סליחה על השאלה אבל של מי החשבון?
אם הוא שלך, אז את צריכה לנהל אותו. האם את מצפה שתתני שיק והבנק יתקשר להודיע לך שנתת שיק? האם הבנק אמור להתקשר אליך ולהקריא לך את דף החשבון בטלפון? הודעה על הגבלה נשלחת בדואר לאחר ההגבלה (בטוח שלא קיבלת אותה...) אבל אז זה כבר מאוחר! מה באמת עם עסקאות שעשית בעבר בכרטיס אשראי כמו חשבון פלאפון? מי אמור לשלם אותן? תני לי לנחש - הבנק! ברור לך שכל השאלות הנ"ל נשאלו באירוניה. המשפט היחיד שאני מסכים איתך בכל לב הוא שאת בבלגן רציני! הדרך היחידה לעשות סדר זה להפסיק ולמשוך כספים כאילו אין מחר ושהבנק ישבור את הראש. את מאשימה את כולם, מילא את הבנק, הרבה גולשים יאהבו את זה ויכתבו לך "תראי להם..." ושאר הצעות שהם בחיים לא היו חולמים לבצע בעצמם אבל מה אשמים אלה שקיבלו ממך שיקים תמורת סחורה או שרות שסיפקו לך וכל חטאם הוא שהם הפקידו אותם כדחויים בבנק שלהם? סליחה אם אני בוטה מדי אבל לפעמים מישהו צריך להגיד לך את האמת בפנים גם אם היא לא נעימה. מי שיכול לעזור לך זו רק את בעצמך ולא הפורום האלה, אלא אם כן יהיו מי שירצו לסייע לך כספית. ובכל זאת, עצה קטנה, במקום להמשיך ולצעוק הצילו תעשי רשימה של כל הוצאותיך הקבועות וההכרחיות ורשימה של כל הכנסותיך הקבעות. אם קיים פער לרעת ההכנסות (וסביר שקיים) תתחילי לחשוב איך את משלימה הכנסה. במקביל, גלי איפוק בפזרנות ובדקי את חשבון הבנק שלך אחת לשבוע (אם הוא עדיין פעיל). בהצלחה מיכאל