מודאגת

מצב
הנושא נעול.

FASHLOOK

New member
מודאגת

מודאגת
אתמול היתה בדיקת בטא והיא היתה טובה 2530 (18 יום אחרי החזרה) במהלך הלילה חשתי גלי חום וקור ובבוקר שקמתי חשתי שהציצי כואב פחות ופחות מלא אני מאוד מודאגת האם יש לי סיבה לדאוג?

FASHLOOK

New member
מודאגת

מודאגת
אתמול היתה בדיקת בטא והיא היתה טובה 2530 (18 יום אחרי החזרה) במהלך הלילה חשתי גלי חום וקור ובבוקר שקמתי חשתי שהציצי כואב פחות ופחות מלא אני מאוד מודאגת האם יש לי סיבה לדאוג?
מודאגת
אוסיף ואומר אתמול ממש כעסתי על ביתי ממש צרחתי עליה יכול להיות שיש לזה קשר?

MIF2004

New member
הי לך FASHLOOK

מודאגת
הי לך FASHLOOK
כבר ראית את שק ההריון באולטראסאונד? לדעתי עם בטא כזו כבר אפשר, אז פשוט הייתי פונה היום למרפאה לראות מה קורה, ולשאול אותם. מנסיון שלי הכאבים והנפיחות באים והולכים, אבל חבל שתתיסרי עם מחשבות, לכי לרופא. מחזיקה לך אצבעות !

FASHLOOK

New member
מודאגת

הי לך FASHLOOK
כבר ראית את שק ההריון באולטראסאונד? לדעתי עם בטא כזו כבר אפשר, אז פשוט הייתי פונה היום למרפאה לראות מה קורה, ולשאול אותם. מנסיון שלי הכאבים והנפיחות באים והולכים, אבל חבל שתתיסרי עם מחשבות, לכי לרופא. מחזיקה לך אצבעות !
מודאגת
דיברתי עם הרופא והוא אמר לי לעשות בדיקת דם ביום ראשון ו-US רק בעוד שבוע

MIF2004

New member
לי אמרו פעם

מודאגת
דיברתי עם הרופא והוא אמר לי לעשות בדיקת דם ביום ראשון ו-US רק בעוד שבוע
לי אמרו פעם
שאפשר לראות שק הריון אחרי שהבטא מגיעה ל 1000, ואצלנו במרפאה מזמינים לאולטראסאונד ראשון במועד המחושב שבו הבטא תהיה על 1000, אז קצת מוזר לי שהוא שולח אותך לחכות שבוע שלם, כי את כבר הרבה מעל 1000. מה יקרה אם פשוט תתייצבי קודם?

FASHLOOK

New member
מודאגת

לי אמרו פעם
שאפשר לראות שק הריון אחרי שהבטא מגיעה ל 1000, ואצלנו במרפאה מזמינים לאולטראסאונד ראשון במועד המחושב שבו הבטא תהיה על 1000, אז קצת מוזר לי שהוא שולח אותך לחכות שבוע שלם, כי את כבר הרבה מעל 1000. מה יקרה אם פשוט תתייצבי קודם?
מודאגת
קודם כל אני מחזיקה לך אצבעות אחרי שקראתי את סיפורך ללא קשר למה שאמר הרופא ,האם יכול להיות שהציצי יכאב פחות ועדיין הכל תקין?

ריקי בש

New member
לדעתי בהחלט יכול להיות!

מודאגת
קודם כל אני מחזיקה לך אצבעות אחרי שקראתי את סיפורך ללא קשר למה שאמר הרופא ,האם יכול להיות שהציצי יכאב פחות ועדיין הכל תקין?
לדעתי בהחלט יכול להיות!
אם הציצי כואב פחות זה עדיין לא אומר שאין הריון וכל הסימפטומים יכולים להעיד לפה ולשם. תתאזרי בסבלנות כמוני ותהיי אופטימית- עד שיגיע זמן קבלת הבשורה והוא אכן יגיע !!!!

בטח שיכול להיות שהציצי כואב פחות

מודאגת
זה הרי לא מדע מדוייק , הכאבים, חבל להתרגש מזה. ודרך אגב גם לי אמרו לעשות א.ס ע"פ המועד של בטא 1000 לדעתי כבר ניתן יהיה לראות משהו, דרך אגב כמה עוברים הוחזרו לך?? כי עם בטא כזו נראה שיש שם יותר מאחד...

FASHLOOK

New member
תשובה

זה הרי לא מדע מדוייק , הכאבים, חבל להתרגש מזה. ודרך אגב גם לי אמרו לעשות א.ס ע"פ המועד של בטא 1000 לדעתי כבר ניתן יהיה לראות משהו, דרך אגב כמה עוברים הוחזרו לך?? כי עם בטא כזו נראה שיש שם יותר מאחד...
תשובה
הוחזרו 4 עוברים 1 יפה 1פחות יפה 2 באיכות לא משהוא

FASHLOOK

New member
כאבים

מודאגת
כאבים
כאבי המחזור שלי כמעט שנעלמו האם נורמלי?

מצב
הנושא נעול.
למעלה