מודאגת

skvsk

New member
מודאגת../images/Emo186.gif

היי חברים שמעו אני לוקחת ראוקטן לחצ'קונים כבר משהו כמו חודש וחצי לשמחתי הרבה הקדימו לי את הגיוס מה שאומר שעוד שבוע וקצת אני מתגייסת ואני לא יודעת עכשיו מה לעשות! מצד אחד אנשים אומרים שלא מגייסים עם ראוקטן בודאות ושזה מוריד לפרופיל 24 ושרק בסיום הטיפול יגייסו אותי מצד שני אנשים שבצבא מספרים לי על חברים שהיו איתם בטירונות ולקחו ראוקטן, הצבא ידע על כך ואפילו הקל עליהם לפעמים נתן להם לנוח לפעמים קצת באוהל וכו'... התקשרתי היום לאיזה מוקד רפואי שמטפל במי שנוטל ראוקטן והם אמרו שהם לא יודעים שומדבר לגבי הצבא ושאת זה אני צריכה לברר בעצמי (בולשיט. מה הקטע פשוט לענות?) ועכשיו אני לא יודעת אם להצהיר על זה או לא!!! האפשרויות הן כאלה: -להפסיק את הטיפול באמצע, כשלא נעשה עדיין שינוי ממש משמעותיי שזה דבר מבאס ביותר -להמשיך לקחת ראוקטן ולא להצהיר על זה בצבא. ואפילו לבקש מהרופאת עור עוד מרשמים לחודשים הבאים ככה שאני ימשיך את הטיפול על דעת עצמי -להצהיר בצבא ולקחת את הסיכון שמפחיד אותי יותר מהכל- שידחו לי את הצבא שוב. ואין לכם מושג כמה שאני מפחדת מזה ופה אני צריכה את עזרתכם.. מישהו יודע בצורה ודאית מה קורה בצבא בהקשר לתרופה הזו? מגייסים או לא? מורידים פרופיל או לא? למישהו זה קרה? ואם כן מה עשיתם????. אני גם ככה כולי בלחצים מהגיוס שנפל עליי הכי פתאומי שיכול להיות אתם חייבים לעזור לי עם זה תודה תודה ושוב- תודה

מגייסים בודאות

אך ידחו לך את הגיוס במידה ותצהירי. כיוון שתופעות הלוואי של התרופה הן מסוכנות הצבא מוריד את הפרופיל ל24- פרופיל זמני. המשך נטילת התרופה ללא ידוע הצבא הוא מעשה טיפשי ורשלני שעלול לפגוע רק בך.

skvsk

New member
אם זה עוזר

אני מתגייסת לקצונה יעודית זאת אומרת שאם אני אצהיר ביום הגיוס שלי ישלחו אותי הבייתה? מה יעשו איתי? ואם יגייסו.. האם אפשרי להיות קצינה עם פרופיל 24?

פרופיל 24 הוא פרופיל זמני

שניתן עד להסדרת מעמד רפואי (החלמה או הכרה ברורה כי אין טיפול במחלה ועל כן משוחררים סופית) עד הסדרת המעמד לא משרתים בצהל. ממליצה לך לפנות מראש ללשכג ולברר מה יעשו בנוגע למסלול שלך והאם יתנו לך להגייס אליו במועד מאוחר יותר. הצהרה ביום הגיוס סתם תגרור באלאגן מיותר, הסדירי את העניין לפני הגיוס

למעלה