מוגזם או לא?

ליאת של עדי

New member
מנהל
מוגזם או לא?

אשמח לשמוע מה אתם חושבים הזמנתי היום תור להומיאופת (שהוא גם רופא בהמלצה גורפת מהפורום עדיף אולי לא להזכיר שם?) היות ועדי התחיל להשתעל כל פעם שהוא חולה והשיעול נהיה חמור מפעם לפעם אני חוששת מאנהלציות בהמשך כי גם אצל בעלי יש בעיות של נשימה וגם אני הייתי ילדת אנהלציות אז בעלי הסכים ועשה לי טובה גדולה נתן הסכמתו להומאופת. בחרתי את אחד הטובים בתחום המחיר לפגישה ראשונה 1100 שח (ואם צריך פגישה שניה 500 שח) זה קצת גבוה לבעלי שאמר שזה מוגזם מטחנת כסף וכו וכו לא ידעתי מה לענות. רציתי את ההכי טוב ואני גם לא יודעת כמה הומאופת לוקח היום לטיפול ראשון זה באמת יקר או ככה זה? אפשר לדבר עם הומאופת בטלפון במקרי חירום? פגישה ראשונה מספיקה לתמיד כי אם לדוגמא פתאום יצוץ משהוא חדש, הרי היה אבחון אחד, איך זה בכלל עובד? תודה מראש ליאת

אני חושבת שהידועים לוקחים ככה...

חברה שלי טיפלה בבן שלה אצל אניספלד, וחברה אחרת בבתה, והן שילמו מעל 1000 ש"ח לטיפול ראשון. מה שכן, שתיהן אמרו שבהחלט אפשר לפנות אח"כ טלפונית, ולפעמים הוא משנה רמדי לפי התיאור בטלפון ואז אין תשלום, רק משנה את המרשם ואת לוקחת את זה לבית מרקחת הומיאופתי ושם רוקחים לך. אבל הכי פשוט - לשאול את המטפל בעצמו, לגבי המשך טיפול וטלפונים ומה כולל התשלום. האבחון הראשוני הוא תמיד הכי ארוך, בגלל זה הוא יקר יותר, מן הסתם.

זה המחיר של הטובים

וכן אבחון אחד ארוך ואז הרוב נעשה טלפונית במייל. אנחנו היינו פעם אחת כשהיא הייתה בת 7 חודשים ומאז הכל נעשה טלפונית לכל המקרים האחרים, אם יש לו ספק אז הוא מזמין לפגישה נוספת אבל עד כה לא קרה לי. אז אני מתייחסת לזה כ1000 ש"ח שהשקענו ואם אני מחלקת את זה לחודשים אז זה יוצא פחות מ100 ש"ח לחודש בשביל מישהו שזמין בשבילי כל הזמן. וככל שעובר יותר זמן המחיר לחודש נמוך יותר /tapuzforum/images/Emo13.gif, מי אמר אשת מכירות ולא קיבל? /tapuzforum/images/Emo8.gif

ליאת של עדי

New member
מנהל
אני גם אשת מכירות אבל זו נקודה מעניינת

מה שאת אומרת, נשמע מאוד משכנע תמיד יש מה ללמוד תודה

muga

New member
אני לא מקבלת את המשפט -

"זה המחיר של הטובים". זה המחיר של הידועים. זה המחיר של המפורסמים. זה המחיר של אלו בעלי השם. כמו כל מותג אחר. זה לא אומר שאחרים הם לא טובים, כי הם לוקחים פחות. וזה בלי לגרוע ממקצועיותו של הנ"ל, כי אני לא השתמשתי בשירותיו בכלל. אבל השתמשתי בשירותיה של הומאופתית אחרת, לא מפורסמת (וגם לא רופאה) - ולא הרגשתי שהיא לא מקצועית, לא טובה, או לא נותנת לנו את השירות הטוב ביותר (שמאוד עזר עבורנו).

אני רוצה להזהיר אותך

במשפחה שלי יש בעיה (צליאק). בזמנו פנינו להומאופט הכי נחשב בארץ (שבינתיים ז"ל) אני לא מזכירה את השם שלו כי יש לו אנשים במשפחה בתחום וחבל לי לקלקל להם פרנסה. הוא רקח תרופה, במחיר הוגן ביותר לפי מה שאני זוכרת. התרופה העלימה את תופעות הצליאק אבל לא ריפאה את המחלה. הנ"ל אמר לנו שעכשיו כבר אין בעיית הצליאק. מסתבר שהתופעות נעלמו וגם עם אכילת גלוטן אין תופעות אבל זה יכול לגרום לסרטן המעי הגס, ז.א. מסכן חיים כי המעיים ממשיכים לההרס בלי תופעות המחלה.

