מובי או ניו דינק?
היי שוב! ותודה לפרארי על התשובה המפורטת בשאלתי הקודמת! עניתי שם, אבל המודעה לא קפצה למעלה, אז כותבת פה שוב את הדילמה הנוכחית:
יש לי התייעצות אחרונה, שניה לפני שמחר כניראה הולכת לסוכנות לסגור (איזה כיף!!! קטנוע!!!)
אחרי הרבה התלבטויות, החלטתי להגדיל תקציב,
והאפשרויות העומדות על הפרק כעת הן מובי, או ניו דינק125.
ברור שהניו דינק יותר "שווה"- עם יותר נוכחות על הכביש,
בלמי דיסק קדמיים ואחוריים, תא דלק ואיחסון גדולים יותר, יותר נוח להרכבה, לוק מנהלים מגניב, שיתן לי להרגיש "מנהלת" על אף תפקידי הזוטר... וכו'
אבל גם המחיר בהתאם.
מתלבטת בין מובי לניו דינק, ובין חדש לבין יד שניה שעדיין תחת אחריות.
בשביל נסיעות בין-עירוניות (ר"ג-בת ים), אולי הניו דינק עדיף?
מישהו יודע איך המובי יעמוד בדבר כזה? שניהם 125.האם באמת יש הבדל בין המנועים שלהם?
עזרו לי לדרג: ניו דינק חדש- ברור שהכי כדאי. אבל אם זה יקר מדי, אז מה במקום השני:
מובי חדש? או ניו דינק משומש במצב טוב?
הדילמות...
תודה ולילה טוב לכל הקטנוענים החביבים,
טלי.
היי שוב! ותודה לפרארי על התשובה המפורטת בשאלתי הקודמת! עניתי שם, אבל המודעה לא קפצה למעלה, אז כותבת פה שוב את הדילמה הנוכחית:
יש לי התייעצות אחרונה, שניה לפני שמחר כניראה הולכת לסוכנות לסגור (איזה כיף!!! קטנוע!!!)
אחרי הרבה התלבטויות, החלטתי להגדיל תקציב,
והאפשרויות העומדות על הפרק כעת הן מובי, או ניו דינק125.
ברור שהניו דינק יותר "שווה"- עם יותר נוכחות על הכביש,
בלמי דיסק קדמיים ואחוריים, תא דלק ואיחסון גדולים יותר, יותר נוח להרכבה, לוק מנהלים מגניב, שיתן לי להרגיש "מנהלת" על אף תפקידי הזוטר... וכו'
אבל גם המחיר בהתאם.
מתלבטת בין מובי לניו דינק, ובין חדש לבין יד שניה שעדיין תחת אחריות.
בשביל נסיעות בין-עירוניות (ר"ג-בת ים), אולי הניו דינק עדיף?
מישהו יודע איך המובי יעמוד בדבר כזה? שניהם 125.האם באמת יש הבדל בין המנועים שלהם?
עזרו לי לדרג: ניו דינק חדש- ברור שהכי כדאי. אבל אם זה יקר מדי, אז מה במקום השני:
מובי חדש? או ניו דינק משומש במצב טוב?
הדילמות...
תודה ולילה טוב לכל הקטנוענים החביבים,
טלי.