מודאגתמודאגת
אתמול היתה בדיקת בטא והיא היתה טובה 2530 (18 יום אחרי החזרה) במהלך הלילה חשתי גלי חום וקור ובבוקר שקמתי חשתי שהציצי כואב פחות ופחות מלא אני מאוד מודאגת האם יש לי סיבה לדאוג?
הי לך FASHLOOKמודאגת
אתמול היתה בדיקת בטא והיא היתה טובה 2530 (18 יום אחרי החזרה) במהלך הלילה חשתי גלי חום וקור ובבוקר שקמתי חשתי שהציצי כואב פחות ופחות מלא אני מאוד מודאגת האם יש לי סיבה לדאוג?
מודאגתהי לך FASHLOOK
כבר ראית את שק ההריון באולטראסאונד? לדעתי עם בטא כזו כבר אפשר, אז פשוט הייתי פונה היום למרפאה לראות מה קורה, ולשאול אותם. מנסיון שלי הכאבים והנפיחות באים והולכים, אבל חבל שתתיסרי עם מחשבות, לכי לרופא. מחזיקה לך אצבעות !
לי אמרו פעםמודאגת
דיברתי עם הרופא והוא אמר לי לעשות בדיקת דם ביום ראשון ו-US רק בעוד שבוע
מודאגתלי אמרו פעם
שאפשר לראות שק הריון אחרי שהבטא מגיעה ל 1000, ואצלנו במרפאה מזמינים לאולטראסאונד ראשון במועד המחושב שבו הבטא תהיה על 1000, אז קצת מוזר לי שהוא שולח אותך לחכות שבוע שלם, כי את כבר הרבה מעל 1000. מה יקרה אם פשוט תתייצבי קודם?
לדעתי בהחלט יכול להיות!מודאגת
קודם כל אני מחזיקה לך אצבעות אחרי שקראתי את סיפורך ללא קשר למה שאמר הרופא ,האם יכול להיות שהציצי יכאב פחות ועדיין הכל תקין?
בטח שיכול להיות שהציצי כואב פחותמודאגת
קודם כל אני מחזיקה לך אצבעות אחרי שקראתי את סיפורך ללא קשר למה שאמר הרופא ,האם יכול להיות שהציצי יכאב פחות ועדיין הכל תקין?
תשובהבטח שיכול להיות שהציצי כואב פחות
זה הרי לא מדע מדוייק , הכאבים, חבל להתרגש מזה. ודרך אגב גם לי אמרו לעשות א.ס ע"פ המועד של בטא 1000 לדעתי כבר ניתן יהיה לראות משהו, דרך אגב כמה עוברים הוחזרו לך?? כי עם בטא כזו נראה שיש שם יותר מאחד...
שיהיה בהצלחה רבה!!!תשובה
הוחזרו 4 עוברים 1 יפה 1פחות יפה 2 באיכות לא משהוא
כאביםשיהיה בהצלחה רבה!!!
כאביםמודאגת
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.