מודאגת מאוד

מודאגת מאוד

שלום , אני בת 16 משקלי בעבר היה 54 על 1.65 רזיתי 10 ק''ג והפסיק לי המחזור הוא לא מגיע כבר שנה . יש לציין שקיבלתי בפעם הראשונה בכתה ז'. הלכתי לרופא שנים והוא המליץ לי להעלות במשקל. העלתי 12 קילו בשביל לקבל מחזור בחזרה . אך הוא לא מגיע וזה מדאיג אותי. האם יש סיכוי שהוא לא יחזור לעולם ?

הרפואה הקונבנציונלית מקשרת את המחזור למשקל

כמאמנת אישית שמתמחה בתחום הבריאות ,אני ממליצה לך שבמקום להכניס לעצמך סרטים לראש ולשגע את הגוף שלך על עליוית וירידות דראסטיות במשקל ,ליצור קשר עם מאמנת אישית שמתמחה באימוני בריאות ולהתבונן על כך הרבה מעבר לנראה

מודאגת מאוד

אין ספק שהפסקת המחזור נובעת מירידה דרסטית במשקל כשלא היית במשקל עודף מלכתחילה. אם אני מבינה נכון, עכשיו את שוקלת 56 ק,ג שזה נותן BMI של 20 שהוא תקין אך בהחלט די בגבול התחתון. חשוב שתדעי שלוקחת הרבה זמן עד שהמחזור חוזר ולפעמים עוברת חצי שנה ( בתנאי שאת במשקל יציב ולא יורדת שוב ) עד שהמחזור חוזר. במקרה ועברה חצי שנה והוא לא חוזר, פני לייעוץ של רופא נשים או אנדוקרינולוג. גם אם את עושה ספורט במידה מרובה , גם זה יכול לעכב את חזרה המחזור. אם עושים ספורט, אז כדאי ברמה של מקסימום 3 פעמים בשבוע לשעה - שעה וחצי.

למעלה