצמית עם מפקח תהייה זולה יותר בכ-20-25% עלויות הפתוח (גינה) תלויות בטופוגרפיה של המגרש בסוג הקרקע ובאורך וסוג הגדר בהיקף,הממוצע המינימלי הינו 50,000 ש' (אלא אם כן כללת את פתוח המגרש והגדור במחיר של הקבלן). בדרך כלל מומלץ להוסיף 7-10% בלתי צפוי מראש עבור התייקרויות שינויים והפתעות. יש לבחון את המחיר הקבלני שהגעת אליו תוך התייחסות פרטנית לסוג הבסוס,עבודות הפתוח ורמת התגמירים.

calya

New member
מה ? 1250 דולר (לפי דולר של היום)למ"ר

זה בניה בסטנדרט בינוני ? ואוו

calya

New member
אם ההצעה היא לכל המדידות אז זה סביר.

יש 3 מדידות עד כמה שאני יודעת - ראשונה כדי לייצר מפת מדידה מצבית או איך שלא קוראים לה. לפני התחלת התכנון. שניה לפני שהטרקטור עולה על השטח בפעם הראשונה. שלישית בתום הבניה נדמה לי.

efratcn

New member
לשלב אחד בדקנו כמה הצעות מחיר

שטח של 500 מ"ר עם מבנה בגודל של 70 מ"ר (הרחבה של בית קיים). ההצעה הזולה ביותר - 1600 ש"ח. היקרה ביותר - 2500 ש"ח.

bar 23

New member
לדעתי את צריכה לציין את איזור המגורים.

אני מניחה שאנשי מקצוע במרכז לוקחים יותר מאנשי מקצוע באיזורכם.

למעלה