מודאגת בקשר למד"א

Jessica88

New member
מודאגת בקשר למד"א

שלום לכולם, אני הלכתי למיונים של מד"א אשר היו ביום ג' ואמרו לי שעד יום ו' אמורים לחזור אלי אם אני התקבלתי. לצערי הרב, עדין לא קיבלתי שום טלפון - אשר נמצא לידי כל הזמן בשעות האחרונות. מישהו יודע במיקרה כמה זמן לוקח להם להודיע אם מישהו התקבל? האם הם מודיעים מהר? אני פשוט מפחדת לחשוב שאני אולי לא התקבלתי - חס וחלילה, כאשר אני ממש ממש רוצה את התפקיד:( תודה רבה מראש!

amitzahavi

New member
אם זה קורס נוער

אז רק לחכות...אם נכנסת אז אני חושב שיצרו איתך קשר....

Jessica88

New member
פשוט אני עכשיו בי"ב

אני חושבת שהלך לי די טוב בראיון האישי.. אבל אני כבר לא כל כך בטוחה. חשבתי שיצר איתי קשר היום - אבל משום מה לא יצרו בנתיים. ומה אם גם מחר לא יתקשרו?

עמיחי נ

New member
אל תדאגי...

הדרישות סף לקורס 60 הן די נמוכות... נראה לי שהסיבה היחידה שיכולים "לפסול" אותך היא בגלל שאת בכיתה י"ב ואת לא תספיקי להתנדב הרבה עד לגיוס. ד"א..מתי חזרו לשיטה של ראיונות אישיים לקורס 60? אצלנו הפסיקו את זה לפני כמעט 3 שנים.

Jessica88

New member
בקשר לראיון + י"ב

אני גם חושבת שהעיניין של הי"ב הולך להפריעה - מכיוון שעד עכשיו לא התקשרו אלי. אבל אני הרי יכולה להתנדב גם מאוחר יותר אחרי צב"א, לא? היינו כמעט 50 איש - כך לפחות זה ניראה למראית העיו. הראיון היה בשאלות של אם יש לך בעיות בכל הקשור לדם ושאלו למה אתה הכי מתאים מכל השאר. אני די חושבת שהראיון הלך לי טוב - אבל הי"ב ... טוב, ניראה מה יהיה...

עמיחי נ

New member
באמת?

אצלי היה גם ראיון אישי(שלא שינה כלום..כי איזה שליש קורס בכלל לא היה בראיון ופשוט הגיעו ליום הראשון
)

pitzky

New member
לפעמים זה מתעכב,

נסי לבדוק עם אחרים שהלכו למיונים, אם הם קיבלו תשובה, או ביום א תתקשרי לאחראי. במידה ולא התקבלת- תקשרי לאחראי המתנדבים ותגידי שלא התקבלת אבל את רוצה בכל זאת לנסות- הוא בטוח יתרשם מהכריזמה שלך, המיונים לא יכולים ממש לקבוע הם רק מסננים, ואם יראו שיש לך רצון ואת מבקשת בכל זאת יכניסו אותך בהצלחה!!

TMR3

New member
אל תדאגי

לא נראה לי גם שיהיה כל כך בעיה עם זה שאת בי"ב כי אצלי אישית בקורס היה כמה מי"ב... וגם בקורסים אחרי זה תחכי בסבלנות בסוך יתקשרו....(לא נראה לי יש מה להתקשר אליהם)

למעלה