ק3ת אח7ת

New member
זה הרבה מאוד אבל אני הייתי מוכנה לשלם

ולמדתי בדרך הקשה... הייתי לפניו אצל 2 הומאופתיות שהוצאתי עליהן הרבה מאוד כסף ולא היה שיפור (אצל הראשונה שום כלום ואצל השנייה רק חלקים). לא רציתי לוותר היות ושמעתי דברים מאוד טובים ולכן החלטתי שבפעם השלישית אני לא לוקחת צ'אנס והולכת "על בטוח". לא התאכזבתי (ותודה לאש"ת על ההמלצה!) (גם אנחנו אצל אניספלד).

Nia11

New member
עונה כמי שהייתה בין הממליצות...

בכוונה בהודעה ההיא לא נכנסתי לעניין המחירים, ובלי קשר למי שכן מוכר וכן ידוע, אני מסכימה עם המטופלות האחרות של אניספלד - הייתי אצלו עם הילדה שלי פעם אחת כשהייתה קטנה, ומאז אנחנו עם תמיכה טלפונית. במקרים של מחלות חריפות יכול להיווצר צורך לפגישה נוספת, אבל זה קורה באמת ממש כשצריך. חברה שלי הלכה עם הילדה שלה להומיאופת שלוקח 'רק' 300 ש"ח לפגישה, אבל הוא התעקש לפגוש אותם בכל שבועיים במשך תקופה, וזה באמת הפך להיות יקר. עם הילד הבא (אסטמתי) היא הלכה לאניספלד בהמלצתי, והילד (טפו, טפו) ממש בסדר גמור, ואם אני לא טועה הם היו אצלו פעם אחת. אולי בכל התקופה פעמיים, לא יותר. בקיצור - לטווח הארוך זה נראה לי ממש משתלם כלכלית, ולא בגלל שהוא מוכר וידוע אלא בגלל שיטת העבודה שלו. בריאות.

בּלו

New member
אני קצת דואלית בעניין כרגע

יש לנו הומאופתית הבית, אשה מדהימה ואהובה. בסיבוב הראשון, עם האפרוח, הרגשתי שהטיפול מאד אפקטיבי ולכן גם לא היה אכפת לי לשלם. אמנם לא מדובר בסכומים כאלו, אבל גם מה שהיא גובה זה סכום לא מבוטל עבורינו. עם הפיצית כבר לא היה מוצלח, ובילינו חודשים בנסיונות של כל מיני רמדיס, עד שאני די נסוגתי. לא התחשק לי לבוא יותר, למרות שאני מאד אוהבת להפגש איתה, אבל היה לי קשה לשלם כאלו סכומים בשביל משהו שלא עוזר. את הסכומים שאת מציינת אני חושבת שהייתי מוכנה לשלם רק אם מדובר במשהו ממש חריף.

liat76

New member
אני כנראה במיעוט

אני הלכתי להומאופט דרך הקופה שהיה מצויין ופתר לנו את הבעיה בשתי פגישות

ליאת של עדי

New member
מנהל
קודם כל תודה לכולם!

נמחק לי שוב מה שכתבתי אז אכתוב שוב בקצרה אניספלד יקר לפגישה ראשונה אבל בראיה עתידית העלות הכוללת יכולה להיות אפסית אם באמת הוא יעזור לנו לפתור בעיה שהולכת וצוברת מימדי ענק. שווה לי לשלם כל סכום כדי לא להפסיד ימי עבודה כפי שניראה אם באמת עדי יסבול מבעיות נשימה ולכן אני חייבת ללכת על בטוח ועל הטוב ביותר. מה גם שאין לי זמן להתנסויות. כמו שכתבתי בעלי לא מאמין גדול ואם הטיפולים לא יעזרו, אני בספק אם יתן לי עוד צאנס לנסות תודה לכולם על ההכוונה. אחרי שהיה לי את היום לעכל, אני יודעת שזו הבחירה הנכונה ביותר. כמובן אעדכן בהמשך ולהתראות עד לשאלה הבאה. יש אותם בשפע לאחרונה.. ליאת

תרגישו טוב...

תזכרי שאת תמיד יכולה להתקשר אליו אח"כ ולשלוח לו מיילים אם את צריכה המשך ייעוץ וככה גם בעלך לא יוכל להתנגד כי זה לא עולה כסף - מעבר למחיר של שיחת טלפון.

ליאת של עדי

New member
מנהל
תודה רבה. מהלתי את הרוונסרה ומרחתי

מסכן קטן שלי שמרחתי אותו בלי למהול תודה על העזרה
מקווה שנרגיש טוב באמת כי אנחנו עכשיו אחרי הקאה ענקית בגלל השיעול המעצבן הזה

rayshlomi

New member
אני לא יודעת במי מדובר אז עונה באופן כללי

שאני הייתי מנסה ללכת למישהו פחות יקר. לדעתי, מי שגובה יותר לא טוב יותר בהכרח, היא יכול להיות ידוע יותר, ותיק יותר אבל זה לא מבטיח לך שהוא הטוב ביותר. יש הומאופטים צעירים טובים מאוד במחירים הרבה יותר סבירים.

rayshlomi

New member
סליחה, ראיתי רק עכשיו את ההודעה השניה שלך

על כך שקיבלת החלטה ואין לך זמן לניסיונות.... בריאות ורפואה שלמה.

למעלה