מודאגת קצת...

nonaganor

New member
מודאגת קצת...../images/Emo4.gif

שלום לכולם ! אני סטודנטית בשנה הרביעית ללימודי (חינוך מיוחד וספרות לחט"ב ) ומלמדת במסגרת הסטאז´ בחטיבת ביניים בכיתת ליקויי שמיעה . לפני חופשת הפסח מנהלת בית הספר הציעה לי משרת מחנכת בכיתה ז´ רגילה , הנטייה הטיבעית שלי היא לחינוך מיוחד לכן דחיתי את ההצעה . בינתיים יצאתי לחופשת פסח והתהיות מציקות , אולי לא הייתי צריכה לסרב ? אולי המקום שלי בבית ספר לחינוך מיוחד פרופר ? מי מבטיח לי עבודה ? ולמה הדברים לא כ"כ פשוטים כמו שהייתי רוצה....... בכל אופן אם מישהו כאן עובד בבית ספר לחינוך מיוחד באיזור ת"א ויודע על משרה שעומדת להתפנות , אולי זה הזמן לכוון אותי אל העתיד המקצועי שלי... תודה שקראתם

למודאגת

כל אדם יכול ליעץ רק מתוך נסיונו והשקפת עולמו, וסביר מאד שאני בגיל של הוריך, ומסתכלת על העולם בצורה שונה, לעניין: לעניות דעתי אל תדחי את ההצעה. שנת ההוראה הראשונה היא שנה מאד קשה, הן מבחינת מציאת/עריכת החומרים והן מכך שפתאום עולם שלם מונח על כתפיך וכל ילדי הכתה והוריהם מצפים למוצא פיך ומטילים עלייך את בעיותיהם/טרדותיהם. בנוסף, ישנו הצורך להתערות חברתית בחדר המורים, ולמצוא מסילות אל המנהל/ת. לכן, אם מנהלת בית הספר שבו לימדת מעוניינת בך, כבר עברת משוכה ראשונה ואם גם יצרת קשרים עם מורות אחרות - מה טוב. נוסיף לכך את העובדה שבזמנים טרופים אלו לא מובטחת לך עבודה לשנה הבאה, ושכל שנת וותק מקרבת את הקביעות. יחד עם זאת, תמיד תוכלי להמר ולהחליט לסרב להצעה, מתוך תקווה שתצליחי להשתבץ לעבודה בבי"ס כלבבך, וכי אכן יימצא המקום המתאים. בכל מקרה - בהצלחה

למעלה