מודאגת

מודאגת

בוקר טוב לכולם לא יודעת איפה להתחיל כבר כמה ימים שאני חופרת כאן ומנסה להבין יש לי ילד בן 13 בשם אוראל שאובחן בגיל 8 עם בעיית קשב וריכוז טופל בריטלין למשך שנתיים. במשך כל זמן הטיפול סבל מטיקים בפנים והחלטתי להפסיק אוראל המשיך עם הטיקים וממשיך עד היום בקצב זה או אחר אבל אף פעם לא נפסק לא חשבתי על התסמונת עד שהתחלתי להתעניין והיינו אצל הרופא שהפנתה אותי לשניידר קראתי את התסמינים ואוראל מתאים לצערי. השבוע חרה לי מאוד כי המציאו לאוראל שמות גנאי כולי תקווה שאני אדע איך להתמודד תודה לכם על ההקשבה

ברוכה הבאה לפורום!!!!!

הנך מוזמנת להתקשר לשביק הלו היא בת שבע גרניט יו"ר העמותה.בעזרת השאלות שלה היא תכוון אותכם לדרך הנכונה. אני חושב שהיא יצאה לכמה ימים לחופשה ולקראת סוף השבוע תגיע לביתה. היא גם תפנה אותכם למרכז המתאים הקרוב לביתכם. שיהיה לכם בהצלחה משה

ברוכה הבאה לפורום../images/Emo24.gif

גם לבננו קוראים אוראל והוא כמעט בן 13 (סוף יולי). אני מזמינה אותך לגלוש באתר א.ס.ט.י ושם תמצאי תשובות לשאלותייך, במידה ויש משהו שנוכל לעזור אנחנו כאן בשבילך - יום טוב

ש ל י ק

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

מבינה את דאגתך, את מוזמנת להשאר איתנו ולגבי שניידר אשמח להעביר לך פרטים במידה ותרצי כמו מס' טלפון או המלצות נוספות בחום. אנחנו כאן לכל שאלה ותהייה שלי

ירוקום

New member
לאוראל קובי חשוב

בני גם בגיל 9 אובחן כ- ADHD וטופל בריטלין, טופלנו בזמנו בשניידר לפני כ- 14 שנה והרופא אמר שתופעת הלואי של הריטלין היא טיקים אכן לאחר כמה שבועות היו לו קצת בפנים וזה חלף. לאחר תקופה של שנה התפרצוטיקים ווקאליים והרופא אמר להפסיק מיד את הריטלין קיבלנו קלוניריט ומודאל כשנה וזה גם לא עזר לאחר מכן עברנו לרופא אחר מומחה בטורט והוא נתן לו אוראפ לטיקים ווקאליים וזה עזר כך שבעיית קשב והריכוז לא כל כך השתפרה יש סיכון במתן קוקטייל של תרופות צריך להיזהר עם המימון ורק בהתייעצות רופא תפני לבת שבע גרנוט והיא תייעץ לך לאן לפנות כי כל מקרה הוא אינדבידואלי בהצלחה מכל הלב

למעלה